a do té modré kolonky zadej odkaz co je nahoře... jen se ujisti abys měl neoznačené "remove scripts" a taky "remove objects"
Upravil HonzaGS-SV dne 29.12.2011 21:55
Blog je aktivní, docela dost lidí to sleduje a obsah přebírá třeba dakar.cz a další portály... Domluvil jsem se s Ivo Kaštanem, který tam také píše komentáře, tak to bude zajímavější...
mirekcinan napsal:
nemá někdo email na organizátory Dakaru? že bych si odpliv jednu jedovatou jejich směrem za Macháčka?
Hele to nemá cenu zatím je vyšší moc a tvému emailu se jen zasmějou.. Znám Machuse osobně dělal jsem u něj a ty řády jsou stejný jak letos tak loni , oni prostě potřebujou likvidovat konkurenci, proč je nevyloučili hned při přejímkách ve francii???
... servis a diagnostika BMW Motorrad
mirekcinan napsal:
nemá někdo email na organizátory Dakaru? že bych si odpliv jednu jedovatou jejich směrem za Macháčka?
Hele to nemá cenu zatím je vyšší moc a tvému emailu se jen zasmějou.. Znám Machuse osobně dělal jsem u něj a ty řády jsou stejný jak letos tak loni , oni prostě potřebujou likvidovat konkurenci, proč je nevyloučili hned při přejímkách ve francii???
no mě by se ulevilo je to jasná likvidace konkurence, bohužel
Macháčka sem poznal když byl před pár lety na dovolený v Egyptě, přiznám se, že do tý doby sem netušil o koho jde
Velmi pobavil způsob jak na čmoudech vymáhal nový matrace na cimru bylo hodně vtipný
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Doplněno: ve sloupci vpravo doporučuju pořad Rváči - je o minulém ročníku z pohledu stáje Aleše Lopraise a je fakt moc hezky udělaný. Taky tu už o něm byla řeč.
Upravil Darek dne 03.01.2012 20:57
MAKO napsal:
Je to nechutný, za vším jsou prachy a marketingové zájmy pořadatelů, Yamahy a ostatních výrobců. Proti tomu není šance.
Hele je to otázka... Nebyl by s tím problém, kdyby udělal to samé, co declerck a nechal si zařídit homologaci na malosériovou výrobu a v techničáku (nebo speciálním papíru od FIM) měl že výrobce je Josef Macháček a stroj se jmenuje Raptor2. Nebyl by s tím problém.
Ale prostě Yamaha Raptor s VIN raptoru a s papíry sériového raptoru holt vypadá jinak a nemá motor TDM 900 předělaný na 750. To samé před pár lety O. Bražina - Polaris s motorem F800GS. Ale tenkrát to šlo, teď tam dali že to musí být stroj produkční, nikoliv prototyp nebo speciál.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...