Hlasoval jsem NE,ze nejsem spokojen se zmenou, ale ted po chvilce si myslim, ze si clovek zvykne pomerne bez problemu na tu horni listu,takze ted uz bych hlasoval jinak
beru hlasovani zpet... takhle je to lepsi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Medik napsal:
Spíš mě zůstává záhadou, jak přidat do jednoho příspěvku víc obrázků a nebo jak schovat kilometrovej link pod aktivní odkaz třeba s názvem TADY Naštěstí to tady pořád funguje
Více obrázků vložíš pouze jako odkazy na obrázky umístěné někde na webu.
Třeba takto:
Klikni si u tohoto příspěvku na "CITOVAT" a uvidíš, jak jsem to udělal.
Nebo klikni na obrázek pod tímto textem a tam je to vidět ve velkém
Díky Štěpáne, netušil jsem, že je to tak prosté a přiznám se, že mě nenapadlo se kouknout na nějakou citaci. HTML je mě stejně důvěrně známé jako cizý jazyky, takže jsem na tomto poli téměř panic. Jo, vkládání odkazu na obrázek má logiku.
Ještě jednou dík, musím si to někam zasyslit, až to zapomenu, abych si to mohl vyhrabat.
P.S. alespoň jsi mohl vybrat ostřejší obrázek, když už ho zdobí můj majestát
Upravil Medik dne 06.11.2011 16:51
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
P.S. alespoň jsi mohl vybrat ostřejší obrázek, když už ho zdobí můj majestát
jak můžeš žít se svým nedepilovaným já...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mne taky vadi zruseni leveho menu. Nemyslim si, ze je to standard, mit menu nahore - zalezi na tom na co je clovek zvykly. Vzhledem k tomu, ze vetsina lidi je na forech zvykla na menu vlevo (standard diskuznich for typu phpBB ), povazuju tento krok jenom za dobry pokus o zvyseni poctu kliku na reklamy, ktery se mine ucinkem za nejakou dobu, v momente, kdy si lide zvyknou.
Taky si zvyknu, co mi zbyva, jenom me to mate, protoze for tohoto typu prochazim denne asi 10. Navic jich 5 mam ve ve vlastni administraci a casem jsem prisel na to, ze lidi pritahnu na reklamy spis zajimavym bannerem, nez prehazovanim nabidek na jina mista. Spousta z nas je totiz, podle mne, konzervativnich a radi se vracime na nam duverne znama mista.
Tolik za mne, nemyslim to nijak zle, taky si zvyknu, jen to uz pro mne neni to prirozene kliknuti na zname misto....
Upravil robert_zl dne 18.11.2011 22:45