2 Vlastimil: ...si o sobě vážně asi myslíš hodně... Vždyť se ti stačí podívat do profilu, jak se představuješ a sám o sobě hlásáš "Nechci se chlubit,ale jsem fakt dobrej....". A stejně jsi se opíral i do názorů kluků ve vlákně o Václavu Havlovi. Hele, ty, praotče óóó největší, neléčíš si tak trošku svoje osobní problémy a nehoníš si tady ego? Už jen ta dominantní fotečka... Se mi zdá, že jak se netočí všechno kolem tebe, tak se cpeš do středu pozornosti... Ale tyhle vlákna na tohle fakt nejsou, založ si svoje...
paja1 napsal:
To není až tak důležité, jestli to tak přesně bylo, nebo né.
Hlavně si myslím, udělejme všechno pro to, aby se ta doba nevrátila....
Co se filmu týče tak je dobrý, aspoň podle mého názoru.
Tak to by mne velmi zajímalo co pro to aby se ta doba nevrátila děláš Ty,když to tak vřele doporučuješ.
Kamarádím a debatuju s němcama,
s francouzama,
S amíkama
s Číňanama.
Snažím se chápat jejich mentalitu a pochopit jejich myšlení. Už ses nekdy bavil s němcem o jeho dědovi z SS tankové divize a snažil se pochopit proč je na dědu pyšný?
Nebyla to příjemná debata, ale byla velmi poučná.
A vedu podřízené, aby pracovali co nejlépe a nenadávali na druhé národy.... Stačí???? a co děláš ty?
Á pán je lingvista...debatuje s celým světema dokonce vede podřízené...a proč se ptáš co dělám já...já jsem nikde na rozdíl od Tebe nepsal že je třeba něco dělat,ale že jsi to Ty tak ti to prozradímjá jezdím na motorce a je mi jedno co si myslí němci,amíci atd.Jo a je mi tedy strašně líto Tvých podřízených.....
To mi připomíná větu kterou abych pravdu řekl nevím už kdo pronesl ale snad Čapek nevím, v souvislosti s nastupujícím fašismem v Německu: ,,Když si přišli pro kováře-komunistu mlčel jsem bylo mi to jedno-nejsem komunista,když si přišli pro žida lékárníka nezastal jsem se ho-nejsem přece žid,když si přišli pro souseda nezastal jsem se ho nebyla to moje věc,-když si přišli pro mě už se mě neměl kdo zastat -" . Jsem přesvědčen že fakta druhé světové války jsou objektivní protože např oproti Titaniku bylo hodně zaznamenáno na film v té době, a jsou ještě naživu svědkové co to přežili.
Doporučuju shlédnout tento film a vžít se do role lidí z té vesnice kam einsatzgruppen SS dojeli ... YouTube Video
Myslím že historie jasně ukázala do které kasty národů nás slovany Hitler zařadil...
Upravil kim dne 31.12.2011 09:33
kim napsal:
,,Když si přišli pro kováře-komunistu mlčel jsem bylo mi to jedno-nejsem komunista,když si přišli pro žida lékárníka nezastal jsem se ho-nejsem přece žid,když si přišli pro souseda nezastal jsem se ho nebyla to moje věc,-když si přišli pro mě už se mě neměl kdo zastat -" ..
Přesně o tomhle to je.
Ten film neznám, ale už to sfiští po drátek a možná na něj dneska kouknu.
Díky za tip....
Pája
kim napsal:
,,Když si přišli pro kováře-komunistu mlčel jsem bylo mi to jedno-nejsem komunista,když si přišli pro žida lékárníka nezastal jsem se ho-nejsem přece žid,když si přišli pro souseda nezastal jsem se ho nebyla to moje věc,-když si přišli pro mě už se mě neměl kdo zastat -" ..
Přesně o tomhle to je.
Díky za tip....
Tak pak napiš jak se ti líbil;já měl DVD,někomu jsem ho půjčil a je v prachu-to je tak když se nezapisují půjčky
kim napsal:
Přesně o tomhle to je.
Díky za tip....
kim napsal:
Tak pak napiš jak se ti líbil;já měl DVD,někomu jsem ho půjčil a je v prachu-to je tak když se nezapisují půjčky
Skouknuto. Klasický ruský film se spoustou obrazů a důležitých pauz, ale koukatelný velmi dobře.
Chtělo by se věřit, že je děj přitažený za vlasy, ale mám obavu, že nebude. Oni se skopčáci tehdy v chudých vesnicích asi dost vyřádili a povolili uzdu své chlípnosti a krutosti. Vlastně tam předvedli Lidice stokrát jinak. Navíc bych čekal, že partyzáni to lidem taky neulehčili, takže měli místní peklo z obou stran.
Pokud nic takového v životě nezažiji tak budu opravdu rád...
Pája
xHackerM napsal:
2 Vlastimil: ...si o sobě vážně asi myslíš hodně... Vždyť se ti stačí podívat do profilu, jak se představuješ a sám o sobě hlásáš "Nechci se chlubit,ale jsem fakt dobrej....". A stejně jsi se opíral i do názorů kluků ve vlákně o Václavu Havlovi. Hele, ty, praotče óóó největší, neléčíš si tak trošku svoje osobní problémy a nehoníš si tady ego? Už jen ta dominantní fotečka... Se mi zdá, že jak se netočí všechno kolem tebe, tak se cpeš do středu pozornosti... Ale tyhle vlákna na tohle fakt nejsou, založ si svoje...
Tak abych uvedl Tvé hodnocení na pravou míru:myslím si osobě hodně a jsem fakt dobrej...jak píšu v profilu,ta fotečka v profilu je fakt moje na rozdíl od spousty lidí co tam mají něco jen jako upoutávku.Že jsem se do někoho opíral je snad úplně normální,na to snad diskuzní fóra všeho druhu jsou.A nikam se necpu,jen píšu svůj názor na bláboly co se mi zdají nesmyslné...to je snad v této demokracii kterou tady většina opěvuje povoleno nebo snad ne?A pokud mne soudíš podle dominantní fotečky,tak já tě podle Tvé fotečky raději ani hodnotit nebudu
"...Že jsem se do někoho opíral je snad úplně normální,na to snad diskuzní fóra všeho druhu jsou..."
A mně se tady vždycky líbilo, že tohle fórum kdysi bývalo trochu jiný, i to "opírání" mívalo své meze...Už nějakou dobu to tak bohužel není...
Ale abych úplně neodběhl od tématu: Podobný osud (taky díky omylu) stihnul za války malou francouzskou vesničku Oradour-sur-Glane. (docela dobrý tip na motovýlet) http://cs.wikiped...-sur-Glane
D.
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
To Vlastimil: No já nevim, ale já na tý pidifotce vidim jenom 50letýho, pomalovanýho strejdu v klobouku. Jestli si o sobě myslíš, že jsi hustokrutej borec, tak třeba jsi, ale už tohle o Tobě hodně vypovídá! Poslední dobou sem moc ani radši nechodim, právě kvůli takovejm ,,arogantním lidem" jako jsi Ty! Každej se asi nechá někdy unést (i já jsem tady dost ujel), ale Ty už jsi úplně mimo. Pajovi a zbytku přeju, aby se nenechali znechutit
To Lidice: Film se mi líbil, ale přišlo mi, že kdyby tam nebyl Roden, tak to až takovej zázrak neni.
kim napsal:
Skouknuto. Klasický ruský film se spoustou obrazů a důležitých pauz, ale koukatelný velmi dobře.
Chtělo by se věřit, že je děj přitažený za vlasy, ale mám obavu, že nebude. Oni se skopčáci tehdy v chudých vesnicích asi dost vyřádili a povolili uzdu své chlípnosti a krutosti. Vlastně tam předvedli Lidice stokrát jinak. Navíc bych čekal, že partyzáni to lidem taky neulehčili, takže měli místní peklo z obou stran.
Pokud nic takového v životě nezažiji tak budu opravdu rád...
Ten film určitě není přitaženej za vlasy ,spíš myslím že skutečnost mohla být ještě horší,teď nedávno dávali v tv český film o transportu židů do osvětimi taky dost drsný ale pro správný pochopení situace se misí umět člověk do toho vžít,představit si že tam je on a jeho blízcí,já sleduji hodně tyhle věci okolo 2 svět války a po tom co němci prováděli v rusku se moc divím že nechávali vůbec nějaké němce na živu na to co zažili byli hodně velkorysí YouTube Video
Babi Jar byla totalni hustota...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kim napsal:
Ten film určitě není přitaženej za vlasy ,spíš myslím že skutečnost mohla být ještě horší,teď nedávno dávali v tv český film o transportu židů do osvětimi taky dost drsný ale pro správný pochopení situace se misí umět člověk do toho vžít,představit si že tam je on a jeho blízcí,já sleduji hodně tyhle věci okolo 2 svět války a po tom co němci prováděli v rusku se moc divím že nechávali vůbec nějaké němce na živu na to co zažili byli hodně velkorysí
V žádným případě se nechci zastávat němců,ale když tak sleduješ,co dělali v rusku,tak se taky občas mrkni,co dělali v rusku sami rusové a pak hodnoť koho měli nebo neměli nechat vůbec na živu.
Krom toho jestli si někdo myslí,že vůbec na kterýkoliv straně za války(jakékoliv) byli nějací čestní hrdinové,kteří vybírali a třídili lidi,kteří "patří a nepatří" zabít,tak by měl míň sledovat akční filmy.Ikdyby totiž tací do války přišli,tak jak dlouho by jim to hrdinství a čestnost vydrželo?Dokud by jim někdo nezabil jednoho,dva nebo tři kamarády?
A nedělejte si iluze že 99,9% z vás by nedělalo to samý...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
V žádným případě se nechci zastávat němců,ale když tak sleduješ,co dělali v rusku,tak se taky občas mrkni,co dělali v rusku sami rusové a pak hodnoť koho měli nebo neměli nechat vůbec na živu.
Krom toho jestli si někdo myslí,že vůbec na kterýkoliv straně za války(jakékoliv) byli nějací čestní hrdinové,kteří vybírali a třídili lidi,kteří "patří a nepatří" zabít,tak by měl míň sledovat akční filmy.Ikdyby totiž tací do války přišli,tak jak dlouho by jim to hrdinství a čestnost vydrželo?Dokud by jim někdo nezabil jednoho,dva nebo tři kamarády?
No a o to právě jde, že to stráví všechny zlé i dobré lidi a začnou dělat šílené věci. Proto se musí něčemu takovému bránit vůbec začít. Pak už to skoro nejde zastavit, dokud se jedna strana nevyčerpá...
Pája
kim napsal:
Ten film určitě není přitaženej za vlasy ,spíš myslím že skutečnost mohla být ještě horší,teď nedávno dávali v tv český film o transportu židů do osvětimi taky dost drsný ale pro správný pochopení situace se misí umět člověk do toho vžít,představit si že tam je on a jeho blízcí,já sleduji hodně tyhle věci okolo 2 svět války a po tom co němci prováděli v rusku se moc divím že nechávali vůbec nějaké němce na živu na to co zažili byli hodně velkorysí
Krom toho jestli si někdo myslí,že vůbec na kterýkoliv straně za
války(jakékoliv) byli nějací čestní hrdinové,kteří vybírali a třídili lidi,kteří "patří a nepatří" zabít,tak by měl míň sledovat akční filmy.Ikdyby totiž tací do války přišli,tak jak dlouho by jim to hrdinství a čestnost vydrželo?Dokud by jim někdo nezabil jednoho,dva nebo tři kamarády?
