ano je to desierto II, ale napisal som: zaklad by bol
DII bolo ako zaklad pouzite z viacerych dovodou a po zvazeni vsetkych za a proti: je to tak - nebudem to tu dalej pitvat
teraz bude nasledovat skusobna jazda ( prudenie vzduchu na jazdca, funkcnost, rozhlad ...) nasledne sa bude pokracovat v dalsich upravach kde by mali byt vyslisane moje predstavy ( su uvedene vysie ) o dizajne a .... atd
Tento produkt ja nevyrabam, som len jeden z hlavnych kybicov ktoremu vsak nie je vsetko splnene z dovodu technologie, vyroby a funkcnosti, nechal som to v rukach skusenejsich tvorcou ktory to vedia a maju skusenosti, zaroven ma poznaju a i jazdia to co jazdim ja a co je hlavne: poznaju ma, rozumeju mi a mojim predstavam
Ked to bude hotove, potom sa mozme riesit dalsiu vyrobu - nebude to problem
Upravil vlk dne 20.01.2012 12:35
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vcera som si urobil obhliadku a ako pise jasterica - zhotovitel "adventure kokpitu" sme vo finale!
pre fandou a pripadnych zaujemcou pridavam dalsie foto
samorejme radi si vypocujeme aj pripomienky
vlk přiložený následující obrázek:
druha - tu to jasterica spravil inak ako som xcel, ale urobil to uplne genialne a som z toho cim dalej viac namako
Krasne to potiahol a napojil to az po nadrz s peknym vykrojenim okolo bmw znaku na nadrzi
vlk přiložený následující obrázek:
[107.13Kb]
Upravil vlk dne 11.02.2012 22:23
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Vypadá to oprabdu nádherně!! pohled od řidiče by mě taky docela zajímal nebo spíše od sedla k řidítkum jak to vypadá u nádrže :-) jinak klobouk dolů opravdu!!!doufám že to někdy uvidím aj v reálu a pak bych možná taky ortavoval při seriové výrobě
no name - na 1100 tiež nieje problém.Bolo by to to isté ,len na hranaté svetlo alebo na dvojicu okrúhlich .A pristavit motorku ako model.
luboss - tmavé plexi - to plexi by bolo tažšie ako je celá kapota.Bol by to najslabší článok kapoty z hladisla poškodenia pri off.
ludek - hrazda nebude súčastou kapoty.Ale súčastou bude nové prekrytie budíkov z laminátu. Na to prekrytie sa dá inštalovat nielen hrazda ale celé lešenie na relly výbavu. Stači povedat čo tam chceš nahádzat.
magos - z pohladu zo sedla to vyzerá ako každá moto čo má kapotu stiahnutú až po nádrž.
Tak ja teda nevím, asi jsem jedinej komu se to nelíbí, ten spodek s napojením na nádřž mi přijde hrozně širokej. D3 mi přijde hezčí. Jinak pěkná práce, jsem zvědav až to bude v laku. Upravám zdar.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kucí slovenský,máte to fakt náramný Ta cena +- by mě taky zajímala
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.