Michal21 napsal:
Podle tohodle je moje lamela s 5,7 mm skoro nova.
Tak udajne je preloziskovana prevodovka.Tak je mozny,ze kdyz uz to bylo rozebrany,tak lamelu vymenili!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Michal21 napsal:
Tak jsem se do toho zase dneska pustil. fotky jsou na rajceti. par postrehu:
Prvni velky problem nastal pri vyndavani svicek. Obvykle banalni zalezitost byla skoro na hodinu, jelikoz jedna svicka se uplne rozpadla a zavit z ni mi zustal v hlave. ne v moji
Po sundani valcu jsem docela koukal. Ve valcich je stale patrne honovani od vyroby a vsechny dily jevi minimalni znamky opotrebeni! Vzhledem k tomu, ze motorka ma na tachometru 77tis a tacho se pri 100tis protoci na nulu tak by me fakt zajimalo kolik to ma najeto. Ale pochybuju, ze si nekdo da na motorku nadrz jako kra.., drahou jako kra.. a spoustu doplnku a pak moc nenejzdi. u nas bezne ale v nemecku a na 80tce g/s?
Lamela spojky ma na sirku 5,7mm tak uvazuju nad tim, ze ji vubec nebudu menit.
Jo, jo. Měl jsem rozebraných několik motorů (sice né z dvouventiláků, ale z 1100, 1150, 1200), které měly hodně najeto a ty válce byly taky netknuté. Tu lamelu bych tam s klidem nechal. Jinak "sežraný" je to všechno nehezky - ale jde vidět, že je to pro tebe velká výzva Takže držím palce, ať jde všechno v mezích možností co nejlíp. Těším se na výsledek. Ať se daří.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
tak motor pripraven na odvoz na pisek. Dnes jsem detailne ohledal nadrz a zjistil, ze je na ni cosi letovano, takze zitra jde do opravy. Tohle fakt varit nebudu, na to se mam moc rad
Jinak je ta nadrz jeste vetsi nez jsem si myslel. Na fotce jsem to zmeril s hranou nadrze.
Dal jsem taky dohromady seznam veci k objednani, ma to celkem 65 polozek (to bude ranec )
podle me je to typ barvy jako se lakovaly napr jawy. Tzn. neni to jeste praskova barva ktera se vypaluje, ale nejaka tepelne tvrzena to asi bude. jenze to uz se nedela. a praskovou by to vypadalo jako 11ka a to nechci.
Ono to bude hlavně chtít nějakou sakra dobrou barvu aby zatekla až dolu do žeber a všude a to lakováním bude sakra boj
... servis a diagnostika BMW Motorrad