Ahoj kluci,
nechápu proč máte skoro všichni strach z posilovače. Já ho mám na 2005ce, nebojím se ho :-) a baterku mi to nikdy nevycucalo. Najeto témeř 80tis. Má ho i Zajda, nejato přes 70tis. a oběma nám šlape jako hodinky. Dokonce mám i "staré" ABS které tady kluci haní.
Určitě je pravda, že je to náročnější na spotřebu, nicméně si myslím, že pokud se o baterku budeš starat a bude v dobré kondici, tak problém mít nebudeš. Pokud naopak dlouho nebudeš jezdit a baterku nebudeš pravidelně dobíjet (což nění dobře), pak můžeš mít problém, přesně tak jak kluci píšou. Baterka mi nikdy nevydržela déle než 3 roky, při prvním zaváhání ji vždy měním, abych něřešil to co Aťas při návratu z Íránu...sežeň si baterku v Turecku.
Můj nároz je takovej, že bys měl v ideálním případě koupit motorku, kde znáš její historii (hlavně to jak byla bouraná a lépe kdo ji opravoval) a kde je předchozí majitel technický typ, a dobře se o ni staral. A až potom koukej na doplňky. Už první moment, když tě prodejce zavede do garáže, Ti prozradí moc.
Tak se měj a hlavně něco kup ať můžeš jezdit, ještě je hezky!
Miki
XT660Z Tenere, Yamaha YZF 250 http://www.utekzd...