Flajzar zacal nabizet zajimavou zalezitost pro pouziti v aute. Pro moto to neni to prave orechove, presto si myslim, ze by se to dalo pouzit i pro motorku. Nainstalovat zasuvku treba pod sedlo a pri obcasnem zaparkovani moto venku, by se to asi pouzit dalo. Na trvalou instalaci to neni, na to je zrejme lepcejsi Cellular Line GPS Safe nbizeny TT. Jako nouzovka na obcas asi jo. Rozhodne lepsi nez nic. Uz jsem kontaktoval firmu, zdali neuvazuji o necem podobnem pro motorky.
Spea - ToM napsal:
Flajzar zacal nabizet zajimavou zalezitost pro pouziti v aute. Pro moto to neni to prave orechove, presto si myslim, ze by se to dalo pouzit i pro motorku. Nainstalovat zasuvku treba pod sedlo a pri obcasnem zaparkovani moto venku, by se to asi pouzit dalo. Na trvalou instalaci to neni, na to je zrejme lepcejsi Cellular Line GPS Safe nbizeny TT. Jako nouzovka na obcas asi jo. Rozhodne lepsi nez nic. Uz jsem kontaktoval firmu, zdali neuvazuji o necem podobnem pro motorky.
Nevidim duvod proc davat produkty Flajzar na motorku, k to,u mam urcene primo motoalarmy, u uvedeneho alarmu je zarazejici ne jenom cena kde cena pageru prevysuje cenu uvedeneho alarmu.
Vychazis pouze z toho co je levne je proto dobra investice,, hluboky omyl.
Spea - ToM napsal:
Nevidim duvod proc davat produkty Flajzar na motorku, k to,u mam urcene primo motoalarmy, u uvedeneho alarmu je zarazejici ne jenom cena kde cena pageru prevysuje cenu uvedeneho alarmu.
Kde si vzal jakou cenu pageru? posílá to signál do mobilu. A pokud to dobře funguje tak bych proti nic neměl mě se ta myšlenka líbí,jen co bych tomu snad vůči použití v moto vytkl je ten neskladný tvar té věci. a jestli je to levný,tak jen houšť ať je konkurence,třeba takové věci jednou donutí snížit marže i u těch sice možná o něco kvalitnějších ale cenově děsivějších výrobků;já za myšlenku tady tomu dávám
Upravil kim dne 10.01.2012 16:09
Spea - ToM napsal:
Tak si to ctu jiz potreti a nejak nepobiram tvuj prispevek.
1. Pises, ze mas nejake motoalarmy, ale nevim kde a jake mas.
2. cituji: uvedeneho alarmu je zarazejici ne jenom cena kde cena pageru prevysuje cenu uvedeneho alarmu. To nejak nepobiram a asi by to chtelo vysvetleni ci upresneni.
3. Tu tvou posledni vetu bys asi taky mel rozvest a argumentovat.
Jen jsem upozornil na zajimavej produkt. S Flazarem mam dobrou zkusenost s domovnim GSM alarmem. S timto produktem zkusenost nemam, jen jsem na nej upozornil s tim, ze ho pro moto povazuji jen jako obcasne reseni. Proferuji ho zejmena proto, ze se jedna o ceskou firmu s vlastnim vyvojem a servisem.
Sam mam jiz na druhe moto instalovan Sentinel, na ktery nedam dopustit. Tohle beru spis jako pager s oznamenim na mobil, ze se neco deje. Proc by to jako doplnek k alarmu nemelo fungovat? Navic jak pisu, spis jen na obcasne reseni, protoze to primarne neni urcene pro motorku. Pokud vis o necem jinem, sem s tim. Ja vim jen o tom Cellular Line GPS Safe, ktery mi funkcne prijde temer hodne podobny. Rad se ale necham poucit. Cerpam jen z dostupnych info na netu.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
kim napsal:
[quote]Kazu napsal:
[quote]Spea - ToM napsal:
Kde si vzal jakou cenu pageru? posílá to signál do mobilu. A pokud to dobře funguje tak bych proti nic neměl mě se ta myšlenka líbí,jen co bych tomu snad vůči použití v moto vytkl je ten neskladný tvar té věci. a jestli je to levný,tak jen houšť ať je konkurence,třeba takové věci jednou donutí snížit marže i u těch sice možná o něco kvalitnějších ale cenově děsivějších výrobků;já za myšlenku tady tomu dávám
Ja bych u to jedenactky asi nacpal pod sedlo misto original naradi, ktery tam stejhne nemam. Tam by se jak zasuvka, tak ta potvora mohla vejit. Stejne by to tam bylo jen na parkovani a ne v pripade jizdy.
Upravil spea - ToM dne 10.01.2012 16:23
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
kim napsal:
[quote]Kazu napsal:
[quote]Spea - ToM napsal:
Ja bych u to jedenactky asi nacpal pod sedlo misto original naradi, ktery tam stejhne nemam. Tam by se jak zasuvka, tak ta potvora mohla vejit. Stejne by to tam bylo jen na parkovani a ne v pripade jizdy.
jestli jsem dobře pochopil tak se to podobu jízdy dobíjí a vytažením ze zásuvky aktivuje, nebo kecám?
,, Kde si vzal jakou cenu pageru? posílá to signál do mobilu. A pokud to dobře funguje tak bych proti nic neměl mě se ta myšlenka líbí,jen co bych tomu snad vůči použití v moto vytkl je ten neskladný tvar té věci. ,,
kime- pager proto,ze cena GSM pageru je priblizne zhruba 7500 Kc, u uvedeneho zarizeni je cena podstatne nizka, v cem je rozdil, vi to nekdo ?, jake jsou technicke hodnoty atd.
No ať si koupí každej co je mu libo.nicméně f. Flajzar bych se nebál. Znám to ze sportovního rybaření a dělaj opravdu spolehlivý věci, včetně senzorů proti krádeži vybavení v noci a hlídání stanoviště a vybavení /nepřizpůsobivý nikdy nespí /
Tento produkt nemá pager , komunikuje co jsem četl s mobilem, tím se jak pouští tak taky vypíná, zdroj používá k dobití ze zásuvky. stačí dodat SIM .
zkušenosti jistě někdo brzy dodá vlastní.
Teoreticky to můžeš mít v sobotu v autě a v neděli na motorce ...
Návod mi přišel srozumitelný )
Kleknul mi alarm od GT, resp. se chova podivne. Nejjednodussi by bylo ho vymenit kus za kus, ale presto se ptam, kam se situace na trhu za leta posunula. Kdo mate aktualni prehled, co je zajimave a co funguje?
Nepotrebujem zadny GSM/GPS, staci kdyz to vyhouka pobudy ochomejtajici se kolem...