omlouvám se, ale asi tím, že jsem teď několik měsíců nevěnoval pozornost fóru, tak jsem vypadl z přehledu, moje pozvání je míněno pro všechny bez rozdílu a trošku mě mrzí, že to tak zřejmě není vždy pochopeno/akceptováno
moc rád zase po dlouhé době uvidím co nejvíce dobrých lidiček z okruhu motorkářů, nic víc, nic míň v tom nehledejte
měl jsem za to, že se chceme sejít všichni, jako jedna parta, když ne jako rodina, chápete?
nechci být na někoho hrubý, očekávám, že jsme všichni dospělí a rozumní jedinci a pokud máte trochu nadhledu, prosím Vás přijďte
samozřejmě pokud to někdo na místě posere všem, bude patřičně zlikvidován a drobky zameteny pod koberec
děkuji a těším se, Vašek
P.S. už mají volno jen v kuřáckém, jestli to nevadí...?
jo a narodila se mi k venouškovi ještě dcera Simonka a Lucinka (moje paní, kdo neví) a Vás všechny moc moc pozdravuje!
Raději předem neslibuji, nevím jak mě vyjde volno, ale kdyby, tak se pokusím přivléct i šéfovou. Vašku, ať ti děti prospívají a těš se z nich, než z nich budou puberťáci
ahoj, to by bylo fajn, kdyby se nás sešlo víc a díky za radu, dětičky si užívám, dokud nejsou silnější a/nebo vyčůranější, než já
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
takže zamluveno 8 míst (víc už nebylo) na středu 14/12/2011 od 18:00 na jméno (kupodivu) BMW, bohužel už nebylo místo v nekuřácích, jen mezi kuřáky, takže si neberte slavnostní hopsafráček, páč by Vám smrděl... ten fráček
bando, nechte ego doma a přijďte se pobavit jak lidi, moc se na Vás těším, Vašek
p.s. kdyžtak nějaké foto dávám postupně na xichtoknihu http://www.facebo...2650374924Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Díky když to vyjde časově,tak se rád stavím a vezmu s sebou i svou pani.
A gratulujeme k přírůstku.
Upravil BIGR dne 07.12.2011 21:49
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Kasak napsal:
Kdyby mi to náhodou vyšlo,tak se stavim.Dám včas vědět.
super, těším se
Vendo,tak já se určitě dostavim.Jak je to s místem,jestli mužu vzít i pani.Jinak gratulace k prckovi,pravicí ti potřesu na místě.Je to U Radnice?
Když je hlad,je i husa dobrá.
ja dorazim trochu pozdejc... od 5ti mam dalsi besidku...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Řeším jak si rozvrhnout zítřek,tak jsem se chtěl zeptat jak to vypadá a kolik přijde lidí abych se nehnal zbytečně a pak nestál venku...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
jak jsem psal, cca 6-8 lidí se vejde, pokud vezmete navíc panímámu, seženeme židle... minule jsem objednal 10 míst a bylo nás 6, tentokrát jsem objednal 8 míst a bude nás 12, to je holt život a tomu se musí čelit
přijďte pobjet, vemte panímámy, od 18:00 jsem tam jako na jednostopém koni, mějte se, V.
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Taky to stihnu a Evu beru sebou Přinejhorším budeme sedět ve vrstvách. Potom bych si půjčil babu od Bigra, bo je lehčí než ta moje
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz