Milan V napsal:
Jsi pan cestovatel, tolik toho vidět a zažít..ještě že si to můžem alespoň přečístSe divím, že jsi ještě nebyl v nějakém pořadu v TV a neprezentoval jsi své cesty..bylo by to super
No ve světě je o nás stále slyšet..naposled nás myslím proslavila aférka..čmajznuté pero
Milan V napsal:
Jsi pan cestovatel, tolik toho vidět a zažít..ještě že si to můžem alespoň přečístSe divím, že jsi ještě nebyl v nějakém pořadu v TV a neprezentoval jsi své cesty..bylo by to super
No ve světě je o nás stále slyšet..naposled nás myslím proslavila aférka..čmajznuté pero
Tak sa pridam aj ja ku teme tento rok sme boly albansko a tiez vam poviem ze ani jeden nevedel co je slovakia milily si nas zo slovinskom ale ked som povedal ze cechoslovakia hned sa chytily a povedaly ze vedia kde to je aj ti najblbsi asi co sme stretli to vedely. Vela narodov si nas este pameta ako cechoslovakia. A le v kosove napriklad poznaly aj cechov aj slovakov a nepochopily preco sme sa rozdelili. Ked sme dlhe ale dlhe roky boly ceskoslovensko. A k tej knihe tak pane sanka dole je super. Gratulujem .
Milan V napsal:
Víš je spousta lidí kteři cestují
Havně nikoho neurážej..."myslel jsem tu TV"
?
Nic si z toho nedělej.On takhle v pátek asi trochu bumbá.Min. týden mě taky psal nějaký nesmysly úplně z cesty a bylo to zhruba v tuhle dobu Teda aspoň doufám,že jde jen o chlast,ikdyž ty jeho komentáře někdy a přezdívka smažák mě někdy napovídaj trochu jinej level
Mr GS přiložený následující obrázek:
Scofield napsal:
Jednou se mě ptal takovej vejr na rumunsko-bulharských hranicích na takovém velkém pustém parkovišti před mostem,jestli je ještě živej Karel Gott.....To bylo hezký
No a zase v dánsku sem vysvětloval,kde je česká republika,tak dlouuuho nikdo nevěděl a pak jeden řekl,to je tam,jak se hodně krade?
Samo, že Emil kecá, byl nejdál za svobodna v Modřanech a teď v Benátkách..
V Iránu, při dotazu odkud s Dufinem jsme, se lidi většinou na Ček republik moc nechytali, zato čechoslouvekíja byla OK, very OK. Byla a je to stále dobrá marketinkgvá značka. (bez nostalgie)
na Ceskou republiku se opravdu temer nikdo nechyta. Na Prahu ovsem jo...
...
je to nase ostuda...
Upravil hicks dne 03.12.2011 09:21
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Milan V napsal:
?
Nic si z toho nedělej.On takhle v pátek asi trochu bumbá.Min. týden mě taky psal nějaký nesmysly úplně z cesty a bylo to zhruba v tuhle dobu Teda aspoň doufám,že jde jen o chlast,ikdyž ty jeho komentáře někdy a přezdívka smažák mě někdy napovídaj trochu jinej level
Milan V napsal:
?
jo táák
To: Milan V.-Bylo to myšleno tak ,Proč by jsi lidi jako je Jarda Dingo,Igor Brezovan,atd cpal do televize mě osobně stačí že tady kecá s náma.
To:--Mistr světa GS----Tak Nám ještě něco řekni co se povídá o mě v kuloárech BMW GS : Ja to teda sečtu jo:
1krát blázen --MR GS
2krát vochlasta -MR GS
1krát ostuda Webu---Scofield
1krát feták -MR GS
Tak na Něco jsem zapoměl?
Akorát jste mě v životě neviděli a soudíte mě
Jinak t komu peru: http://www.youtub...eopk14pLS8
Upravil smazak73 dne 03.12.2011 11:28
Chlapi kurňa opatrně s týma karikaturama; ještě si vykoledujem nějakou kladbu na naše forum od nějakýho šaríju vyznávajícího derviše. Na Milošovu hlavu vypíšou odměnu 1000 000 dirhamů a nám ostatním se z neznámých příčin začnou zadírat motory ucházet pneu ,kazit jídlo v plechovkách a navigace budou ukazovat jenom jedním směrem -Meka
kim přiložený následující obrázek:
Milan V napsal:
?
jo táák
To: Milan V.-Bylo to myšleno tak ,Proč by jsi lidi jako je Jarda Dingo,Igor Brezovan,atd cpal do televize mě osobně stačí že tady kecá s náma.
To:--Mistr světa GS----Tak Nám ještě něco řekni co se povídá o mě v kuloárech BMW GS : Ja to teda sečtu jo:
1krát blázen --MR GS
2krát vochlasta -MR GS
1krát ostuda Webu---Scofield
1krát feták -MR GS
Tak na Něco jsem zapoměl?
Akorát jste mě v životě neviděli a soudíte mě
Mě je úplně jedno,co se o tobě povídá!To je jenom můj názor na tebe a tvoje tradiční páteční podvečerní přízpěvky,který jsou docela zcestný,tak nevím,jak si to jinak vysvětlit?Leda by se ti nějak pravidelně zatmívalo,takhle koncem týdne.Možná jenom hodně pracuješ a seš přepracovanej Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TO: smazak 73
Ptáš se mě.. Proč bych lidi jako je Jarda Dingo,Igor Brezovan,atd cpal do televize..Že tobě osobně stačí že tady kecá s náma.
Já nechápu, proč jsou lidi jako ty..nikdo nikomu tady nic nevyvracel nebo nedával důvod něco řešit.. A TY..PROSTĚ..nechci se k tomu vyjadřovat..je to zbytečné..
Napsal jsem jen, že bych byl rád, vidět tyhle lidi v TV v nějakém pořadu..
Proč? Prostě si těchto lidí a dalších jim podobným, vážím..jsou to pro mě cestovatelé, zajímaví lidé dobrodruhové a podle mě, by si zasloužili aby se o nich vědělo a basta!
To že jich je tu dost podobných a komunikují tady, za to jim jedině dík!
Lidi jako ty, mě jen nutí vypínat sledování diskuzí a podobně. Nezlob se ale je to fakt na nic přispívat podobnýma blábolama..zdá se mi, že máš nějaký problém, ale tady ho tímhle nevyřešíš. Omlouvám se.
Upravil Milan V dne 03.12.2011 11:53
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Milan V napsal: TO: smazak 73
Ptáš se mě.. Proč bych lidi jako je Jarda Dingo,Igor Brezovan,atd cpal do televize..Že tobě osobně stačí že tady kecá s náma.
Já nechápu, proč jsou lidi jako ty..nikdo nikomu tady nic nevyvracel nebo nedával důvod něco řešit.. A TY..PROSTĚ..nechci se k tomu vyjadřovat..je to zbytečné..
Napsal jsem jen, že bych byl rád, vidět tyhle lidi v TV v nějakém pořadu..
Proč? Prostě si těchto lidí a dalších jim podobným, vážím..jsou to pro mě cestovatelé, zajímaví lidé dobrodruhové a podle mě, by si zasloužili aby se o nich vědělo a basta!
To že jich je tu dost podobných a komunikují tady, za to jim jedině dík!
Lidi jako ty, mě jen nutí vypínat sledování diskuzí a podobně. Nezlob se ale je to fakt na nic přispívat podobnýma blábolama..zdá se mi, že máš nějaký problém, ale tady ho tímhle nevyřešíš. Omlouvám se.
Tak jsi to buď nepochopil nebo nechceš pochopit
Já si Jardy i Igora taky vážím
Raději si koupím ale knížky nebo přečtu cestopisy protože to jde z nich než abych koukal na televizi
Televizi a komerci nemám rád tam prostě patřej jiný celebrity.
Jestli jsem tady někoho tim urazil nechám na posouzení každýho z Vás
Už to tady nebudu plevelit to je vše