TOURATECH ADVENTURE DAYS & Travel Event 18-20.5.2012
Přidané 28.02.2012 00:45
vlastimil napsal:
Tomáš
Očekávejte podium, celodenní moderovanou zábavu.....no to teda vypadá že to bude fakt "ADVENTURE"[/quote]
No po kritice z přechozích let, kdy jsem si vyslechl jakto že nemáme program během celého dne a zejména pro lidi co nechtějí jet nikam ani po silnici, tak už to vidím maličko jinak...
Jsou to dvě akce v jednom - adventure to bude (a hardcore) pro jednu skupinu. Povíme si to po akci ale co se chystá, bude adventure doslova a do písmene! A nepůjde jen o profil RXL ale ... to uvidíte Myslel jsem, že průměrně inteligentní člověk pozná, že adventure program se odehrává jinde než v kempu (nebo resp. letos to nebude v kempu) u pódia s kelímkem piva v ruce. Takže se omlouvám a pro ty kdo to nepochopili uvádím, že akce má dvě resp. více sekcí - jedna část je pro milovníky rallye a offroad, ti opustí místo ráno jako první a vrátí se až poměrně později a jejich cesta bude skrývat řadu příležitostí vzpomenout si na tuhle poznámku.. Fanoušci cestování převážně po silnicích (třeba majitelé RT nebo naleštěných GS) si užijí dost zábavy na navigační soutěži plné zajímavých úkolů na trase (a i pro některé to bude až dost adventure) a večer si teoreticky příznivci obou skupin můžou podívat třeba na prezentace cestovatelů, účastníků rallye Dakar, IR, Heroes Legend a třeba se i něco dozvědět na prezentacích partnerských firem, prohlédnout si asi největší kolekci Touratech showbiků které kdy byly v jednom okamžiku v ČR k vidění, dakarských speciálů nebo se zúčastnit nějakého z bezplatných workshopů. Tohle asi není moc dobrodružné ale nevidím problém v tom, že tam třeba výrobce XY bude předvádět nové tripmastery a repeatery, jiný výrobce bude prezentovat tlumiče, pořadatel rallye bude prezentovat svůj závod atd. Je to sraz nebo pouť nebo festival - je fuk, jak se tomu může říkat ale prostě takhle to pořádáme a asi uznáte, že nemá smysl vyhodit desítky tisíc za dovoz tuctu předváděcích motorek z Německa proto, aby se to prezentovalo 20 lidem.
Pro ty ostatní tam bude program jak na místě během dne, tak i večer.. Podium proto, že třeba v tom původním provedení část lidí seděla v hospodě a nechtělo se jim jít přes plac do chajdy kde se promítalo a naopak tam diváci nadávali že pro pití to mají daleko apod. Takhle to bude hned vedle baru a jídla celý večer. Kapela - pro spoustu lidí to je alfa a omega jestli jet nebo nejet a nebude to "Synové výčepu revival band" ale kapela, která snad nikomu nebude vadit a večer může zpríjemnit. To samé i v pátek večer, kde bude hrát zase někdo jiný a něco jiného (trošku víc etno když už tam bude sekce cestovatelů tak tam bude troška africké muziky).
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 28.02.2012 00:57
zirafak napsal:
covece fakt, to bude asi mastnacky jak sfina
Určitě, pokud je mastňák někdo, kdo se dívá na prezentaci člověka, který projel na motorce půl světa, tak jo. Děláme to počtvrté v podobném formátu, tak nevím co je na tom tak špatného a jak jinak spojit akci pro silniční cestovatele s akcí pro offroad a enduro. To podium a soutěže jsou taky pro lidi, kteří se chtějí večer bavit a když je očekávaná účast kolem 250-300 lidí, tak jde těžko promítat na televizi.
Jinak fotky z loňského Travel Eventu jste viděli, takže pokud je to mastňácký tak sorry ale asi bys v tom případě nešel ani na promítání Michaela Martina, protože promítá s perfektním ozvučením a projekcí ve stanu pro 1000 lidí, takže to je mastňácký a nemá smysl na nic takovýho chodit co?
Podium s projekcí děláme proto, aby když už tam dotáhneme zajímavé lidi, kteří budou něco říkat a promítat, aby to bylo vůbec vidět a slyšet. V tom místě, kde to bude, není žádná chatka jako vloni, je tam volná plocha a potřebujeme vyřešit jak se na to má dívat třeba 100 a víc lidí. Jestli je pro tebe projekce mastňácká tak poraď něco lepšího.
Pro ilustraci - podle zirafaka "mastňáci se baví"... foto z loňského TA. Hlavní mastňák sedí uprostřed (nějaký Macháček, asi mastňák když pětkrát vyhrál Dakar a byl asi 100x v televizi). Určitě nemá smysl ho poslouchat, takový člověk je typický mastňák a určitě neví co je spát v prachu v bivaku...
Mastňáci se dívají na promítání jiných mastňáků...
a pozor - mastňáci dokonce spali v chatkách a pokojích v budově a ne ve spacáku na trávě.. Strašný. Co od majitelů třeba BMW RT nebo 1200GS čekat že?
Upravil TomasTT dne 28.02.2012 01:09
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 28.02.2012 06:41
vlastimil napsal:
Vážený pane TT.I přes svou podprůměrnou inteligenci(jak ve svém příspěvku uvádíte)jsem pochopil že jde zase o prachy.....
Ano, jsou to zlý, hnusný kapitalisti a podnikatalský zloději, hamba jim, měli by je poslat do kamenolomu...
Vlastimile, chápu, že Tě baví za každou cenu prudit a že jsi třeba vůči někomu apriori zahořklej, ale jak by sis to proboha představoval?! To neni sraz,kde se sejdou kamarádi u buřta. Je to pořád firemní akce, kterou kluci dělají fakt hodně civilně. A je pravda, že třeba loňskej ročník, ačkoli měl dost zábavnou a o moc lepší rally, byl proti předloňsku zase relativně chcíplej co do programu, nebo alespoň jeho prezentace. Prostě se toho relativně moc nedělo a hlavně nikdo netušil, co že bude následovat a kdy... Pro lidi, který si na rozdíl od nás nejeli hlavně zajezdit, to možná mohlo bejt i trochu zklamání. Takže naprosto rozumím snaze o vývoj, posun vpřed a profesionalizaci. Ono postarat se o takovou hordu lidí, aby byli spokojený a měli dojem, že to někdo organizuje pro ně, neni pr.del...
Ale máme zaplaťpánbůh svobodu, takže klidně můžeš sezvat kluky, co dělaji po garážích a potajmu v zaměstní kopie TT a dalších výrobců... ne dobře, nebudu jízlivej, řekněme pár nezištnejch malovýrobců, co nemají třeba takovou možnost se někde prezentovat. Přiveď pár opravdu drsnejch cestovatelů, co si na výpravách všechno jídlo obstarávají výhradně vlastnoručním lovem a uspořádej trucakci Ale běda Ti, jestli vyměkneš a objednáš byť jen jednu kadiboudu. Všichni pěkně adventure do přírody
Upravil morabo dne 28.02.2012 08:04
Maiali nel Fango!
Přidané 28.02.2012 07:25
Hele chlapi, rozumím tomu že se to třeba někomu nelíbí, ale zase když už nic trošku úcty.
Je v tom dost práce a času, mám pocit že se chlapi z touratechu snaží jít lidem vstříc. A to jakým způsobem je jejich volba (za mě dobrá). Je zvlaštní že máme ten dar z nebes okamžitě rozpoznat vše a vše nazývat pravými jmény.
Není v tom spíše trocha sebeprezentace? Nějaký mindrák? Přece se mi to nelíbí nejedu tam, nekoupím, ano je to forum tak napíšu vlastní názor...ale ta forma. Já nejsem skalní a asi ani okrajový fanoušek Touratechu, ale na tuhle akci bych se jel kouknout. A nejsem ani cestovatel, ani off jezdec, ale rád si od těhle lidí něco poslechnu, to co nikdy sám neprožiju.
A dám si k tomu pivko, ale ůplný mastňák už nejsem- ostříhal jsem se.
Škoda že mě děti nepustí.
Přidané 28.02.2012 09:54
morabo napsal:
vlastimil napsal:
Vážený pane TT.I přes svou podprůměrnou inteligenci(jak ve svém příspěvku uvádíte)jsem pochopil že jde zase o prachy.....
