nemám servisku teď ani předtím sem neměl,stejně si vše dělám sám když to de,nebo lidi co to umí
na zdi mám kalendář,kde si píšu stav km a co sem na moto udělal
před 5 lety sem prodával jamahu xjr 13 sp bez servisky a ze 75 000 km,prodala se bez problémů
kčemu je ti serviska když je někdo prase
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tomi napsal:
Taky jsem koupil moto se serviskou přímo od němce a u nás po napíchnutí na PC jsem zjistil že nemá najeto 15800 ale 45000km*pissed* serviska byla vyplněna do 10000km i datumy seděly
Tak k tomu ti řeknu jednu věc,dotyčnej co ti to napichoval,tak v žádném případě nemohl zjistit kolik má najeto,maximálně zjistil,kolik má ABS impulsu a podle toho může něco tak odhadnout leda šarlatán....
Jestli moto jezdilo ve městě nebo majitel stál třeba u závor v kopečku,tak měla třeba víc impulsu jak druhá motka co jezdila jen po dálnici....
Tvoje motka není tak dokonalá,aby někdo z ní vyčetl,jestli má najeto přesně tolik a tolik....
Další věc je ta,když by se původnímu majiteli vy.ralo ABS a on tam dal starší z jiné motorky,tak údaje můžou být úplně rozdílné.....
A nebo nám chceš říct,že maníkovi co ti to napíchnul vyjel z diagnostiky papírek,kde stálo,že moto má najeto tolik a tolik,jezdilo převážně v týdnu atd atd atd.....
Jestli spíš pán odborních nechtěl být zajímavej,když vše v servisce sedělo.....
Spočítal to jak píšeš podle ABS impulzu, ale utvrdilo mě v tom že je přetočená že po 5000km jsem měnil ložiska v kardanu a gufera v kardanu a teď když mám najeto "18000" podle tachometru budu měnit ložisko ve spojce.Trochu moc závad na moto která měla najeto 15000km.
Upravil tomi dne 27.09.2011 17:52
Kupoval jsem se serviskou i další dokumentací a pokračuju v tom. Co se týká ABS impulzů, tak při mojem každodenním ježdění po městě slyším ten inicializační zvuk naprosto furt, takže jestli se počítá to, tak by se zmiňovanému odborníkovi nejspíš taky zdálo, že mám najeto mnohem, mnohem víc....
Maiali nel Fango!
Koupil jsem ji od vepře se serviskou a všema fakturama za servisy i pneumatiky a protokolama od technický.Jsem naprosto spokojenej.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Tomi napsal:
Taky jsem koupil moto se serviskou přímo od němce a u nás po napíchnutí na PC jsem zjistil že nemá najeto 15800 ale 45000km*pissed* serviska byla vyplněna do 10000km i datumy seděly
Tak k tomu ti řeknu jednu věc,dotyčnej co ti to napichoval,tak v žádném případě nemohl zjistit kolik má najeto,maximálně zjistil,kolik má ABS impulsu a podle toho může něco tak odhadnout leda šarlatán....
Jestli moto jezdilo ve městě nebo majitel stál třeba u závor v kopečku,tak měla třeba víc impulsu jak druhá motka co jezdila jen po dálnici....
Tvoje motka není tak dokonalá,aby někdo z ní vyčetl,jestli má najeto přesně tolik a tolik....
Další věc je ta,když by se původnímu majiteli vy.ralo ABS a on tam dal starší z jiné motorky,tak údaje můžou být úplně rozdílné.....
A nebo nám chceš říct,že maníkovi co ti to napíchnul vyjel z diagnostiky papírek,kde stálo,že moto má najeto tolik a tolik,jezdilo převážně v týdnu atd atd atd.....
Jestli spíš pán odborních nechtěl být zajímavej,když vše v servisce sedělo.....
Tak to se trošku pleteš kámo.Mě to u Cyrila napíchli na velkou diagnostiku a tam zjistěj i počet hodin provozu motoru.V 62000km to bylo 998h,takže cca 62km/h průměr a to sedí.A takhle to je i s tím ABS(aspoň co jsem slyšel) je to počet hodin provozu.
Samo nezapočítá ti to když vrčí motor a stojí to na stojanu,ale kdo a proč by to dělal
Upravil Mr GS dne 30.09.2011 20:19
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No na Slovesnku je to to iste.No najlepšie je to,ak niekto predava moto,rok vyroby 2008 a serviska neni.To by ma zaujmalo že prečo.Ved serviska je vlastne ako u človeka zdravotna karta.Našiel som jedno Varadero,ročnik 2008.Pisal som dotyčnemu a predpokladal som,že serviska bude.No ejhla.Motorka mala akože najazdene 33000km,vyzerala ako cukrik.Vyfuk,teda koleno bolo uplne hrdzave.Mala,kde tu škrabanček,no nič vynimočne a tragicke.Potom som si pomyslel,prečo nema servisku.Potom som videl V Strom 1000,ročnik 2006.Pisal,že uplna servisna historia.No na otazku,či ma servisku,mi bolo povedane,že nie ale všetko je na fakture.Niekto chce servisku niekto nechce alebo mu na tom nezaleži.Ja chcem servisku,tak budem taku hladať.
Upravil black333 dne 06.10.2011 13:33
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97