Mám na 12GSA svody i koncovku Laser a je to super. V kombinaci s KN filtrem zátah i zvuk úžasnej. Akorát to chce trochu se o tu koncovku starat. Výměna, nebo spíš doplnění vaty je nutnost a když se to neudělá, praskne ten titanovej obal. Já už ho propálil dvakrát :-(
Ale co se týká funkčnosti, doporučuji!!!
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
pavel17 napsal:
Rád bych se podělil,třeba někomu pomůže v rozhodnutí. Namontováno na r.v.2012, komplet svod i koncovku od Leo V., konečně je GS slyšet, první zkušenosti najeto cca 250km, moto má mezi 2-4 tis. ot příznivější projev, necuká, při zavřeném plynu -brzdění motorem, občas střílí do výfuku,
spotřeba 5,5 , ale po zimě jsem nejel žádnou střelbu,jinak s origo výfukem to bývalo 5,7...,jinak celkem za mě spokojenost.Před tím, jsem měl jen vyměněnu koncovku,ale zvukově slabota...
ještě malé info, letost jsme dali Itálii i Švýcarsko, ve Švýcarsku jem na hranicích musel namontovat vložku,jinak mě tam nechtěli pustit a když jsme to pak sledovali, všichni švýcaři jezdí sice s laďákama, ale s vložkou...,
dokonce i kolega v Itálii musel montovat vložky , jeden den jsme chytli 3 kontroly....