Kamarade, jen jsem najel na Skype a vypada to na 4ks po 300,- Kč? Do vánoc? Dodáme materialy, jak asi by to mohlo vypadat a domluvime se? Nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Tel/mail? Diky Michal.
to klapoun:
taktiez rad objednam hodiny s motorom 1100 gs - 1ks a 1150 gs - 1ks
je to mozne stihnut do vianoc?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
docik napsal:
Kamarade, jen jsem najel na Skype a vypada to na 4ks po 300,- Kč? Do vánoc? Dodáme materialy, jak asi by to mohlo vypadat a domluvime se? Nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Tel/mail? Diky Michal.
info@reklamaklapka.cz, 603 509 927, velikost do 30cm - ideální 25 - 6cm.
výroba 250 + DPH, poštovné balné, případně převzetí v praze? Termín do vánoc v poho.
Nevím, jestli tohle už nepatří do inzerce, ale snad to tu ještě unesete...
Nebo snad placená inzerce?
áá kur.ňa pod svieckou je najvacsia tma
pozrel som to ale 1100 gs motor je tam len "skica" tu som aj vyguuglil ale hladam nieco v kvalite fotky motora 1150gs
servisak napsal:
Podle kolen to vypadá spíš na R1100 S
aháá tak to by mohlo tak byt, takze ak by sme tie kolena graficky odstranili tak by som dostal pre laika fotku takmer identicky motor ako 1100gs?
alebo maju este nejake dalsie vaznejsie rozdiely? - ktore byju do oci na tejto fotke?
Ja bych použil ten druhej obrázek ,když odstrníš ty kolena bude tam chybět kus olejové vany...A myslím si že na hodinách je to jedno nee??
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Ja bych použil ten druhej obrázek ,když odstrníš ty kolena bude tam chybět kus olejové vany...A myslím si že na hodinách je to jedno nee??
som troxen perfekcionalista , ale nejak to uz vymyslim
Zdar ať se dílo daří .Ale myslím že kluci neprojdete se mnou taky tenkrát zametli. I když se nejednalo o bytový doplněk ale o doplněk na moto. Možná že projdete a fandím Vám.
a jen chci napsat, že jsem v tom opravdu nevinně - opravdu jsem na začátku potřeboval udělat dárek pro kamaráda a v té rychlosti jsem poprosil o pomoc na tomhle foru. Kdyby ta diskuze měla být trnem v oku, tak to smažme a já vyhodnotím, jestli použít placenou inzerci