mirekcinan napsal:
1. BMW R1150GS je na manipulaci na místě neuvěřitelně těžká kráva (ale Varadero je na manipulaci ještě horší :-)) )
jestli to neni spis tim, ze ji nedrzis vyvazenou.
tim to opravdu nebude
Morabova 1150 je na manipulaci uplne fantasticka, tak nejak nevim, co s ni delas.
Jestli se snazis zvednout predni kolo a poposunout ho o pul metru, tak to pak chapu.
Pripadne pokud to tlacis do kopce.. jinak vylozene zacouvavani je myslim spis o cviku a vyvazenosti
no v kačírku před garáží se s ní taky zrovna ideálně nerejduje :-D v porovnýní s GS jsou ostatní motorky co znám vyloženě minibajky :-)
Tak tak, když si zvykneš na 1150, tak ti ostatní motorky opravdu budou připadat malé. Ale je to hodně o zvyku, já už to třeba považuju za normální. Ale 1200 GS je na manipulaci neuvěřitelně lehčí, fakt mne to překvapilo, jak je to znát.
Máš naprostou pravdu.. včera jsem si sednul na 800GS a to je hračička malinká, musí to bejt dobrej funbike
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
MilKal napsal:
Když už máš sundanou nádrž a 70000km najeto co vyměnit palivový filtr.interval je 80000
ten už je vyměněný. Navíc nádrž už je zase tam kde má být. Všechny větší akce nechávám na jaro. Letos už toho moc nenajedu :-)
k těm rychlospojkám, originál GS rychlospojky nemá, čili je tam někdo musel dát, bez nich se musí hadice zaškrtit, dělá se na to takovej přípravek..
taky jsem si tam dal rychlospojky a je to pak hnedle sundaný a nandaný..
určitě? kolega z práce je tam má taky, teď si jenom nevybavuju jestli jsou stejný. Kupoval jí novou r.v. 2002 a byly tam z výroby
Na sedlo si kup nafukovací podložku Air Hawk, pr.del je na tom jak v bavlnce. Tady to prodává Pardál (aspoň mám dojem, že jsem to na jeho stránkách čet) a určitě to prodávaj na Sensormet.cz, stojí to necelý 3000.
A určitě dej enduroškolu, to bez debat!:-)
k těm rychlospojkám, originál GS rychlospojky nemá, čili je tam někdo musel dát, bez nich se musí hadice zaškrtit, dělá se na to takovej přípravek..
určitě? kolega z práce je tam má taky, teď si jenom nevybavuju jestli jsou stejný. Kupoval jí novou r.v. 2002 a byly tam z výroby
nemá Advenčra? já mluvil o obyč GS a mám teda rok 2000, možná, že je tam pak dávali, za to ruku do ohně nedám...
Tak já mám 2000 dovezenou z I od prvního lojzy a když jsem sundával teď nádrž,tak tam taky mám spojkykaždopádně jestli jsou origo nevím,ale usnadnilo mi to práciAle když teď koukám do fiche,tak ty moje jsou úplně jiné asi jsou z akvaristiky
Upravil motoblb dne 22.11.2011 19:09
nemá Advenčra? já mluvil o obyč GS a mám teda rok 2000, možná, že je tam pak dávali, za to ruku do ohně nedám...
nn, GS. Mám taky 2002 stejně jako on
rychlospojky na mikrofiších skutečně jsou, nicméně se to asi dělalo od určitého roku, já to tak něměl a v servisním manuálu mám popsán způsob, jak pomocí speciálního přípravku zaškrtit benzínové hadice při sundavání nádrže...
stepan - jak píšeš, na starších 1150 rychlospojky z výroby nebyly. Začaly se dávat až na Adventure a poslední dva ročníky obyč. GS.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
trošku jsem něco poupravil
co stále platí je, že mi chybí na silnici taková ta dravost a koně, na polní cestě je to ale luxus
tak po víkendu musim opět potvrdit, že CHYBĚJ KONĚ... docela mě to načlo uvažovat o tom jestli se nepoohlídnout po něčem jiným :-( nicméně nemám tušení po čem
Upravil mirekcinan dne 19.03.2012 11:16
mirekcinan napsal:
tak po víkendu musim opět potvrdit, že CHYBĚJ KONĚ... docela mě to načlo uvažovat o tom jestli se nepoohlídnout po něčem jiným :-( nicméně nemám tušení po čem
mirekcinan napsal:
12ku dohc, ta jede krasne
na cokoliv novějšího nejsou finance
mirekcinan napsal:
12ku dohc, ta jede krasne
na cokoliv novějšího nejsou finance
nemyslim, ze si predfaceliftovou 12kou nejak zazracne pomuzes...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
12tku vůbec neřešit, jak kvuli financím tak celkově se mi moc nelíbí..
možná změnim na 1150 ještě názor, koním sice moc nepomůžu, ale když vyhodim špunty a dám rozumnější gumy tak z toho nebude na dálnici při 150 takovej kulotřas a když dám laďák tak se snad i zvukovej projev trochu zkvalitní
musim si holt zvyknout, že rychlosti nad 160 při přesunech budou asi v říši snů a nebo si koupit ještě sporta
prostě ještě nostalgicky vzpomínám, že dálnice byla pohodlnější ve 200km/h na sportu než ve 150 na GS
ale zase to míň žere, nebojel mě: záda, ruce, kolena, hlava, kyčle atd atd..
mirekcinan napsal:
12tku vůbec neřešit, jak kvuli financím tak celkově se mi moc nelíbí..
možná změnim na 1150 ještě názor, koním sice moc nepomůžu, ale když vyhodim špunty a dám rozumnější gumy tak z toho nebude na dálnici při 150 takovej kulotřas a když dám laďák tak se snad i zvukovej projev trochu zkvalitní
musim si holt zvyknout, že rychlosti nad 160 při přesunech budou asi v říši snů a nebo si koupit ještě sporta
prostě ještě nostalgicky vzpomínám, že dálnice byla pohodlnější ve 200km/h na sportu než ve 150 na GS
ale zase to míň žere, nebojel mě: záda, ruce, kolena, hlava, kyčle atd atd..
Jak tak pročítám ty Tvé výlevy tak bych řekl že Tebe snad ani hlava bolet nemůže...