Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 2 z 2:   1    2  

Doprava motorky
Vita
Přidané 23.11.2011 17:23

Registrace: 19.11.07
Pista napsal:
xHackerM napsal:
Bych asi vyblil i střeva, takhle dlouho na vodě... sarcasm

To sa ti zda,na velkej lodi to ani nepoznas ze si na vode.Len ja osobne sa tam po par hodinach nudim,stacilo mi ist 22 hodin lodou a uz som si obzieral vsetky nechty nudou.stress

No zažil jsem veselou plavbu z Tunisu do Janova. První varování přišlo, když nám posádka rozdala po najetí na palubu popruhy, a prej at si motorky pořádně přivážeme... Druhé varování pár hodin po vyplutí, kdy začali roznášet hromady blicích pytlíků...Dávali to fakt všude, i na chodbách na zem... Pak začalo trochu houpat... po několika hodinách byla uzavřená polovina záchodů, protože už od dveří bylo "kluzko" a nablito bylo v kdejakém rohu... když proti mě šla statná paní v afrických dlouhých šatech, které zcela evidentně nebylo zrovna nejlépe, protože ji podpíraly její děti a vyhodila šavli kousek přede mne, tak jsem to na palubě vzdal a šel do kajuty, kde jsme měli vlastní záchod...

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 94
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.09 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI