hick :
taky by mě zajímalo nějaké info.. Průměrná denní teplota a v jakém čase jsi tam byl ? Fotky pěkný, ale pro nás motoblázny hovoří příroda jasně, kde není umělá závlaha, je stále zeleno a vysoká tráva ohnutá od větru
Šprcku jsi asi sundával jen na spaní .... už se tam chystám taky dost dlouho...loni v těch vedrech byl Benelux za trest...že jsem nejel raději na ostrovy
všude dobře.....doma GSA
mne trvalo mesic, nez jsem nahodil prvni fotky.. vynasnazim se pokracovat alespon jednou za 2 dny, nebo denne
---
takze.. takhle vypadalo more, kdyz jsme opousteli Amsterdam/Ijmuiden.
Cesta byla totalni hardcore... trajekt (http://en.wikiped...ng_Seaways) sebou hazel jak fsteklej... duchodci litali po ulickach jak kulecnikovy koule... vsude nekdo blil do pyliku... voda litala cca 20 metru vysoko..
Co 20 sekund rana do lode takova, ze se cela oklepala a to mela vytlak cca 30 tisic tun. Proste bomba.. pokud neblijes, fakt si to uzivas.
---
z TOHO VYPLYVA -- KURTUJ MOTORKU PORADNE. Mne v Praze rikali.. to se nepohne... nesmysl. Musi to byt chycene poradne.
Odkoukal jsem od mistnich... + jsem konzultoval s delnikama na Pentaline (katamaran co trajekti na Orkneje) -- v pristim prispevku popisu jak na to
hicks přiložený následující obrázek:
[126.45Kb]
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[99.91Kb]
17 cm
[103.83Kb]
17 cm
tady je pekne videt, jak ma King of Seaways pomlacenej bok... jsme si rikali, ze to mozna nekde v pristavu do neceho napral Ne... to je od vln.
Severni more je proste severni more.
hicks přiložený následující obrázek:
[173.58Kb]
17 cm
a jeste doplneni -- neni to moje video -- ale videli jsme to PRESNE takhle.
Pentland Firth.. pruliv mezi Skotskem a Orknejeme. Jeden z nejnebezpecnejsich na svete. Rika se tomu Saudska Arabie obnovitelne energie
Duvod je PRILIV -- aneb vymena vody mezi Severnim morem a atlantikem. Alespon tak jsem to pochopil.. zradny.
Víry, slozite proudy okolo ostruvku.. husty"
YouTube Video
MV Hamnavoe -- alternativni trajekt z Orkneji do Skotska. Kousicek od mista, kde jsme kempovali ,, jinak pluje EXPONOVANEJSI a delsi trasou, nez Pentalina.
YouTube Video
Upravil hicks dne 16.10.2011 20:37
17 cm
Luboss napsal:
Moc pěkný hicksi. Byl jsi sám? A kolik jsi najel?
necelych 5 tisic s tim, ze pulku cesty jsme nestihli.
Pozor.. na zacatek jsme si dali Spessartsky les, udoli Ryna a Mosely...
---
btw dobrej komentar na youtube:
YouTube Video
This music just makes me want to strip down butt ass naked and charge at some tyrant mother fuckers with a sword in my hands!?
17 cm
Letos v červnu jsem si to taky projel. Bomba. Cesta z Thursa směrem na západ až do Durness, je na jednom z čelních míst na mé osobní "hitparádě".
Zdenda
Chlapi kdo mi poradí jak zabukovat lískty na trajekt do Skotska? Když jsem kupoval na korsu nebo sardošku, tak mi přišel mail s č. účtu a částkou, tu jsem zaplatil a obratem mi v mailu přišly lístky. Na : http://www.directferries.cz/anglie.htm to chce po mně číslo karty, kod atd. Jak probíhaj tyhle platby? Máte s tím někdo zkušenost?
Renek napsal:
Chlapi kdo mi poradí jak zabukovat lískty na trajekt do Skotska? Když jsem kupoval na korsu nebo sardošku, tak mi přišel mail s č. účtu a částkou, tu jsem zaplatil a obratem mi v mailu přišly lístky. Na : http://www.directferries.cz/anglie.htm to chce po mně číslo karty, kod atd. Jak probíhaj tyhle platby? Máte s tím někdo zkušenost?
jasne.. kup to primo na DfDs a zvol libry.. bylo to snad o 2-3k levnejsi, nez v EUR
..bavime se doufam o Amserdam-Newcastle...?
http://www.dfdsse...
Upravil hicks dne 26.04.2012 22:41
17 cm
Renek napsal:
Ne, Calais - Dover. Chci kouknout i do Londyna a po cestě nahoru se stavit i u známých.
Jen drobný poznatek, tam/zpět na konkrétní datum mě stála 99€ a otevřená 103 € při koupi přímo na místě v roce 2009. ten rozdíl byl minimální
V Londýně jsem byl v kempu cca 20km od centra a žádná láce bo se musíš zaregistrovat do The Caravan Club ale pak jsou ostatní klubové kempy levnější po celé UK http://www.ukcamp...on#maphere výhoda tohoto kempu je blízkost rychlého vlaku do centra. Jo a na památky je ve Skotsku (ale myslím že to mají po celé UK)dramaticky levnější hromadná vstupenka příklad: 52 liber hromadná vstupenka na 25 památek a zajímavostí, při platbě zvlášť 6-ti mnou navštívených jsem se dostal na částku vyšší.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.