....Bystřicke, ty milionářu ........, natankuju na debetní účet a jedem ne, když jsme ti milionáři.
asi si budu muset sebou vzít deštníkvypadá to že to nevydrží
bystricke napsal:
....Bystřicke, ty milionářu ........, natankuju na debetní účet a jedem ne, když jsme ti milionáři.
asi si budu muset sebou vzít deštníkvypadá to že to nevydrží
jo bohužel počasí bude asi nic moc,ale zase je dobrý že nám nebude sluníčko svítit do xichtu
Topol napsal:
..mno tyhle lovecký potvory jak čuchnou na poli k zajíci,je zle.Podávat denně válium,škola nepomůže..
lovec ani ne, spis pastevec, ale jak rikas 500ha je malo
uz jsem premyslel, ze poridim bic jako mel Indiana Jones
lovec je tadyk
Upravil desperado dne 11.04.2008 11:44
Hoj,neděle je taky dobrá,akorát já můžu až po dvanácté.Ráno musím s boxerem do školy...[/quote]
jasan, pockam na zasedani kmenove rady a dam vedet v kolik by se vyrazelo.
Trasa bude pravdepodobne upresnena na miste odjezdu smer SK, pocitam neco kolem 300km.
Pokud by se chtel nekdo pridat, sraz dle dohody, Rakvice okr. Breclav.
Topol napsal:
To Mikes-předpokládám na cvičák,co?Taky jsme chodili nedělní školy,zkušenost k nezaplacení.Chodí jak hodiny.Kolik je tomu pašákovi?
Má 14měsíců a je strašně živý.Sám vydrží doma asi tak šest hodin,takže když chceme jet společně,tak jsme dost limitovaní :-(, ale bez cvičáku by byl nezvládnutelný-holt boxer a dominantní samec.Ale to by bylo na jiný server :-).
Mikes
Nově s KTM... :-)
Fanos Rusicka napsal:
Do Pice s tema Prazskejma lestenkama!!!!Samej podnikatelskej frajirek co si koupi Bawo.Tam to nebrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asi se neznáme, ale to nevadí. Věřím ,že jsi slušný člověk a tvůj výrok jsi ani vlastně nechtěl napsat. MLUV POMALU A PŘEMÝŠLEJ RYCHLE. V tomto případě piš pomalu a přemýšlej rychle.
Jestli si přesvědčený o tom, že BMW si kupují jenom podn. fraj., tak pro tebe mám novinku. Nekupují.
Samozřějmě najdou se i takový, ale to je všude a ve všem.
Nemusíš být ani sprostý, ani hrubý, stačí třeba když napíšeš a vyjádříš svůj názor tím, že např: Do PRAHY nejezdím rád bo tam nemám kamarády.
Tuto webovou stránku jsem sice já nezakládal, přesto si dovolím napsat, že se zakládala pro fandy a příznivce GS BMW a cílem je vytvořit pohodovou a kamarádskou atmosféru.
Pokud máš opravdu nějaký problém s vyjadřováním a třeba by jsi chtěl něco napsat a nebyl by jsi si uplně jistý, klidně napiš kamaráde já ti s tím rád pomohu.
Všem přeji krásný den a výkend. Slunce v duši Luboš.
Slunce v duši
I když jsem na tu akci jet nechtěl, tak už jen abych podpořil pražské milionáře tak pojedu. A na speciálně vyleštěný motorce aby bylo jasný, jaký jsme leštěnky
tož jsem ju navečer přeleštil,tu moju leštěnku,ale obávám se,než ujedu těch 303 km které před sebou mám,že dojedu špinavé jak sviňa olomócká,páč předpověď na zétřek nefandí leštěnkám
i cyril pravil,dyž ju viděl,mosíme ho někdy zatáhnót do bahna
Fanos Rusicka napsal:
Do Pice s tema Prazskejma lestenkama!!!!Samej podnikatelskej frajirek co si koupi Bawo.Tam to nebrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asi se neznáme, ale to nevadí. Věřím ,že jsi slušný člověk a tvůj výrok jsi ani vlastně nechtěl napsat. MLUV POMALU A PŘEMÝŠLEJ RYCHLE. V tomto případě piš pomalu a přemýšlej rychle.
