Taiga má na přední straně 6 větracích otvorů, ale z důvodu zachování nepromokavosti jsou všechny větráky podloženy membránou.
Jirik přiložený následující obrázek:
V jakékoli bundě co nebude z materiálu airdura, nebo nebude mít veliké ventilační plochy se ve 30 st upečeš. Mám starší model PSI a v létě když je nad 25 jezdím v dresu s chrániči.
Neumím si ani představit našít nepromokavou vrstvu na teplou vložku.....jestli jsem to teda dobře pochopil.
Není lepší si sehnat R2P i třeba jetou za dnes už celkem slušný prachy?
Kalhoty KIANI nemají žádné větrání, což je pro mě třeba velký - a já bych tam chtěl i boční kapsy. F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Podle popisu by kalhoty Kianni měly mít ventilační otvory. http://www.psihub...e=category
Já jsem se u Psíků stavoval začátkem října a právě Taigu zkoušel a skladový zásoby běžných konfekčních velikostí byly dost vyprodaný (hlavně u některých barev).Doporučuji se stavit u Psíků a vše osobně zkouknout, ale pospíšil bych si: http://www.motork...amp;fid=22
za mne s taigou i kianni max spokojenost.
Ale v lete je v tom vedro jak asi ve vsem z techto materialu. Nemam moc rad teplo a s otevrenyma pruduchama na max k tomu zip do 3/4 aby do ni co nejvic tahlo. Preci jen za velkym plexi skoro vubec nefouka.
Kalhoty maji jen malicke vetrani a tak vedro je taky
hadry jsou od psíků opravdu pěkný ale strašnéj ranec opravdu ranec ! Škoda že nemají samostatnou vyndavací mebránu takhle se vtom ještě paříš naco jsou otvory když je pod nima nepromokavá a větru ! odolná membrána. Já vím mít na rukávu PSÍ je něco jiného
Tak cena mi u takto kvalitního oblečení nepřijde až takový extrém když si vemeš v potaz že se jedná o šití na míru a máš a výborné materiály - např. BMW komplet stojí cca o 1/3 víc a na míru není - ikdyž velikostí mají dost. Ale tak jak to tak pročítám tak asi s výměnou kompletu nějakou dobu počkám - sice to nevypadá moc dobře ale co se ventilace týče tak funguje na jedničku to co mám :-) díky všem za ohlasy:-)
No právě bral bych tento komplet proto že je celoroční ale to by musel mít dvě vrstvy vyjímatelne už to dělá víc značek takhle je to furt nějaký kompromis a za ty prachy.
chlapi vydrzte,mel by byt novy model nabizejici vetsi moznosti volby,odepnuti vlozky i membrany, vyjimani chranicu zvenku pro rychlou demontaz pri jizde v krunyri..,odepinatelne panelx pro maximalni moznost ventilace atd. Proste evolucni obleceni na zaklade zkusenosti z pouste - idealni info by podal jozo raz tady z fora,u psi tento segment obleceni testuje. Je mozne si nechat usit obleceni uplne bez membrany,tedy s absolutni ventilaci a nepromokavost nahnat nepromoky,je to jen o preferencich kazdeho soudruha. Ventilacni otvory jdou vymyslet navic i ubrat...
K tem cenam - vse se sije tady z evropskych materialu, proto ta cena, cordura je totiz jak material tak znacka,neni proto cordura jako Cordura, to same membrany, certifikovane chranice a dane v EU...
Tahacky zipu, provedeni detailu je potreba promyslet, univerzal se nikdy nezavdeci vsem, proto ty moznosti kustomizace.
Tak zlomte vaz a napiste Jozovi.
taky jsem chtěl loni koupit Taigu, velice se mě líbila , ale kalhoty neseděly, takže varianta ušít na míru, ale a čas tlačil, Stelvio bylo za pár dnů, takže vyhrál Revit Sand, který má nepromok-membránu vyjímatelnou, a špica-teda na to co od toho očekávám, ale pokud je zájem o psí, písněte si "Jožo Rážovi", taky jsem ho kontaktoval a ochotně odpověděl-viz jeho web http://www.bmwr12....cz/testy/R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
HonzaGS-SV napsal:
Vypadá to dobře, jen mi tam pořád chybí na kalhotech na přední straně stehen příčný ventilační zip :/ V létě je k nezaplacení...
to není žádný problém přidat plus by měly být odepínatelné panely, všeobecně ale větráky nejsou problém přidat sám je tam mám a je pravda že cítit to je
Ero přiložený následující obrázek:
Kdyby někdo měl zájem mám na prodej téměř nový komplet tmavě šedivý s vyndavací nepromokavou membránou na velikost 180cm a 90kg. Cena je 11900, vše bez poškození, jeté cca 2000km.
Ero napsal:
chlapi vydrzte,mel by byt novy model nabizejici vetsi moznosti volby,odepnuti vlozky i membrany, vyjimani chranicu zvenku pro rychlou demontaz pri jizde v krunyri..,odepinatelne panelx pro maximalni moznost ventilace atd. Proste evolucni obleceni na zaklade zkusenosti z pouste - idealni info by podal jozo raz tady z fora,u psi tento segment obleceni testuje. Je mozne si nechat usit obleceni uplne bez membrany,tedy s absolutni ventilaci a nepromokavost nahnat nepromoky,je to jen o preferencich kazdeho soudruha. Ventilacni otvory jdou vymyslet navic i ubrat...
K tem cenam - vse se sije tady z evropskych materialu, proto ta cena, cordura je totiz jak material tak znacka,neni proto cordura jako Cordura, to same membrany, certifikovane chranice a dane v EU...
Tahacky zipu, provedeni detailu je potreba promyslet, univerzal se nikdy nezavdeci vsem, proto ty moznosti kustomizace.
Podle informací od prodejce na Lipně by se cena této bundy měla pohybovat kolem 20 000Kč.
Z vlákna na Motorkářích:
Tak jsem včera koupil od BMW rallye 3, parádně mě sedlo a za cenu 20 000 slevněnou z 28 000 sem to hned vzal
Ero napsal:
Podle informací od prodejce na Lipně by se cena této bundy měla pohybovat kolem 20 000Kč.
Z vlákna na Motorkářích:
Tak jsem včera koupil od BMW rallye 3, parádně mě sedlo a za cenu 20 000 slevněnou z 28 000 sem to hned vzal
1) Když jsem se v říjnu stavoval v prodejně Psíků na Lipně na vyzkoušení bundy Taiga tak mi tam prodejce říkal, že na příští sezonu chystají bundu, kterou popsal Ero a cena jen té bundy bude kolem 20 000Kč. - Chtěl jsem jen napsat, že cena té bundy bude trochu jinde než cena Taigy.
2) Ve vlákně o textilním oblečení na foru Motorkari.cz včera napsal borec, že koupil BMW Rally 3 (celý nový komplet) za 20 000Kč - což si myslím je super cena.
Upravil Jirik dne 02.11.2012 11:30
Jirik napsal:
1) Když jsem se v říjnu stavoval v prodejně Psíků na Lipně na vyzkoušení bundy Taiga tak mi tam prodejce říkal, že na příští sezonu chystají bundu, kterou popsal Ero a cena jen té bundy bude kolem 20 000Kč. - Chtěl jsem jen napsat, že cena té bundy bude trochu jinde než cena Taigy.
2) Ve vlákně o textilním oblečení na foru Motorkari.cz včera napsal borec, že koupil BMW Rally 3 (celý nový komplet) za 20 000Kč - což si myslím je super cena.
Jj. To je pravda...černo žlutý...a mě se líbí zrovna ta šedivá....od 2013 budou totiž nový barevný kombinace....
pokud budou nové barevné kombinace tak by to stálo za zvážení :-) uvidíme... mě to právě přišlo, dle promo fotek GS 1200 a vypadaly celkem slušně :-) třeba bude Rallye 3 Pro nebo rovnou Rallye 4 :-)