Díky za morální podporu všem. Dnešní podrobnější prohlídka potvrdila prvotní dojem, že motorka utrpěla méně než já, "sjetá" pravá strana - něco prasklých plastů, odřeniny, mrtvá řídítka a blinkry. Jinak vše podstatné je OK.
Hicksi, nechci tě chytat za slovíčko, ale "vlastní neopatrností" jsem nic nesrazil, prostě nebyla vůbec šance na reakci. Navíc moje poznámka o pomstě byla spíš žertovná. Jinak si myslím, že vzhledem k mojí rychlosti, odolnosti divočáků na ránu obecně, a že jsem to zvíře ani nepovalil!!! se tomu prasátku, chudince něžné vůbec nic nestalo.
to Vjetrnik: ...zbytek rodinky zůstal slušně "před přechodem" a po tom, co viděl bouračku se naštěstí rozhodl odejít na druhou stranu...
Woodman napsal:
Hicksi, nechci tě chytat za slovíčko, ale "vlastní neopatrností" jsem nic nesrazil, prostě nebyla vůbec šance na reakci. Navíc moje poznámka o pomstě byla spíš žertovná. Jinak si myslím, že vzhledem k mojí rychlosti, odolnosti divočáků na ránu obecně, a že jsem to zvíře ani nepovalil!!! se tomu prasátku, chudince něžné vůbec nic nestalo.
no jestli si jel fakt opatrne, tak ti mozna srazeni praseciho civilisty odpustim
btw: bych se divil, kdyby nemelo neco prerazenyho/vykloubenyho/vnitrni zraneni. Zvlast jestli to dostalo prednim kolem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Woodman napsal:
btw: bych se divil, kdyby nemelo neco prerazenyho/vykloubenyho/vnitrni zraneni. Zvlast jestli to dostalo prednim kolem.
Budu instruovat všechny své podřízené: prase najít, zjistit zdravotní stav, v případě potřeby poskytnour 1. pomoc, např dýchání z úst do tlamy a zajistit převoz k lékaři a potom ti dám vědět...
Woodman napsal:
Budu instruovat všechny své podřízené: prase najít, zjistit zdravotní stav, v případě potřeby poskytnour 1. pomoc, např dýchání z úst do tlamy a zajistit převoz k lékaři a potom ti dám vědět...
jo první pomoc- termovizi a sball nebo brenek na potvory
Woodman napsal:
tak tak
17 cm
PeterKeke napsal:
Som na tom úplne podobne, len to prasa bolo v mojom prípade velký šuter...
chces rict sutr jako prase...
17 cm
Přeju včasné uzdravení Woodmane, ať jsi zase brzo čilý lesník.
prase too je prevít, kdyby tam alespoň zůstalo na pečínku
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Tome, žádný příjemný čtení, srůstej!!!
A na příští sezónu bych doporučil zapojit podřízený a nechat instalovat pro ty divočáky i ostatní zvěřinu dopravní značení, aby věděli, kde dávat majzla
Maiali nel Fango!
Nazdar,tak nám pěkně srůstej.Když jsem ti řikal ať střelíš čunika,tak jsem nemyslel mašinou.Jestli střílíš pravou,tak si asi chvíli nezastřílíš,bude to asi bolet.Jo a buď rád,že máš aspoň jednu ruku zdravou.Já měl onehdá v sádře obě najednou a to je peklo,když si ani sám nemužeš vytřít pr.del.
Upravil Kasak dne 20.11.2011 15:29
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Nazdar,tak nám pěkně srůstej.Když jsem ti řikal ať střelíš čunika,tak jsem nemyslel mašinou.Jestli střílíš pravou,tak si asi chvíli nezastřílíš,bude to asi bolet.Jo a buď rád,že máš aspoň jednu ruku zdravou.Já měl onehdá v sádře obě najednou a to je peklo,když si ani sám nemužeš vytřít pr.del.
Jo, srůstám, dík. To střílení pro mě naštěstí není až tak důležité...
Tak přeji rychlé uzdravení. Štěstí, že to bylo v takovéhle rychlosti. Tvůj karambol mi připomněl bouračku mého kamaráda Puka před 17-ti lety. Tehdy v cca stokilometrové rychlosti na Jawě 350 trefil po cestě do Brna u Masarykova okruhu srnku, kterou skoro přepůlil. Motorka se při té ráně zkrátila o 60cm, on šel málem rovnou do pytle - letěl a kutálel se několik desítek metrů. Měl velké štěstí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...