to se da koupit normalne u benzinky ? pridavny svetla ma kamos orginal, ale ted se v blate trochu valel a svetlo upadlo a protoze v noci neni svetla nikdy dost, tak by silnejsi zarovka alespon trochu pomohla
to se da koupit normalne u benzinky ? pridavny svetla ma kamos orginal, ale ted se v blate trochu valel a svetlo upadlo a protoze v noci neni svetla nikdy dost, tak by silnejsi zarovka alespon trochu pomohla
Ja som to "kupila" u manzela v autoservise
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
Takze presne - je to ziarovka "OSRAM NightBreaker H7+90% " a predavaju sa dve ako sada. Ceny su rozne, treba pohladat, lebo vsetko je na webe. U nas su bezne k dostupne v predajniach autodoplnkov a autoprislusenstva. Rozdiel oproti tomu povodnemu svieteniu je vyrazny.
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
to se da koupit normalne u benzinky ? pridavny svetla ma kamos orginal, ale ted se v blate trochu valel a svetlo upadlo a protoze v noci neni svetla nikdy dost, tak by silnejsi zarovka alespon trochu pomohla[/quote]
Já mám vyzkoušený tyhle: [img][/img]
A fungujou už rok bez problémů. Měl jsm je i v Africe (H4) a před prodejem jsem je vyndal a teď mi jezděj v autě už dva roky. Nic nepraská.
BIGR přiložený následující obrázek:
Vyborne, dik za link. Aspon mam istotu, ze som kupila dobru ziarovku . Citat z testu:
"Noční průvodci" fungují
Dobrá zpráva pro každého motoristu je, že renomovaní výrobci na rozdíl od neidentifikovatelných nelžou, když slibují více světla. "Nejvyšší světelný tok a zároveň nejvíc světla na pravé krajnici ve vzdálenosti 75 metrů před autem, kde řidič nejčastěji očima hledá neosvětlené chodce nebo cyklisty, měly Osram
Night Breaker a Philips Night Guide.Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
ja veru zatial neviem co mam v tejto adventurke za ziarovku ale svieti ako pominuta.. ked to porovnam s dvoma predchadzajucimi co svietili ako tlejivky za dusiciek tak toto je roentgen
raptor, na druhy den ako som videl ako to svieti tebe, som si kupil, zevraj najlepsie H1 co maju http://www.vamos....htbreaker/ a som velmi spokojny, myslim, ze tam mas rovnake, svieti to fakt ovela lepsie