Jestli si přesvědčený o tom, že BMW si kupují jenom podn. fraj., tak pro tebe mám novinku. Nekupují.
Samozřějmě najdou se i takový, ale to je všude a ve všem.
Nemusíš být ani sprostý, ani hrubý, stačí třeba když napíšeš a vyjádříš svůj názor tím, že např: Do PRAHY nejezdím rád bo tam nemám kamarády.
Tuto webovou stránku jsem sice já nezakládal, přesto si dovolím napsat, že se zakládala pro fandy a příznivce GS BMW a cílem je vytvořit pohodovou a kamarádskou atmosféru.
Pokud máš opravdu nějaký problém s vyjadřováním a třeba by jsi chtěl něco napsat a nebyl by jsi si uplně jistý, klidně napiš kamaráde já ti s tím rád pomohu.
Všem přeji krásný den a výkend. Slunce v duši Luboš.
pod to se take podepisi
[kdyz jsme nedavno meli prvni narozeniny, tak jsem napsal..... jdu to najit a copy/paste...
nemuzu to najit, to je jedno, kazdopadne jsem psal, ze je fajn a pozoruhodne, jak se na tomto foru dobre domluvi lide mnoha odlisnosti v nabozenstvi, politickem presvedceni, financni situaci, ve stylu zivota, lide mnoha ruznych povolani, ruzneho veku, obou pohlavi a ze si toho vazim a proto jsem zatim verny prave tomuto foru
proto se vratme mesic dva nazpatek a vzpomenme si na ta dobra predsevzeti do 2008 a dalsiho roku fora.
@Fanos - nikdo Ti nebere tvou chut nebo nechut nekam jet nebo nejet a poseptam Ti neco: jak by Ti znelo, kdyby jeden "milionar" nebo ja z pozice doktora rekl o nejakem srazu "tam nejedu, tam je to na prd, sami delnici co se zmohli na bavoraka a zehlej si mindraky a jenom chlastaj"?
Protoze bych si nikdy nedovolil neco takoveho rict, protoze je to pro ostatni urazejici a nepravdive, neznamena, ze se toho muze zneuzivat...
Znam mnoho delnickych debilu ale taky mnoho nepoctivych lidi "vyssi kategorie". A tam je jejich krivactvi o to nebezpecnejsi. Neexistujou jenom spatni Albanci a Ukrajinci a cikani. Jeste horsi je bilej hajzl, at uz je to Cech, Ameraican nebo Rek. Chapes. Neexistuje majitel motorky, ktery nema rad motorky... nikdo si nekupuje masinu pro image, na to se delaji jine koupe a nemusi se u toho mrznout, moknout atd.. Proto pis uvazene. I takovy nazor se da rici jinak. Napr. "mam pocit, ze se tam stykaji klaisicti prazsti snobove a proto tam nechci jet atd. atd. atd." Das najevo svoje obavy ohledne lidi na srazu [pokud mas pravdu....treba nemas a bude to dobry zacatek k debate kde se osvetli, jak to je doopravdy..] a pritom nikoho nenapadavas..
To vsechno myslim pratelsky, uprimne a se srdcem na dlani, jinak bych se nezatezoval ztracet 15 minut drahocenneho casu timhle psanim.
Ahoj Kostas [Doc]
Upravil Doc dne 11.04.2008 23:52
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Baltazar napsal:
Scípla ti kozénka ty milionářů posranééé.
Doc a lubomírmaly vztyčený palec, jako souhlas s vámi.
off topic:
1/ neco musime udelat s temi smajliky, fakt to chce obohatit, protoze v psane reci neni moznost tonovani hlasu, smajlik do docela dobre vysvetli
2/ Baltazare sorry, ale strasne se mi libila ta tvoje veta v podpisu a okopcil jsem ji na recke strany. Musim se priznat zaroven, ze te tan NEuvadim jako autora asebe jako prekladatele napr. C copyright Baltazar, T translation Doc...
sproste pisu : πάμε με τον άλλον δρa2;μο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά απa2; την άλλη είναι ..... χειρa2;τερος a je to
off topic
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic