TomasTT napsal:
Já myslím že celá příčina problémů je ten silný rantl aby se špice dostaly mimo pneu. To tak kolo zesílí, že to tah drátů vůbec nezmění.
akorát asi začnou praskat i dráty,pokud budou moc napnutýýýýýý
Zatím ze zvědavosti jsem si zjišťoval cenu nového předního kola.Na stránkách prodejce BMW v US je cena v přepočtu cca 12500 Kč.
Na tránkách Autecu mi po zadání čísla dílu vypadlo 18708 Kč a to bez DPH !!!!
První co mě napadlo bylo "zlodeji" Ono co je moc,to je moc.*tdown*
Na ceny čehokoliv v USA je lepší se nedívat. Platí tam trošku jiný pravidla. Ono taky když se dělá objednávka nějakého zboží a člověk objedná 100x víc než obdobná firma v Evropě, dostane poněkud jinou cenu od výrobce. To není asi případ BMW ale věřím tomu, že BMW má v USA i nižší ceny motorek, stejně jako třeba můj notebook tam stojí o 30% míň atd.
Něco tam je zase dražší, stačí cokoliv s náznakem umění a ceny jsou závratný. Každopádně s tím co vyvádí kurz dolaru vůči euru, je klidně možný že nakoupili kontejnery zboží v době, kdy byl kurz ještě jiný a teď by správně měli přecenit ale neudělali to a prodávají stejně jenže to vyjde levněji pokud ty přepočítáš dolar na silnější korunu.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT:Chápu že nějakou odchylku cen může vytvořit pohyb kursů měn,ale když započtu k dílu z Autecu DPH začíná být ten rozdíl dost nechutný.
ForAll.: Na ebay jsem našel obě kola za zajímavou cenu,ale jsou z modelu Adventure a modelu který byl vybavený ABS INTEGRAL z roku 2004.Jde mi o to jestli "věnec" pro snímač ABS bude shodný s mým z modelu 2002 s klasickým ABS.Nemohl by mi někdo změřit průměr věnce ABS na motorce s Integralem?
Upravil pavelgs dne 23.04.2008 09:28
Tak má anabáze s předním kolem dospěla do konce a mám kolo doma.Opravené
Opět se potvrdilo že zlaté české ručičky jsou pojmem.Axiálně kolo neháže vůbec,radiálně v podstatě desetiny.Dotyčný předvedl kus parádního řemesla,ale vedlejší produkt je že začal nesnášet BMW a speciélně GS.
Ahoj chlapi! Jsem novopečený majitel, ale dlouhodobý příznivec série GS a měl bych jednu prosbu.. Nemáte někdo doma jeden nipl? Samotný, drát mám.. Na zadním kole mi jeden chybí a nevím, kde jinde bych pochodil..