Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Prosba
Geralt
Přidané 16.04.2008 20:52

Registrace: 06.11.07
to Alda: ještě že tam jedu až v pátek...Grin o pátku tam nic nepíšou, takže bych to mohl i přežít...yummy
KTM 1190 Adventure R

Hrabe_X
Prosba
Přidané 17.04.2008 07:04

Registrace: 31.10.07
K těm leštěnkám a leštěnkářům Wink
Občas se svezu off, ale obvykle jen za sucha,protože Tourance na mokrý trávě moc nelepěj. Obvykle jezdím ve dvou různý štreky, občas si to zkracujeme lesem k hradu,rozhledně nebo k pokladu v rámci hry "geocaching". Osobně ale najezdím 90% svých ujetých km na silnicích různejch typů a kvalit, loukách a šotolinách. Proč tedy mám GS,když jak tvrdíte využiju 10% jeho potenciálu??? Rád jezdím mimo hlavní tahy. Na cestách v zahraničí se mi mockrát stalo, že silnice prostě už dál nevedla a já pokračoval přímkou lesem k nejbližší další - třeba i 30km lesem v horách, nebo jen byla silnice v takovém stavu,že bych se na jiné motorce bál,protože jsem vymetal tak hluboký díry,že jsem motorem mlátil o zem a bahno mi lítalo až na budíky. Občas po mě i turisti blbě koukali a padli i dotazy,proč nechávali horská kola pod hradem,když se to dá vydrápat na motorce s kuframa a ve dvou. Vždy když přijedu domů se zasraným strojem, motorku umeju a někdy i vyleštím. Nevím kdy na ní zase vylezu a sedat na motorku od bahna se mi nechce.
Pro mě je to univerzální cesťák,kterej když už silnice skončí,tak dokáže pokračovat, přijdu k motorce,naskočím a jedu aniž bych řešil preventivní údržbu,stačí jen sbalit kufry a je jedno kudy,na jak dlouho a jak daleko můžu jet,vím,že to motorka vydrží. To je to,co mi dává BMW. A protože nejsem vatanen a ani na to nemám povahu, je mi líto s motkou o víkendech třískat v lese a zkoušet,kam až se s ní dá zajet a jakou ránu potřebuje ten,či onen díl,než se ulomí.Rozhodně nepopírám,že takovej boj s motorkou v lese není príma zážitek. Pár pro mě drsnejch off zážitků jsem si už vyzkoušel, nikdy jsem z toho však neměl radost a i když jsem si to celkem užíval (jezdil jsem na lehčích endurech,tak nemám problém vyjet kopec mezi stromy a vymést díru), i tak mi za motorku málem tekly slzy a považoval jsem to za dobrovolnou likvidaci stroje i když někdy nebylo cesty zpátky a projet se muselo ledacos.
Počítám se tedy mezi leštěnkáře a doufám, že se mnou nepřestanete kamarádit a já si nebudu muset povídat u piva jen s virglistama.byeGrinGrinGrinWink
Upravil Hrabe_X dne 17.04.2008 07:07
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

grog
Prosba
Přidané 17.04.2008 07:21

Registrace: 11.02.07
GrinNejsi sám,takhle nás to asi vidí víc....Wink
BMW R 1100GS vzor kačer

