S tím se dá souhlasit, předplacená karta je opravdu jediná jistota, bohužel různý "cost control" funkce většinou pořádně nefungují, chybovost je docela velká ...
Úvazky a zejména jejich autorotace (doběhnou 2 roky a pokud nezrušíš v určitém okně tak se otočí další úvazek) je něco, co sice dá nějakou tu výhodu, ale rozhodně není to co bych podepsal - nemít služební kartu :-D
/Flare
Tak jsem toto vlákno objevil náhodou až teď. Tarify, které nabízím využívám se svojí rodinou již 4 roky a zatím bez jediného problému. Společnost si také neuvazuje telefonní číslo na sebe, ale zákazník s ním může kdykoliv odejít i v době, kdy se zavázal, že tam bude dva roky, samozřejmě že je tam nějaké penále ( 150,- Kč za každý nedodržený měsíc ). Nevidím důvod ke strašení, že si na to teď operátoři posvítí. Pokud smlouvu podepsaly obě strany a smlouva je dodržována není k tomu žádný důvod.
Já se osobně nemůžu zase smířit s tím, že si měsíčně dobiju za 200 Kč a dostanu za to třeba 30 minut. Možná to někomu vyhovuje, ale mě zrovna ne, protože to je při nejmenším zlodějina. Doufám, že se jednou s cenama dostaneme do USA, kde za 20 USD můžete volat kolik chcete..
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Chápu Tvůj pohled, jen jsem nabídl i pohled z druhé strany ... to že se konsolidují tyto "přeprodeje" bylo i v tisku, interně je to pak poměrně rozsáhlá akce ... samozřejmě trnem v oku jsou velké firmy, které porušují své smlouvy vůči operátorovi.
/Flare
Zdarvíčko. Potřeboval bych vymyslet tarif pro 3 telefony. 2 telefony jsou rodičů, volají minimálně cca 60 min./měs., SMS cca 20 ks. Já netelefonuji prakticky vůbec ale potřeboval bych nějaká data. Líbilo by si mi mít třeba 300 MB pro každý telefon ale jako společný balík by to tvořilo 900 MB a bylo by jedno který telefon to prosurfuje. Popř. kdyby šlo vyčlenit datový limit na 4-tou SIM kartu a tu použít třeba jako mobilní internet do notebooku. Rodiče mají dobíjecí O2, já Vodafone bez paušálu. Děkuji za tip.
Moc teda nechápu, proč řešíte tady ty přeprodeje a různé kamošovské slevy. Jde to i jednodušeji.
Já mám 5 čísel, 3x tarif 250 minut a 250 mega data, pro sebe 1x neomezený tarif s 1,5 giga daty, jedno číslo do foroty, VPN zdarma, SMS na všech tarifech pochopitelně zdarma, smlouva na dva roky a platím 1350 Kč bez daně měsíčně.
A to nejsem nějakej hoch klient.
Upravil kejda dne 21.04.2015 23:13
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Ja mam tesco mobil. Nikam nevolam, dobiju za 300 kc a 300kc mi daji zdarma. Volani a sms do tescomobile zdarma. Jinak 2.5 kc volani a 1.5kc sms. Data 1gb za 350 kc. Takze ja ani ty svoje 3 stovky neprobendim. U tech dat je dobry to ze po vycerpani neklesne zas o tolik rychlost netu, jen nejdou prehravat videa. Doma mam wifi a v praci mi to staci. Takze misto 750 kc/mes ted platim 300. A to uz jde.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jamam neomezeno +2GB internet za 500,- jediny co platim tam MMS za 2,5
Upravil schrek dne 22.04.2015 10:00
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Upravuji dotaz: Poptávám tak 1-1,5GB mob. internetu / měs. do ntb pro rodiče na chalupu. 1x týdně skypují s vnučkou v zahraničí, jinak nic. Pouze O2 nebo Tmobile, Vodafone nemá u nich pokrytí. Pokud možno pro modem Huawei E1750 (3G+). Cenu nabídnětě. Možno i se závazkem. Volání a SMS nejsou potřeba. Dědkuji.
tomtom napsal:
Ahoj..nemáte tip na nějaký slušný tarif? Ideálně volání a sms neomezeně do všech sítí + nějaká data - ale ty zas tak nutné nejsou. Díky
Nevím u koho máš tarif ,ale většinou funguje toto. Podej výpověď a zažádej o ČVOP u svého stavajícího operátora. I když ti ČVOP vygenerují ničím tě to neomezuje. Nemusíš ho použít a zůstáváš tam kde jsi, ale ve většině případů se ozve někdo z retenčního oddělení a operátor něco nabídne. Koukni a pročti si to tady.http://forum.mobi...-v-CR.html
jediný co platím jsou data data data... ve všech civilizovaných zemích už je internet v mobilu neomezeně, jenom nás pořád stahujou z kůže šmejdi...
pod trvalým dohledem
Taky se zeptam.
Poslednich xx let mam pausal u O2, de mam mesicni poplatek 50Kc a co provolam to zaplatim. Mel jsem to z duvodu, ze bydlim v DE a standartni tarif bych nevyuzil (neprovolal).
Ted se situace se zrusenim roamingu zmenila a uz bych presel na nejaky rozumny tarif. - neomezene volani + 1Gb dat
Umite nekdo neco udelat za zajimavou cenu?
Myslím, že pokud bys to používal dlouhodobě v zahraničí, mohou tě odstřihnout ...
Tedy pokud jsem tě pochopil dobře - mít CZ operátora a používat v DE.
Moc o tom ale nevím, třeba ví někdo víc?
Ja mam 320 bez DPH neomezene + 3GB bohatě stačí , ale byla to nejka super prechodna nabidka
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček