Ahoj kluci, chtěl bych se zeptat, v jakém stavu je těsnění, když sundáte z nádrže palivový modul? Je třeba shánět vždy nové, nebo staré přežije víc výměn? Díky, Mel
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Melizoy napsal:
Ahoj kluci, chtěl bych se zeptat, v jakém stavu je těsnění, když sundáte z nádrže palivový modul? Je třeba shánět vždy nové, nebo staré přežije víc výměn? Díky, Mel
Těsnění bejvá v pohodě je gumový ,alespoň já jsem nikdy neměl problém
magoss napsal:
Ahoj .je možná že tam palivovej filtr nemám?*nějak jsem ho nikde nenašel helpless*
Neříkej že když jsi vyndal ven pumpe s plovákem z nádrže tak jsi tam neměl filtr?? Podívej se ještě jednou a líp!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
popravdě mě nenapadlo hledat filtr v nádrži. koukal jsme všude možné po hadičkách ale vevnitř ne. pumpu vyndám tím otvorem co je v pravé ledvině zevnitř?
není tu na stránkách někde ke stažení knížka něco jako ( jak na to? ) možná že y mi to najinko usnadnilo pár obyč věcí a nemusel bych se tu pořád vyptávat co kde je
magoss napsal:
není tu na stránkách někde ke stažení knížka něco jako ( jak na to? ) možná že y mi to najinko usnadnilo pár obyč věcí a nemusel bych se tu pořád vyptávat co kde je
Jen se ptej tady ti každej rád poradí!! A myslím si že dávat ten filtr ven je blbost a hlavně jednou začas je potřeba se stejně pod nádrž podívat tak co je natom!!
Tak to je luxusně popsaný!! Já jen poradím namáznout ty Okrožky v těch rychlospojkách vazelinkou je to lepší při montáži a nasledné nekdy demontáži!!
jt: - dík moc ještě že anglické obrázky se čtou jak české:-) opravdu parádní brzy se do toho pustím.
servisak: - já jsme rád za každou radu či pomoc přeci jen majinko mi bude trvat než zjistím co kde je O:-) nádrž mám právě že teď dole kuli následné opravy deformace na ní.. takže až se mi pak nádrž zas vrátí dom seženu ten okroužek pod víčko a filtr a vyměním oboje
magoss napsal:
jt: - dík moc ještě že anglické obrázky se čtou jak české:-) opravdu parádní brzy se do toho pustím.
servisak: - já jsme rád za každou radu či pomoc přeci jen majinko mi bude trvat než zjistím co kde je O:-) nádrž mám právě že teď dole kuli následné opravy deformace na ní.. takže až se mi pak nádrž zas vrátí dom seženu ten okroužek pod víčko a filtr a vyměním oboje
Pokud chceš pošlu ti ten filtr poštou stojí cca 350kč
jt napsal:
Kup si rovnou nový stahovací pásky na ty odvětrávací hadičky.
No hlavně ty motexácký (šroubovaci)jinak to tam už nikdy nedáš zpátky alespoň já jsem to tam nedostal neboť jsem lemp
Upravil smazak73 dne 28.11.2010 18:33
magoss napsal:
ten filtr ti doma leží náhodou a nebo je to normální??já popřípadě jak moc bys spěchal na jeho prodej :-)
magoss napsal:
ten filtr ti doma leží náhodou a nebo je to normální??já popřípadě jak moc bys spěchal na jeho prodej :-)
Ne neleží prostě až ho budeš chtít tak mi napíšeš PM a ja ho objednám a pošlu ti ho poštou!!
děkuji hodnejkudy pudu tam budu chválit zítra si pojedu pro opravenou nádrž tak pak když mi zbyde v týdnu času vytýhnu starej filtr a pak se po neděli ozvu..ve čtvrtek odjíždím do brna a zdržím se tam do pátka do 13 hodiny pak zas frčím dom