Topol
Prosba
Přidané 17.04.2008 07:27

Registrace: 08.10.07
Hrabe_X napsal:
K těm leštěnkám a leštěnkářům Wink
Občas se svezu off, ale obvykle jen za sucha,protože Tourance na mokrý trávě moc nelepěj. Obvykle jezdím ve dvou různý štreky, občas si to zkracujeme lesem k hradu,rozhledně nebo k pokladu v rámci hry "geocaching". Osobně ale najezdím 90% svých ujetých km na silnicích různejch typů a kvalit, loukách a šotolinách. Proč tedy mám GS,když jak tvrdíte využiju 10% jeho potenciálu??? Rád jezdím mimo hlavní tahy. Na cestách v zahraničí se mi mockrát stalo, že silnice prostě už dál nevedla a já pokračoval přímkou lesem k nejbližší další - třeba i 30km lesem v horách, nebo jen byla silnice v takovém stavu,že bych se na jiné motorce bál,protože jsem vymetal tak hluboký díry,že jsem motorem mlátil o zem a bahno mi lítalo až na budíky. Občas po mě i turisti blbě koukali a padli i dotazy,proč nechávali horská kola pod hradem,když se to dá vydrápat na motorce s kuframa a ve dvou. Vždy když přijedu domů se zasraným strojem, motorku umeju a někdy i vyleštím. Nevím kdy na ní zase vylezu a sedat na motorku od bahna se mi nechce.
Pro mě je to univerzální cesťák,kterej když už silnice skončí,tak dokáže pokračovat, přijdu k motorce,naskočím a jedu aniž bych řešil preventivní údržbu,stačí jen sbalit kufry a je jedno kudy,na jak dlouho a jak daleko můžu jet,vím,že to motorka vydrží. To je to,co mi dává BMW. A protože nejsem vatanen a ani na to nemám povahu, je mi líto s motkou o víkendech třískat v lese a zkoušet,kam až se s ní dá zajet a jakou ránu potřebuje ten,či onen díl,než se ulomí.Rozhodně nepopírám,že takovej boj s motorkou v lese není príma zážitek. Pár pro mě drsnejch off zážitků jsem si už vyzkoušel, nikdy jsem z toho však neměl radost a i když jsem si to celkem užíval (jezdil jsem na lehčích endurech,tak nemám problém vyjet kopec mezi stromy a vymést díru), i tak mi za motorku málem tekly slzy a považoval jsem to za dobrovolnou likvidaci stroje i když někdy nebylo cesty zpátky a projet se muselo ledacos.
Počítám se tedy mezi leštěnkáře a doufám, že se mnou nepřestanete kamarádit a já si nebudu muset povídat u piva jen s virglistama.byeGrinGrinGrinWink
...pěkně napsáno a neboj,myslím si,že takových lidí je mnohem víc,ale spíš mi připadá, že říct o sobě že jezdím na GS výhradně asfalt a lehkou šotolinku jakoby nefrčí ...podobně je tomu při vyjádření se k jak píšeš,dobrovolné likvidaci stroje.Ale abych předešel nějakým negat.reakcím-KAŽDÝHO VĚC.Jsem asi taky leštěnkář.Wink

Luboss007
Prosba
Přidané 17.04.2008 07:56

Registrace: 01.07.07
Já už bych se vys.al na ty leštěnky a neleštěnky.Prostě máš BMW a jestli ho leštíš,nebo neleštíš,je celkem jednocomfort

Hrabe_X
Prosba
Přidané 17.04.2008 08:00

Registrace: 31.10.07
Luboss napsal:
Já už bych se vys.al na ty leštěnky a neleštěnky.Prostě máš BMW a jestli ho leštíš,nebo neleštíš,je celkem jednocomfort

Důležité je jezdit a ne to mít doma opřené o višeň,aby se ti nestalo tohle: Grin
Hrabe_X přiložený následující obrázek:

[233.87Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Luboss007
Prosba
Přidané 17.04.2008 08:12

Registrace: 01.07.07
To se třeba majitel zdržel v restauraciGrin

BIGR
Prosba
Přidané 17.04.2008 08:42

Registrace: 30.12.07
Luboss napsal:

Přesně tak! thumbs up
Jo a já se taky klidně přiřadím k lěštěnkářům. Prostě nejsem tak bohatej abych si mohl každej rok kupovat novou a tak si jí vážím. A i kdybych byl milionář,tak je to pro mě prostě srdeční záležitost a ač je to jen stroj pro mě má duši.
Je to každého věc,jak s tou svojí zachází. Nikoho neobviňuju a tak čekám to samé od ostatních.
A už to neřešte venku se dělá hezky,tak šup do bahna,nebo na asfalt!lol

rendas
Prosba
Přidané 17.04.2008 08:43

Registrace: 05.11.07
Nejbezpečnější nový model zabezpečovacího zařízení Grin, to nikdo neukradne
R 1200 GS LC Adventure

Robert
Prosba
Přidané 17.04.2008 09:36

Registrace: 19.06.07
Chlapy já si taky vobčas něco VYLEŠTÍM, myslíte že je to zdravé a měl bych v tom pokračovat ? ? ?
Robert přiložený následující obrázek:

[34.39Kb]
Upravil Robert dne 17.04.2008 09:37
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.

BIGR
Prosba
Přidané 17.04.2008 15:52

Registrace: 30.12.07
Robert napsal:
Chlapy já si taky vobčas něco VYLEŠTÍM, myslíte že je to zdravé a měl bych v tom pokračovat ? ? ?

ROZHODNĚ!!!! Pokud si leštíš sám sobě v soukromí a ne na veřejnosti.GrinGrin
Prospívá to tělu i duchu.hilarious

Robert
Prosba
Přidané 17.04.2008 16:21

Registrace: 19.06.07
Tak EMILIO na tebe tu zbyla jen tahle, ale koukám že už si na řadě byl.
Robert přiložený následující obrázek:

[19.23Kb]
Upravil Robert dne 17.04.2008 16:23
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 84
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.28 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI