Podobny system byva aj u novych aut,na palivovych filtroch.Ja sam to riešim tak,že ak mi nejde zatlačiť nejaka rychlospojka,jemne ju natriem olejom,prip. jemnym potretim vazeliny a rychlospojka si až tak mlaskne a pekne zacvakne.Samozrejme natieram okraje!!! a ako pišem,pekne to potom vždy sadne.Na sucho to niekedy nepretlačiš prave kôli tej gumičke.Možno pomôže do buducna
Upravil black333 dne 20.12.2011 09:17
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
CHLAPISKA.NO RAPTOR NIKDE NETVRDI!!! ASPON SOM TO NIKDE NENAšIEL,žE BY TVRDIL,žE SA NADRž MUSI ZHADZOVAť!!!
S kopirovane""chcem sa spytat ci mate podobne problemy pri zapajani tejto tretej benzinovej hadice pripadne ci mate na to nejaku fintu
Tod vsjo chlopi
Upravil black333 dne 20.12.2011 13:08
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
black333 napsal:
CHLAPISKA.NO RAPTOR NIKDE NETVRDI!!! ASPON SOM TO NIKDE NENAšIEL,žE BY TVRDIL,žE SA NADRž MUSI ZHADZOVAť!!!
S kopirovane""chcem sa spytat ci mate podobne problemy pri zapajani tejto tretej benzinovej hadice pripadne ci mate na to nejaku fintu
Tod vsjo chlopi
Raptor napsal:"kovin presne ako pise kubrt, baterka je v kastliku navyse je upevnena gummenym remenom a bez toho aby si uplne odstranil nadrz ju von nedas ani nahodou"
A my říkáme že to jde...Tím bych to asi uzavřel ať tu nepíše dalších 150 lidí že to jde....
Kdyz tak koukam na ten navod, tak ja ani nedemontoval privod vduchu a slo to i tak Pravda, ta gumicka se uz blbe natahovala i vytahovala, ale dokazal jsem to tak nekolikrat. Par sprostych slov padlo i tak....kazdopadne ma raptak pravdu, clovek se uci porad
black333 napsal:
Tod vsjo chlopi
Raptor napsal:"kovin presne ako pise kubrt, baterka je v kastliku navyse je upevnena gummenym remenom a bez toho aby si uplne odstranil nadrz ju von nedas ani nahodou"
A my říkáme že to jde...Tím bych to asi uzavřel ať tu nepíše dalších 150 lidí že to jde....
A,to mi nejako ušlo,resp. to som prehliadol.no ništ,tak potom,"pohoda,klidek tabaček" Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
vyberanie baterie beriem... kazdopadne problematicke rychlospojky to neriesi
predstavme si ze z hocijakeho titulu budes musiet niekde 4000km dat dole nadrz vonku 30 stupnov a pri zapajani s tebou vyjebe kus plastu honosne zvany rychlo-spojka dlha 5cm
p.s. ja by som tu moju prekrstil z rychlospojky na pomalonespojku
hrabex je nechával loni vyrábět kovový,ty se ti v ruce nezlomí. A myslím že se zmiňoval v diskusi o tom že možná budou i pro ADVenturisty ty na propoj půlek.
Odkaz na diskusi v který to bylo je tu již zmíněna v nějakým příspěvku tak čti trošku zpátky nebo mu napiš
Upravil misak dne 27.01.2012 01:53
Jedu? Tedy žiju!