Taky mam rad kvalitu, taky nejsem tak bohatej, abych mohl kupovat levny veci, taky mam na motorce par veci od TT, ale..
Jestli to dopadne vzdycky takhle, tak sem uz nikdy nikdo nic neda a nedivil bych se. Myslim ze Hovez ma po chuti - jen proto, ze se mozna spatne vyjadril.
Ja jsem rad, ze to sem dal, je to vec, ktera nas vsechny muze zajimat. Me teda zajima urcite, jsem presne ten typ, kterej si sice koupi spickovou helmu, ale bagl na kufr mi staci uplne obycejnej, bo do nej hodlam 2x za rok nacpat spacak a stan.
Takze bych byl rad, kdyby se Hovez a ani ostatni s podobnym napadem nenechali znechutit a cpali sem podobny veci nadale. At uz nekde neco objevite, at uz neco vyrobite, at uz najdete vyuziti v necem, co k motorkam vlastne vubec nepatri.
Jsme tu proto, ze mame radi motorky, jsme v tyhle casti diskuze proto, ze nas zajima prislusenstvi na motorky a nebo jsme tu proto, abychom resili kdo to vyrobil prvni?
jak co se tyka konkretniho prislusenstvi a zkusenosti s nim,
tak i vymena nazoru "filosofictejsi, vseobecnejsi", proc ne?
Nemyslim, ze kdokoliv z kluku vybocil z ramce kultivovaneho jednani. Spis trochu nedorozumneni bych rekl. Oba maji rozumny diskutabilni styl, umi argumentovat a rekl bych ze oba to rekli trosku vic naostro a to vyprovokovalo akci/reakci.
U nas na foru mame hezkyho smajlika - dve grimasky si pritukavaj pivem - to by byl asi spravny konec....
Vse OK
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
mam zatim na motorce jen pár doplňků a pouze od TT. Služby TT považuju za bezkonkurenční, zavoláš, přetavíš moto a za 2 hod. odjedeš s kuframa, cena slušná. pak ale vlastní blbostí zapomeneš zamknout víko a na dálnici ti odletí, bo ten duralovej zahnitej plocháč prostě neni uplně kosmickej a povoluje se. stavíš se teda cestou v TT vezmeš nový víko, protože si hlídaj sklad, řekneš si seš blbej tak plať.
koupíš kryt pod motor a na hlavní stojánek. seš trochu nešika a tak zavoláš do TT po telefonu ti všechno jasně vysvětlej a s úspěchem všechno namontuješ. pak tam chceš dát ten plech na hlavní stojan a zjistíš že nemá díry kónicky předvrtané, takže by šrouby vyčuhovaly. pro mě služby a přístup k zákazníkovi TT super, o špičkové kvalitě bych ale asi úplně vždy nehovořil.
Mám pocit že Tom je opravdu přespříliš identifikován s produktem a jeho první reakce, opakuji první reakce, je dle mne neadekvátní
Ale opět opakuji po ostaních že mě jeho názory pomáhaj a chtěl bych aby se nenaštval a psal a moderoval dál. Jen víc v klidu.
A ty tašky mod BH mě zajímaj. budou mi asi stačit.
říkám si hurikán
když je na originálním výrobku cena rozumná a trochu odpovídá dané věci,kupuji originál,pokud je výrobek předražený až hnusně drahý,vyrobím si ho sám,i jiným a vůbec se zato nestydím,jsem sice ovlivněn originálem,ale jdu svou vlastní cestou,páč nevlastním lisy,vše dělám ručně ,uzpůsobeno tak,aby se mi to dělalo dobře,jednoduše,a výsledek aby byl co možná nejlepší z mé malé manufaktury
Cau, tasky od Romana, jsem drzel v ruce na Harte, jsou vodeodolny, mozna vodotesny, z nejake kordury s vnitrnim zaterem. Zipy jsou tusim taky vodotesny. Dobre vymysleny jsou popruhy na batuzek...
A je mi celkem jedno jak moc je to plagiat nebo ne... myslim, ze to ma 1. udelany na svoje kufry, 2. vypadaji jinak. Muzu je doporucit. Nejsem zadnej propagator a nic!
Jinak si nemyslim, ze je neco spatnyho, kdyz nekdo primo porovnava cenu jednotlivych vyrobcu. Honza (hovez) neporovnal vyrobek, ale cenu. To by clovek nesmel rict, ze Skodovka je levnejsi nez WV. Nehlede na to, ze taky napsal, ze to ma v podstate misto igelitaku.
TT se myslim propaguje sam docela dobre. Sam par veci mam. Neni treba tady delat dusno pripadne upozornovat na to, jak se hlidaji diskuse na jinych forech, kdyz se zacne psat i jinych znackach, jak se vymazavaji prizpevky atd... premyslel jsem nad tim, jestli Te Tome mam za to poplacat po zadech, ze nam tady ty prispvevky nechavas...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Tak tašky mám, provedením a materiály odpovídají např. brašnám Lojzo které jsem měl kdysi doma (alespoň pokud mohu laicky srovnat materiály :-) ).
Večer kdyžtak nafotím na kufrech.
BIGR: Jo u tech vnitrnich pise, ze jdou rozmery udelat individuelne, priplatek kilecko. Neboj, napadlo me to samy. A jelikoz to proste nejspis nechava sit, slo by urcite dohodnout, aby taska do topcasu nemela zip tam kde je, ale na boku.
Alda napsal:
BIGR: Jo u tech vnitrnich pise, ze jdou rozmery udelat individuelne, priplatek kilecko. Neboj, napadlo me to samy. A jelikoz to proste nejspis nechava sit, slo by urcite dohodnout, aby taska do topcasu nemela zip tam kde je, ale na boku.
Tak to domluv. Ty jsi tu tašku chtěl první. Já na to nemám ty pravý buňky...
A vlastně já do topcasu tašku nepotřebuju,protože ho mám tak narvanej,že mi tam nic ani lítat nemůže. Takže bych uživil tašky do postranních kůfrů(jednou,dvakrát do roka).
To ja bych predevsim vyuzil presne ty vrchni, co koupil Hovez. Taky hodne - tak 3x do roka.
Jen nevim, jestli mam "znicit" bocni kufry provrtanim a pridelanim nejakych drzaku nahoru.
TT ma v nabidce tasky na ty nase kufry, ale nejak netusim jak tam jsou pridelany, z fotek vidim jen popruh kolem celyho kufru.. co Tome?
[quote]Alda napsal:
To ja bych predevsim vyuzil presne ty vrchni, co koupil Hovez. Taky hodne - tak 3x do roka.
Jen nevim, jestli mam "znicit" bocni kufry provrtanim a pridelanim nejakych drzaku nahoru.
Tak tašky otestovány :-) až v Jordánsku. Půlka cesty v dešti a spacák i stan byly v suchu. Jediné co je na nich nahovno je ta rádobygumička nahoře jakoženaláhev - ta jak se jednou natáhne tak dogumičkuje :-) Takže já to řešil klasickou síťkou za oka na kufru přes tu tašku a pod ni jsem strkal flašky s vodou.
Souhrnně teda můžu říct že jsem dobře nakoupil.
Já je mám taky a jsou OK. Jen jsem musel na Gobi kufry přidělat z vrchu na víko háčky. Nebavilo mě stále odepínat popruh když jsem něco potřeboval z kufru.
Gumička je na ho... souhlas .... řeším stejně jako Hovez.