Lada11 napsal:
Nene, vše bylo přibaleno. Dokonce i šrouby na připevnění k moto. Jsou tam takové nerezové držáky - ty se přidělají na moto v místě původního plexi. Takže zůstane i možnost naklápění. Na ně se přichytí spodní díl takovými plasto-gumo čudlíky, které se zašroubováním šroubku sploští a tím se to zafixuje. Opravdu na 10 minut. Vše sedělo perfektně.
tak to si spravil najlepsie ako si mohol ze si si poriesil to MRA,mam ho tiez na svojej 11ke a som max spokojny...citim sa fajn..
... tak taky řeším plexi ... na 1150 ...
mám tam MRA Varioscreen .. je super, vůbec nefouká a to ho mám skoro ve spodní pozici, ale mám jiný problém ... jelikož jsem relativně prcek (173) tak mě vychází horní hrana toho spodního dílu přesně na úroveň očí (resp. zorného pohledu) a docela mě to vadí ... prostě přes něj blbě vidím ... takže až seženu a vyzkouším origo čiré plexi ... tak půjde MRA dolů ... a na prodej :-)
Ahoj, jsem rad, ze jsi s mra spokojeny. Ja mam od predchoziho majitele nejaky puig, je vetsi, le netusim o kolik a popravde me ted cestou dost sklamalo. Turbulence na hlavu takove ze jsem jeste nezazil. Od pul helmy mam much, ze vypadam jako pojizdny hrbitov. Mam tedy i nahace a s timhle puig muzu odpovedne rict, ze lepsi nahac nez plexi ktere posila takove silene rany na hlavu. Musim nekde zkusit ten MRA, jaky ma sklon a jak je vysoky.
Takze pro pristi potencialni kupujici, plexi puig ne pokud mate 184 cm