Ano, jsou to zlý, hnusný kapitalisti a podnikatalský zloději, hamba jim, měli by je poslat do kamenolomu...
Vlastimile, chápu, že Tě baví za každou cenu prudit a že jsi třeba vůči někomu apriori zahořklej, ale jak by sis to proboha představoval?! To neni sraz,kde se sejdou kamarádi u buřta. Je to pořád firemní akce, kterou kluci dělají fakt hodně civilně. A je pravda, že třeba loňskej ročník, ačkoli měl dost zábavnou a o moc lepší rally, byl proti předloňsku zase relativně chcíplej co do programu, nebo alespoň jeho prezentace. Prostě se toho relativně moc nedělo a hlavně nikdo netušil, co že bude následovat a kdy... Pro lidi, který si na rozdíl od nás nejeli hlavně zajezdit, to možná mohlo bejt i trochu zklamání. Takže naprosto rozumím snaze o vývoj, posun vpřed a profesionalizaci. Ono postarat se o takovou hordu lidí, aby byli spokojený a měli dojem, že to někdo organizuje pro ně, neni pr.del...
Ale máme zaplaťpánbůh svobodu, takže klidně můžeš sezvat kluky, co dělaji po garážích a potajmu v zaměstní kopie TT a dalších výrobců... ne dobře, nebudu jízlivej, řekněme pár nezištnejch malovýrobců, co nemají třeba takovou možnost se někde prezentovat. Přiveď pár opravdu drsnejch cestovatelů, co si na výpravách všechno jídlo obstarávají výhradně vlastnoručním lovem a uspořádej trucakci Ale běda Ti, jestli vyměkneš a objednáš byť jen jednu kadiboudu. Všichni pěkně adventure do přírody
Moc pěkně jsi to napsal.Má inteligence zřejmě bude ještě podprůměrnější než jsem myslel
Přidané 28.02.2012 09:57
...
protoze nemuzu jet off, coz mne mrzi, tak jsem nechtel prijet.
Letos ale -- po vlastimilovejch komentarich -- urcite dorazim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 28.02.2012 10:07
tome,
nechtel jsem se te nijak dotknout tim, ze jsem psal, ze to bude mastnacky.
Nezpochybnuji silenou praci kolem organizace cehokoliv takoveho.
Nezpochybnuji Machacka a jemu podobne ze cosi dokazali. Nezpochybnuji nikoho.
Nikdy jsem na TT days nebyl a letos jsem o tom uvazoval.
Nicmene je to opravdu zjevne brane jako marketingova akce a takovata zabava mega typu a co nejvic lidi, coz me proste nebavi, ja radeji ten styl u tech burtu a odskocit do kere. Nicmene vetsina lidi asi radeji tu megaakci,
takze preji akci uspech, jen me asi neoslovi, ja ocekaval neco jako prezouvani spuntu nebo neco takoveho. Ano je to moje neznalost vasich akci, ted jsem si o akci precertl vice a vyhodnotil ji jako mastnackou (cti marketingovou akci pro siroke masy) a asi tam nepojedu.
Takze to proste bude mastnacke, ale neber to jako hanlivy termin, nybrz termin pro mega akci pro masy. Jako ze tam prijede i pritelkyne, ktera bude pekne namalovana, dle posledni mody a v kabriu, prijedou bohati lidi prave treba na RT apod a to jsou ti, ktere marketingova akce potrebuje,
ne takove jako jsem ja a podobne smyslejici a penez nemaje nazbyt.
Takze ja nejedu, ale svet se nemota kolem me a akci preji co nejvetsi uspech, at se lidi bavi a at si to uzijete a drzim Vam palce at vse klapne.
Toz tolik na vysvetlenou a omluvu Tobe Tome, pokud jsem te nejak urazil, tak to vubec mysleno nebylo. Jak rikam, uvedomuji si silneou praci s takovou organizaci.
Ja furt nejak zapominam, ze tady ve foru jsou jedna banda lidi co si tady prnda a tesi se na leto jak se nekde projedou a mezi nimi dalsi skupin a lidi, kteri nas zasobuji vecmi, ktere na to potrebujeme (TT, pardal a dalsi) a poradaji pro nas akce a je to proste jejich prace.
Ja tu v praci nejsem, ja jsem tu pro zabavu s podobne postizenymi laskou k cestovani na moto jako ja.
