Pardale,je v planu jak mi rikal Tom Elefant trochu zprisnit to, jake motorky se muzou prihlasit?Aby to byl jak bylo puvodne zamysleno vikend pro velka cestovni endura s obsahem nad 600?
Nejenom,ze tam jezdej motorky s nizsim obsahem,ale ani mnohe typy sestistovek nemaji s cestovnim endurem nic spolecneho.
Libej se mi kategorie na letosnim XL rally.Boxery,Ostatni nad 210kg,endura 160-210kg.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
adventure73-pardal napsal:
No zatim je omezeni motorky nad 600 a budem hlidat at nam nic neproklouzne... vim ze se to buhuzel stalo....
Na prvním Krocanovi to bylo zastoupený velkýma endurama dostatečně, hlavně hodně BMW . Na druhým ( to byl pro BMW někde jinde sraz) už to bylo slabší, ale o to víc normálních i menších endur. Spíš jak soustředění před šestidenní . A při tom i kubatura taky 350 ccm !!!
To se jim pak machruje!!!!
Jsem pro tvrdý regule!!!!
Jen CESTOVNÍ endura nad 600 ccm!!!!
I když jedou někteří pak třeba silnici, tak je to ale pořád cestovní enduro!!!
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Tak už se nám to blíží, a ja budu rad když tam potkám co nejvíce členů zdejšího webu. Pokud už ale ted víte, že jste přihlášení a máte nějakou změnu plánu, dejte mi vědět, mam spoustu dotazů na volná místa, která teď nejsou.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Protože jsem bahnoplachý, tak se těžkém terénu vyhýbám. Protože to tam znám a Pardála taky, tak stejně postižené (myšleno bahnoplaché - nikoliv mentálně), obvykle provedu po místních komunikacích všech cenových skupin. Občas to je po pátečním ladění formy i únikovka pro drsné offroaďáky .
Pokud tedy někdo přijedete a nebude se vám chtít do terénu nebo přijedete třeba jen na otočku, určitě je možné se pěkně svézt a proslídit trochu Jizerské hory a přilehlé okolí.
Všichni přihlášení účastníci, pokud uvedli správný mail do přihlášky, včera obdrželi mail s instrukcemi a žádosti o zpravu pokud nemohou přijet aby uvolnili místo jinym, protože zájem je veliky. Pokud tedy nejste přihlášeni, nyni máte šanci se ještě přihlásit na volná místa.
Jinak trasa se najíždí, včera jsem kus jeli, a bude zajímavá :-)
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz