TomElefant750 napsal:
Prouky, neboj nic, tyhle jedy už se leta nevyráběj - budem se snažit najít hospodu kde točej kombinaci Svijan a Pzeňskýho pivovaru.
Čau, Tom
tak to je dobře, vidím že se za těch 26 let, co jsem to poprvé a naposled nedopil, něco změnilo.
stenlybmw napsal:
Tome a Pardále nedejte se a těm cizákům to nandejte!!!
to se mylis... nejsem cizak
Do svych 18ti jsem tak tretinu zivota prozil v Albrechticich u Tanvaldu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
stenlybmw napsal:
Jo, hlavně žádnej pražskej samoser....
řekl jste pražskej samoser, cizinče?
Upravil hicks dne 03.11.2011 08:36
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zacinam o tom uvazovat.Jestli to vyjde v praci a bude pocasi aspon trochu na moto,tak to zatim vidim tak na 50%.
Nebude vam pripadne vadit skoro abstinent?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Zacinam o tom uvazovat.Jestli to vyjde v praci a bude pocasi aspon trochu na moto,tak to zatim vidim tak na 50%.
Nebude vam pripadne vadit skoro abstinent?
Neboj, my si s tebou nějak poradíme, skoroabstinente. Každopádně přijeď, rádi tě uvidíme, parkování stroje v suchu a bezpečí samozřejmě zajištěno.
Jen to aspoň pár dní předem potvrď.
Čau, Tom
Ahoj, rád bych jen poprosil mimoliberecký který tu budou přespávat, aby potvrdili účast a případně napsali v kolik přibližně by v tu středu dorazili - hlavně kvůli tomu spaní, ať s Pardálem víme kolik vás bude.
Jardo, vy budete zas 3, nebo jak to vidíš?
Čau, Tom
Tak se mnou to vypada nadejne.Beru jen spacak.Tak mi kdyz tak napis sem nebo do PM adresu,kde muzu spat a zaparkovat motorku.Nevim v kolik se jde do hospody,ale kazdopadne chci dorazit za svetla.Tak asi mezi 16-17h.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ten čas stačí bohatě, počítám že do hospody vyrazíme nějak po sedmý, ještě zjistím kdy jede bus, moc tyhle věci nepoužívám. Do PM ti hážu adresu a telefon na mně, kdybych náhodou nebyl doma tak jen tou dobou venčívám psa, když zavoláš budu tu do 20 minut - ale možná to stihnu dřív a budu už doma.
Čau, Tom
Stenly - takže předpokládám že dorazíš rovnou do hospody, je to salonek v přízemí, reservace je na Viktora, já tam dorazím jak to půjde, záleží na těch co budou přespávat - musím na ně počkat
Dedkoid - jen si teď nevybavuju odkud jsi, budeš potřebovat přespat? A toho zubeře holt přežij, večer můžeš desinfikovat a dávat anestetika v hospodě
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Stenly - takže předpokládám že dorazíš rovnou do hospody, je to salonek v přízemí, reservace je na Viktora, já tam dorazím jak to půjde, záleží na těch co budou přespávat - musím na ně počkat
Dedkoid - jen si teď nevybavuju odkud jsi, budeš potřebovat přespat? A toho zubeře holt přežij, večer můžeš desinfikovat a dávat anestetika v hospodě
Čau, Tom
Jo, to začouzený , hlučný doupě , co si říká restaurace ? tam trefím i po čuchu.....V 19 hod jsem tam....
Stenly- motocyklista varnsdorfský
TomElefant750 napsal:
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Ahoj, rád bych jen poprosil mimoliberecký který tu budou přespávat, aby potvrdili účast a případně napsali v kolik přibližně by v tu středu dorazili - hlavně kvůli tomu spaní, ať s Pardálem víme kolik vás bude.
Jardo, vy budete zas 3, nebo jak to vidíš?
Čau, Tom
Tome s lítostí se musím omluvit, ale vlezlo mi do toho stěhování . Tak se letošního ročníku nezúčastním Já ani zbytek družiny. Je mi to líto a snad jsem nezpůsobil potíže. Jinak všechny účastníky zdravíme a až budete ve 4 ráno žrát kebab, budeme v duchu s Vámi. A dejte mi pozor na Šlerina PA Jarda mladší hezčí