Snad jsem to napsal srozumitelne
Přidané 28.02.2012 10:12
zirafak napsal:
...Takze to proste bude mastnacke, ale neber to jako hanlivy termin, nybrz termin pro mega akci pro masy. Jako ze tam prijede i pritelkyne, ktera bude pekne namalovana, dle posledni mody a v kabriu, prijedou bohati lidi prave treba na RT apod a to jsou ti, ktere marketingova akce potrebuje,
ne takove jako jsem ja a podobne smyslejici a penez nemaje nazbyt.....
...hloupá úvaha...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 28.02.2012 10:14
zirafak napsal:
Ja tu v praci nejsem, ja jsem tu pro zabavu s podobne postizenymi laskou k cestovani na moto jako ja.
myslim, ze tam tahas zbytecne moc ideologie.
TTTE poradaji nasi kamaradi cca pro nas... kde je takovej problem?
Navic se nemusis ucastnit vseho... ja taky nemam rad mega akce.. ale TT mi nevadil.. zvlast kdyz muzes napr. dorazit vecer predem na kaficko.
17 cm
Přidané 28.02.2012 10:17
Vjetrnik napsal:
zirafak napsal:
...Takze to proste bude mastnacke, ale neber to jako hanlivy termin, nybrz termin pro mega akci pro masy. Jako ze tam prijede i pritelkyne, ktera bude pekne namalovana, dle posledni mody a v kabriu, prijedou bohati lidi prave treba na RT apod a to jsou ti, ktere marketingova akce potrebuje,
...hloupá úvaha...
Možná že je ta úvaha hloupá,každopádně je pravdiváale někteří lidé byť jsou nadprůměrně inteligentní to nikdy nepochopí.
Přidané 28.02.2012 10:19
vlastimil napsal:
Vjetrnik napsal:
zirafak napsal:
...hloupá úvaha...
Možná že je ta úvaha hloupá,každopádně je pravdiváale někteří lidé byť jsou nadprůměrně inteligentní to nikdy nepochopí.
byli jste tam vubec nekdo, ze takhle hloupe pindate?
17 cm
Přidané 28.02.2012 10:21
to Vlastimil: vůbec nevíš, o čem je řeč...
TT Event ani v jednom ročníku nebyla megaakce...ani na jednom ročníku jsem si nevšimnul slečen v kambriu...jedinné auto bez střechy tam byl válečný Dodge s polní kuchyní, kde se podával výtečný guláč (a přidat jsi si mohl dokonce ZADARMO-světe div se)
Jestli si někdo myslí, že je to V.I.P. akce pro horních 10tisíc, je tak trochu mimo...tak trochu úplně mimo...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 28.02.2012 10:26
Jenom bych se chtel zeptat,jestli tam muzou i lidi s KTM (pokud jsme teda povazovani za lidi),bo kdyz jsem to tady tak cetl,tak se bojim,aby mi tam Hicks s Emiliem nenabancili?
Přidané 28.02.2012 10:30
hicks napsal:
Táák, to je ta správná otázka
Mě osobně právě láká ten doprovodný program - workshopy, přednášky, představení soutěží... (nevím, co všechno tam bude) - neb jezdím zatím jen jednu sezónu, tak každý informační kanál vítám.
V pohodovou atmosféru doufám a drze s ní počítám
Přidané 28.02.2012 10:32
Petr 11 napsal:
Jenom bych se chtel zeptat,jestli tam muzou i lidi s KTM (pokud jsme teda povazovani za lidi),bo kdyz jsem to tady tak cetl,tak se bojim,aby mi tam Hicks s Emiliem nenabancili?
Kamila jsem tam nevidel ani nepamatuju...
kazdopadne ten vyhlasenej rvac jsi tu ty, ne?
17 cm
Přidané 28.02.2012 10:37
Darek napsal:
hicks napsal:
Táák, to je ta správná otázka
Mě osobně právě láká ten doprovodný program - workshopy, přednášky, představení soutěží... (nevím, co všechno tam bude) - neb jezdím zatím jen jednu sezónu, tak každý informační kanál vítám.
V pohodovou atmosféru doufám a drze s ní počítám
ja tam byl vzdycky jenom na chvili a vse ok.
doufam, ze si zase pujde pujcit moto (Invelt, KTM?)
17 cm