Tak to ti bude to černý plexi z dakara vyhovovat ,ovšem pokud ti nebude vadit že přes něj není vidět.Vidíš cca 3-4m před sebe což při normální jízdě bohatě stačí a v terénu se stejnak jezdí ve stupačkách Na ebayi jich najdeš spousta.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Tak to ti bude to černý plexi z dakara vyhovovat ,ovšem pokud ti nebude vadit že přes něj není vidět.Vidíš cca 3-4m před sebe což při normální jízdě bohatě stačí a v terénu se stejnak jezdí ve stupačkách Na ebayi jich najdeš spousta.
Bohužel jsem jednu našla, ale pak jsem koukala, že to je aukční nabídka. Dá se sehnat ještě někde? Nebo nějaké podobně dobré i třeba tady u nás v čr?
Ofiko u BMW ,zkus napsat ježkovi co za to.Mě se to nějak nepodařilo najít v korunách ale v eurech stojí 201E. Nebo musíš sledovat bazar na motorkářích nebo motoinzerci a tipmoto a mít rychlou ruku
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Mlha napsal:
Ještě jedeno foto Ermaxe,jsem spokojen..
Darek , prosím Tě a nevibruje Ti to plexi, vidím že máš tříděrové upevnění jako já. Přidal jsem na zvýšené origo plexi BMW nastavitelný deflektor a nechutně se to třepalo a nijak výrazně to proti turbulencím nepomohlo.
Nevibruje (resp. nevšimnul jsem si), je za ním ticho a nefouká na mě Ale chtěl bych to uchycení udělat robustnější a třeba i seřiditelné pomocí podložek.
Zdar,
já toho Ermaxe mám a jsem spokojen.
Je funkční,neklepe se a na motorce vypadá dobře..
Kdydy si měla cestu do Kutný Hory,tak se stav,projedeš se a uvidíš sama..
Mlha napsal:
Zdar,
Mlha napsal:
Zdar,
Mlha napsal:
Zdar,
já Ermax koupil už s motorkou a moc mi nevyhovovalo. Nevím jestli to bylo chybnou montážní nebo vlastnost. Uchycený bylo na plastových držácích blinkrů. V tom místě se to dřelo a tak bylo po demontáži plexi poškozený lak na držácích blinkrů. Dál plexi vybrovalo při jízdě nad 80kmh. Obě jsem vyřešil a pak my vyhovovalo pefektně. https://picasaweb...3356125714BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
uvažuji o koupi tohodle plexi http://www.motost...7-touring/ mám 177cm bude mi stačit před ochranou proti větru, aby mi nesměřoval přímo do helmy ?
Upravil DAGR dne 07.05.2012 19:52
přesně tak. mám podobný tvarově, mám 178cm a jde mi to na hlavu. Proto bych rád jiný
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
aha nešlo by ty horní šrouby něčím podložit, a tím by se měl proud vzduchu zvednout?
Nemůžu si pomoct ale tohle plexi se mi prostě libí, ale budu radši aby mě ochránilo, než aby se mi líbylo
Podle mě to bude +- stejný. Chtělo by to něco na styl Ermaxe, kdy je to skoro kolmý
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
to je to jak je v příspěvku 32? mohjl by jsi sem dát odkaz, jestli nějaký máš kolik stojí našel jsem jen tohle http://www.motopl...-monta.htm
nevím jak by mi tam šlo mám ochrané plexisklo (vlastní výroba)před světlem přidělaný ke 2 šroubům co jsou nad světlem a tohle plexi je přes ty šrouby neví někdo jestli tam pasuje s orig. mřížkou co se dá dokoupit?
Jedna z mých uprav toho ermaxe byl práve sklon. Mam 182cm a v otevřený helmě mi to divně házelo s hlavou a pak mě bolela. Tak jsem ty díry převrtal a skloniľ. Myslim, že každýmu bude sedět něco jinýho a taky záleží na typu helmy. Na minulý motorce pomohlo změnit i sklon originálního plexi. Postavil jsme ho.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com