To Swat: No nazdar chlape! Za pozdní příjezd do Harmonie se omlouvám, neni to tím, že by něco bylo špatně domluvené, jen počasí prostě neporučíš a nás na dvě hoďky uvěznila bouřka s hromy a blesky v Blansku. Neni všem dnům konec, určitě se ještě někde potkáme, vždyť sezóna teprve začíná :-) Tak např. za necelý měsíc pro nás ujo Monk s Mišem prichystali tradiční tatranský motoweekend s luxusníma trasama v zemi krále Miroslava... Více info na fmoto bodka eská
Jo ale v tom samém termínu 16- 18 .5. máme sraz v Bratislavě takže smolík no.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ahoj, mam prosbu. Je potreba udelat neco s novou 800 pred prvnim startem krome pripojeni baterky? Kdyz zkusim nastartovat, chytne na jednu otacku a hned zase zdechne. Myslel jsem na kohoutek nadrze, ale ten jsem nenasel ani na motorce ani v manualu... Dik.
Ludvikxxl napsal:
To Swat: čeče, tuším, že se bavíme o jednej a tej samej akci. Tak na viděnou :-)
Ne ne... ta vaše je pod tatrama a ta naše na zlatých pískách v blavě Letos se to všechno kreje, to je k nasrání totok......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tkala napsal:
Ahoj, mam prosbu. Je potreba udelat neco s novou 800 pred prvnim startem krome pripojeni baterky? Kdyz zkusim nastartovat, chytne na jednu otacku a hned zase zdechne. Myslel jsem na kohoutek nadrze, ale ten jsem nenasel ani na motorce ani v manualu... Dik.
Clovece mas strikacku,tam kohoutek asi uz nebude Nacetl se ti imobilizer? Nepise ti to na displeji nejakou chybu? Nemas nahodou zarazenou rychlost a dole stojanek??
Chybu to nepise, jen blika kontrolka ABS. Rychlost zarazenou nemam a i kdyby, nestartovalo by to se stojankem vubec. Takhle to chyti a hned chcipne. To by ukazovalo spis na ten imobilizer. Co znamena "nactenej imobilizer"? Jak to poznam? Diky moc...
Na jednu nadrz sem najel 380 km. Na to, ze neni zajeta a spotreba pujde jeste krapet dolu, to neni spatne. Na druhou stranu, az se zajede, asi se nebudu drzet pravidla max 4000 ot
tkala napsal:
Já netuším co se má udělat a asi málo kdo z nás. Já ji třeba na živo ani neviděl.
Předpokládám, že je to nová motorka a myslel jsem, že prodejce ti ji předvede a vše vysvětlí. No a taky bych očekával, že jsi dostal příručku.
tkala napsal:
Já netuším co se má udělat a asi málo kdo z nás. Já ji třeba na živo ani neviděl.
Předpokládám, že je to nová motorka a myslel jsem, že prodejce ti ji předvede a vše vysvětlí. No a taky bych očekával, že jsi dostal příručku.
To má zajímavou genezi. Objednal jsem motorku u Autecu právě protože jsem se chtěl tady tomu vyhnout. Jenže ji v termínu nedodali a nedodají a já ji potřebuju na začátku června. Takže mi nezbylo nic jinyho než ji koupit v Německu. Jenže jsem neměl čas pro ni jet, takže mi ji dopravou přivezli, složili, odjeli. Motorka je nová, v garanci, má příručku, ale v ní tohle není. Opravdu to asi není normální stav. Takže mi nezbyde asi nic jinýho než jít na garanci.
No kurna to musi bejt desny mit novou masinu a ani ji nemoct nastartovat Jinak kdyby se ti nenacetl imobilizer tak by ti to na displeji svitlo EWS aspon je to tak u 12-ky,tak to bude asi stejny...bejt tebou zavolam do autecu,nebo klidne do cyrilmoto a zkusim to s nima probrat po tel.pac ja bych to nevydrzel
Upravil lysak dne 25.04.2008 18:47
...ty pneu "battlemax"který dostane člověk s novou moto F800, opravdu nejsou vhodné do terénu Suché polňačky možná... ale už mokrá kolej je totální psycho. V podstatě to má vzorek tak na brněnský okruh. Už abych na tom měl něco jíného...
tkala napsal:
To tkala: Ahoj tkalo, už ti to jede? Rád bych ti pomohl, diagnostiku máme, chce to napichnout a přečíst. Jsem ale ze Zlína a ty tuším, že někde od Prahy. Do Autecu to budeš mít blíž :-)
To all: Jeden typ pro ty, kteří marně čekají na volnou kvótu ve výrobě. Mám na prodejně v komisi ještě neregistrované GS s cca 600km. Kromě alarmu plná výbava. Navíc Topcase s držákem a chrániče rukojetí. K tomu přiobjednaný padací rám, čeká se na liefertermín.
Vybírám toto:
Proč mi nejde přidat fotka?
1) Může to být z důvodu velkého rozlišení fotografie. Doporučená velikost je 1024x800 pixelů.
2) Název vkládaného souboru obsahuje české znaky, mezery nebo jiné speciální znaky.
3) Fotografie není podporovaného grafického formátu, doporučujeme JPEG (JPG).
GSo už jede.... nakonec pomohla ptákovina. A to taková, od který mě zrazovali všichni mechanici. Jednou nastartovat pod plnym plynem. Evidentně vypínala motor elektronika, protože se rozhodla, že má hned po startu a při sepnutí světla málo šťávy. Ani odpojení světla nepomohlo. Až ten plyn. Motorka hupsla hned do otáček a do tý doby je klid....