Nevím jak v Turecku ,ale když jsme se poflakovali v Makedonii tak jich na parkovistích bývalo tak 4 az 5.Měli to kluci zmáklý --přijel jsi na parkoviště vylezl ze křoví jeden zalezl a najednou ji tam byla smečka.Vždycky jsem jim hodil kus salámu nebo rozdělal konzervu sežrali to a pak si spokojeně lehli a hlídali z 98% byli v pohodě. Jeden byl ale pěkně protivnej ,že jsme nestačili slést ani z motorek
Byl jsem tam v roce 2009, Turecko je nádherné! Ale když už tam pojedš tak si vymez co nejvíce času. Měli jsme na to 3 týdny a najeto necelých 9tis.km. Stojí to za to projet celé. Tady fotka z města Ani na íránsko-arménských hranicích.
Jedna z nejhezčích oblastí - kolem Ataturkovi přehrady v oblasti Adiyaman. Poblíž taky hora Nemrut Dagi http://www.levanta.cz/turecko/f_nemrut1.htm
dagger přiložený následující obrázek:
Krásné fotky , doufám , že to uvidím na vlastní oči. Mám na to cca 20dnů , ale to je strop. Psy mi neva tam dole jsou všude stejní AL,RO,GR,atd.. , když už se stane , že je některý hrdina tak se stačí sehnout jako pro kámen a je po problému, spíš žebrají o jídlo.Co oheň v noci nepřitahuje pozornost mísních policajtů? Přeci večer bez ohně není to pravé v AL je to skoro pravidlo že ho máme každý večer.
radosek napsal:
...potkáš tohle, máš o čem přemýšlet............
Sežrat nesežrat,ale sám na to nestačíš,ten je tak pro 10 stolovníků.Nemám rád,když se nechávaj zbytky.
hlavne prosim ne halal...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2