Právě že Rockway 2011 nemá žádnou membránu=tak jsem to vypral normálně v pračce s práškem.Kdybych měl nějaký dražší oblečení s membránou,tak to ani v tý pračce neperu a někam bych to dal vyčistit.
Upravil zetor dne 16.12.2011 08:42
zetor napsal:
Právě že Rockway 2011 nemá žádnou membránu=tak jsem to vypral normálně v pračce s práškem.Kdybych měl nějaký dražší oblečení s membránou,tak to ani v tý pračce neperu a někam bych to dal vyčistit.
Adventure 2011 ma samozrejme membranu, ale jako drahe oblečení tak i Rockway ji ma vyndavací. Takže pokud jsi ji před praním vyndal, je to OK a prašek v pohodě stačí. Kdyby jsi ještě použil po praní impregnaci, tak zvyšíš vodoodpudivost te cordurové vrstvy.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
zetor napsal:
Adventure 2011 ma samozrejme membranu, ale jako drahe oblečení tak i Rockway ji ma vyndavací. Takže pokud jsi ji před praním vyndal, je to OK a prašek v pohodě stačí. Kdyby jsi ještě použil po praní impregnaci, tak zvyšíš vodoodpudivost te cordurové vrstvy.
Jasný.Tak jsem to myslel.Všechno jsem z toho vyndal a hodil do pračky.
Pak to stříknu impregnací,aby to bylo odolnější proti menšímu dešti....
to Alda: Ty specielně to můžeš ještě impregnovat sprejem....když Ti to jednou nestačí....a raději to stříkej před každou jízdou , přeci jen máš Farao
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
vlastimil napsal:
Já to neperu nikdy,občas zaprší a je to.Podívejte se na medvěda,ten si taky kožich nepere a jakou má sílu....
ja to taky peru malo a Bob se mi pak furt smeje ze jsem spinavej jak prase.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
často to neperu, ale jednou za rok je to řekněme vhodné.Jelikož motohadry většinou obsahují nějakou membránu, není dobré používat prací prášek.Membrána je totiž de facto jemně perforovaná folie a mikrogranule prášku z ní udělají už jenom folii.Proto se použije buď gelový prací prášek, nebo nejlevnější stáčený šampon z drogerie Teta a vypere v ruce ve vaně což je k hadrům šetrnější než pračka a taky nedáte tak vařící vodu(nejste.li masochista), která membránu taktéž ničí.
Left
Left napsal:
často to neperu, ale jednou za rok je to řekněme vhodné.Jelikož motohadry většinou obsahují nějakou membránu, není dobré používat prací prášek.Membrána je totiž de facto jemně perforovaná folie a mikrogranule prášku z ní udělají už jenom folii.Proto se použije buď gelový prací prášek, nebo nejlevnější stáčený šampon z drogerie Teta a vypere v ruce ve vaně což je k hadrům šetrnější než pračka a taky nedáte tak vařící vodu(nejste.li masochista), která membránu taktéž ničí.
tohle mi prijde silne mimo.
V prvni rade pouziju SPECIALNI praci prasek (mysleno ROZTOK
A zadruhe.. podle mych informaci naopak (vetsinu) membran MAS primerene cistit a prat, jinak se zanese, zalepi apod.
Upravil hicks dne 16.12.2011 12:50
17 cm
Upravil hicks dne 16.12.2011 12:49
17 cm
Vjetrnik napsal:
Kubo gel, zásadně gel (nebo roztok)....
A je fakt, že membrána by se měla pravidelně prát.
vzdyt ANO... psal jsem Specialni... myslel jsem tekuty.
17 cm