Vyřídíme. Budem pozdravovat a přivezem plno zážitků a pokusim se vytvořit v co nejkratší době DVD.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ráno jsem kolem toho jel a nebyl to hezkej pohled. Mezi autama ležel černej pytel a z něj koukali boty.
Upravil Cycli dne 06.04.2007 18:08
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Já jdu makat a odpolko jedu dodělávat Vedralku, ale autem. Zítra budu taky makat.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Já mám včera,dnes a zítra volno,jdu do kolbenky až ve středu ve 2,51 hod.
Včera bylo krásné poježděníčko asi 250 km.Orlický,Broumov,Radkow,Dušniky Zdroj,Gory Stolowe,Neratov,Mladkov a domů
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Kdy jste někdo chtěl levný krůtí maso, tak dejte vědět. Do Tisový to mám 5 km. Děláme si tady z toho zatim prču a doufám, že to taky tak zůstane. Ovšem, že by to byl až tak příjemný pocit, to se říct nedá.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Nechci to brát příliš na lehkou váhu, ale mám jedním přírodovědcem (nebo jak to nazvat) potvrzeno, že takovéhle nemoci zvířat tady byly vždycky. Minimálně ptačí chřipka určitě. Přišly a odešly. Jen se o nich tak masově nevědělo. Televize se chopila příležitosti jak zvýšit rejting......
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
No jo, ale když já koukal na jídelní lístek na příští týden a celej tejden jsou krůtí speciality No, ale vážně. Je to zvláštní pocit. Vždycky se ta chřipka objevila v Africe nebo turecku nebo Asii a ted 5 km od nás a 6000 ks krůt. Navíc jsme v tý 10 km karantení zóně nebo jek se to jmenuje. Člověk si nikdy takovýhle věci nepřipouští a najednou to má za humny.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Za humny to ještě jde. Na dvorku by to bylo horší
To by vám tam chodili kosmonauti ve skafandrech, stříkali by vás dezinfekcí a tvoje tchýně by musela krmit slepice v holínkách a rukavicích
Jak to bylo někde vyfocený: dva maníci v chemickém obleku a 3m od nich domorodci v civilu
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Dvěma americkým mladíkům překazila krádež osobního automobilu zdánlivá maličkost - manuální řazení. Chmatáci prostě nevěděli, co si počít s řadící pákou, a než se stačili vzpamatovat, dopadla je policie.
"A tak jen seděli a zírali, netušili, co mají dělat. Byli z toho úplně tumpachoví. Jediné, čemu rozuměli, bylo snad jen rádio,"
I takové věci se mohou stát http://www.super....atili.htmlBMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Dneska jsem si něco koupil. Tak schválně kdo to uhodne Obsah 600 ve dvou taktech a dvou válcích neboli 0.6l, 0 valve. Nádrž to má asi na 25l. Co to je??? Jo a nebylo to ani drahý.
Upravil Cycli dne 21.07.2007 12:22
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi