Joe napsal:
Sedla od DD už mám druhé díky přestavbě motorky a myslím si, že jsem zde byl jeden z prvních co u nich přešíval tady na fóru. Tříletá zkušenost. Na jejich práci a ceny nemůžu říci ani popel po negativní stránce. Nikde se nic netrhá, sedlo neklouže a nevyžaduje zvláštní péči.
Hele nemel bych hodnotit spis ja?Jinak dnes jsem tam posilal sedla od Michala 21 a aktualni dodaci lhuta je 9 tydnu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
mám od DDT s penou GF 10 snížené a super, do červený barvy jsem nešel kvůli špinění. Ale ti co ho v barvě mají tak je prý dobře omyvatelné.
bourka přiložený následující obrázek:
Waltr napsal:
Co to máš za materiál, kolik to stálo. Děkuji.
Píše, že má aktivní pěnu GD10, což je nejlepší materiál, co DDT nabízí, ale jestli je to nějakým způsobej srovnatelné s materiálem Supercell od Sargentu, to by mne taky zajímalo.
Z jejich webu:
Novinka: Nabízíme nový typ výplně sedla GF-10. Jedná se o speciální materiál s paměťovým efektem, který se ergonomicky přizpůsobí
Vašemu posezu. Materiál díky tomu efektivně pohlcuje většinu otřesů bez ztráty pohodlí a kontroly v sedle motocyklu. GF-10 tak předčí
alternativní materiály (komfortní pěna, gel apod.) a je proto vhodný pro velmi náročné zákazníky.
Joe napsal:
Sedla od DD už mám druhé díky přestavbě motorky a myslím si, že jsem zde byl jeden z prvních co u nich přešíval tady na fóru. Tříletá zkušenost. Na jejich práci a ceny nemůžu říci ani popel po negativní stránce. Nikde se nic netrhá, sedlo neklouže a nevyžaduje zvláštní péči.
Hele nemel bych hodnotit spis ja?Jinak dnes jsem tam posilal sedla od Michala 21 a aktualni dodaci lhuta je 9 tydnu.
A co na mojí motorce? Myslíš, že jsem to šil doma na koleně?
stepan- myslel jsem potah.
bourka- dík, co foto z blízka, kouknu na jejich veb co to je.
Mě jde opravdu nejvíce o to, jestli se to bortí méně ve předu, to mě štve nejvíce. Prakticky můžu sedět jen s k....ma na nádrži, nebo se tlačit nohama vzad. Samo přeháním, ale takhle nějak to je.
Uvažoval jsem jestli vybrat trošku tu zadní část (ty to zrovna máš, asi) ať se můžu posouvat kde chci, a ještě z toho vznikne takový rantlík, který ty tam máš taky.
Waltr napsal:
stepan- myslel jsem potah.
bourka- dík, co foto z blízka, kouknu na jejich veb co to je.
Mě jde opravdu nejvíce o to, jestli se to bortí méně ve předu, to mě štve nejvíce. Prakticky můžu sedět jen s k....ma na nádrži, nebo se tlačit nohama vzad. Samo přeháním, ale takhle nějak to je.
Uvažoval jsem jestli vybrat trošku tu zadní část (ty to zrovna máš, asi) ať se můžu posouvat kde chci, a ještě z toho vznikne takový rantlík, který ty tam máš taky.
DDT udělaj na co si vzpomeneš. V mém případě i to, na co jsem si nevzpomněl a Evu už nemám tolik za krkem a lépe se jí sedí. Jediné malinkaté mínus je, že to sedlo se přešitím "roztáhlo" asi o cenťák na spodku, ale ničemu to nevadí. je to asi daň za napnelismus potahu Vím houby, ale jsem s nima spokojenej. Pokud bych chtěl být ještě spokojenější, zakázku bych řešil osobně. Já to poslal a šlo to přes mejly a pár telefonů. Paní obdivuju, bavit se s troubou (mnou), co pořádně neví co chce, na to musí být nátura
Upravil Medik dne 01.03.2012 17:14
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přátelé, prodáváme zdravotní matrace a samozřejmě, že řada jich má tu "paměťovou, línou" pěnu. Jednu věc bych poznamenal: když skládám matrace v zimě, tak jsou matrace jak prkna a nejdou skoro ohnout, když tu samou skládám v létě, nemůžu jí skoro popadnout, jak mi "teče" mezi prstama. Tento materiál je tuhý podle teploty, takže ty sedla musí fungovat pokaždé jinak. Jinak v létě a jinak na podzim. Osobně bych si tento materiál do sedla nedal. Toť můj názor Třeba se vyjádří i majitelé, kteří jezdí s touto pěnou ve vetším rozsahu stupňů Celsia. Na matracích to funguje tak, jak jsem popsal.
GSA 1250 Rallye 2024
Já mám zrovna u DDT sedla na přešití,GF10,materiál imitace Alcantra,logo GS na boku.Dodané budou tak za měsíc.Pak mohu poreferovat.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Stewe napsal:
Přátelé, prodáváme zdravotní matrace a samozřejmě, že řada jich má tu "paměťovou, línou" pěnu. Jednu věc bych poznamenal: když skládám matrace v zimě, tak jsou matrace jak prkna a nejdou skoro ohnout, když tu samou skládám v létě, nemůžu jí skoro popadnout, jak mi "teče" mezi prstama. Tento materiál je tuhý podle teploty, takže ty sedla musí fungovat pokaždé jinak. Jinak v létě a jinak na podzim. Osobně bych si tento materiál do sedla nedal. Toť můj názor Třeba se vyjádří i majitelé, kteří jezdí s touto pěnou ve vetším rozsahu stupňů Celsia. Na matracích to funguje tak, jak jsem popsal.
Není pamětová pěna jako pamětová pěna. Navíc sedlo se při sezení zahřeje + je ještě možnost dát do něj vyhřívání na zimu.
stepan napsal:Není pamětová pěna jako pamětová pěna. Navíc sedlo se při sezení zahřeje + je ještě možnost dát do něj vyhřívání na zimu.
Já vím, mají jiné hustoty a gramáže, podle toho jsou i jejich vlastnosti, ale fungujou pořád na stejnej princip.
Jen jsem chtěl říct, že je to teď módní vlna všude srát paměťovou, línou a nebo taky viskoelastickou pěnu. Osobně bych šel do gelu nebo do klasické PU pěny.
GSA 1250 Rallye 2024