Program tam bol no keď som si stiahol ten program anytoiso tak mi to nejde rozbaliť vždy sa to preruší po cca 500MB to chce kúpiť verziu pro. Neviete mi s tým niekto poradiť?
Ahoj,
potřeboval bych od někoho, kdo vlastní Reprom na BMW F 700 GS. Motorka je r.v. 2016, musím demontovat víko statoru a možná budu i měnit za nové. V manuálu by mělo být vyobrazení víka statoru s očíslováním jednotlivých šroubů s údajem v jakém pořádí utahovat a jakým momentem. Pokoušel jsem se stáhnout manuál na odkazech, ale žádný mi nefumguje. Na ebay jsem našel prodej DVD, ale zatím se mi prodejce neozval. Pokud by někdo mohl zaslat kopii stránky z repromu s obrázkem a postupem při montáži víka, budu rád. díky za případné informace a fajn víkend. email: fire.dept@seznam.cz
firedept napsal:
Ahoj,
potřeboval bych od někoho, kdo vlastní Reprom na BMW F 700 GS. Motorka je r.v. 2016, musím demontovat víko statoru a možná budu i měnit za nové. V manuálu by mělo být vyobrazení víka statoru s očíslováním jednotlivých šroubů s údajem v jakém pořádí utahovat a jakým momentem. Pokoušel jsem se stáhnout manuál na odkazech, ale žádný mi nefumguje. Na ebay jsem našel prodej DVD, ale zatím se mi prodejce neozval. Pokud by někdo mohl zaslat kopii stránky z repromu s obrázkem a postupem při montáži víka, budu rád. díky za případné informace a fajn víkend. email: fire.dept@seznam.cz
Tak znovu Opět problém jaký jsem tu řešil před časem výše- odešel mi disk v PC (dodán nový) ovšem ztráta dat tím i díl. manuálu -repromu-na řadu F -což o to mám zálohováno na DVD tak jsem to přetáhl do PC (přetahovalo se to cca 15hod) a klasika text zobrazuje obrázky ne(přímo z DVD funguje ok) . Minule vyřešeno tady výše s pomocí odkazů od kolegů -jenže ty už nejsou funkční -nemá někdo nějaký typ/odkaz jak se k tomu opět dostat?
Upravil kim dne 03.04.2022 06:56
Ahoj všem,
mohl by prosím někdo nasdílet RepRom soubor na F800GS r.v. 2010? Kámoš má tento ročník tak bychom k němu potřebovali noty. Původně jsem myslel, že ji budu mít v RepRomu co mám na GSA 1200, ale tam jsou jen 1200, takže mu nepomůžu. Díky za každou odpověď/pomoc.
GSA 07/2008