To je do jisté míry pravda ale každej konflikt někdo začne nebo zapříčiní a nikde to není markantnější než za 2svět války.potom to odnášejí nevinní; proto je vhodné potřít příčiny v zárodku pokud je k tomu vůle -opak postoje západních mocností v r.38 kdy žili v bláhové naději že někde za uralem poslední fašista zakroutí krkem poslednímu bolševikovi a oni zůstanou v klidu sedět mimo dění.
kim napsal:
To je do jisté míry pravda ale každej konflikt někdo začne nebo zapříčiní a nikde to není markantnější než za 2svět války.potom to odnášejí nevinní; proto je vhodné potřít příčiny v zárodku pokud je k tomu vůle -opak postoje západních mocností v r.38 kdy žili v bláhové naději že někde za uralem poslední fašista zakroutí krkem poslednímu bolševikovi a oni zůstanou v klidu sedět mimo dění.
To je pravda,ale pokud máš tenhle názor,tak si jistě taky všímáš,jak to ve světě,obzvlášť tady v pokryteckým Česku,chodí.Stačí si prohlídnout internetový diskuze k jakýkoliv vojenský události ze zahraničí.Samá špína a jen keci,proč se do všeho se.reme a hlavně ti strašně zlý američani?Vždyť se to nás,ani nikoho jinýho netýká,tak proč...?
Myslíš,že se někdo z něčeho poučil?...ne,nikdo!Bez zla totiž není dobro a tak to asi musí být,takže nemá cenu tohle řešit...
...takže jenom k tomu filmu: je to dobrej film
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
kim napsal:
To je pravda,ale pokud máš tenhle názor,tak si jistě taky všímáš,jak to ve světě,obzvlášť tady v pokryteckým Česku,chodí.Stačí si prohlídnout internetový diskuze k jakýkoliv vojenský události ze zahraničí.Samá špína a jen keci,proč se do všeho se.reme a hlavně ti strašně zlý američani?Vždyť se to nás,ani nikoho jinýho netýká,tak proč...?
Myslíš,že se někdo z něčeho poučil?...ne,nikdo!Bez zla totiž není dobro a tak to asi musí být,takže nemá cenu tohle řešit...
V otázce americké zahraniční politiky se asi nejspíš neshodnem,ti potírají ,,zlo" za účelem naplnění svých zájmů, viz chemické zbramě v Iráku ,jsem názoru že se vměšují do vnitřních věcí mnoha států ,kryjou to bojem za svobodu ,proti terorismu a kdoví co ještě a všichni dobře víme že jde o destabilizaci a oslabení arabského světa za účelem snadnějšího přístupu k ropě to je nad slunce jasnější,,ale ne že bych se zastával arabů je to svým způsobem středověk a určitou diktaturu potřebují páč tam jinak vzniká to co teď máme v Iráku,Lybii,Afgánu-věčné bojůvky různých kmenů a nekontrolovatelné podhoubí skutečného terorismu ,produkce drog; američany z politickýho hlediska fakt nemusím.
Ale jinak nechci to tu rozebírat,je to motorkářský forum a ne politický,sto lidí sto názorů.
Upravil kim dne 01.01.2012 17:08
kim napsal:
V otázce americké zahraniční politiky se asi nejspíš neshodnem,ti potírají ,,zlo" za účelem naplnění svých zájmů, viz chemické zbramě v Iráku ,jsem názoru že se vměšují do vnitřních věcí mnoha států ,kryjou to bojem za svobodu ,proti terorismu a kdoví co ještě a všichni dobře víme že jde o destabilizaci a oslabení arabského světa za účelem snadnějšího přístupu k ropě to je nad slunce jasnější,,ale ne že bych se zastával arabů je to svým způsobem středověk a určitou diktaturu potřebují páč tam jinak vzniká to co teď máme v Iráku,Lybii,Afgánu-věčné bojůvky různých kmenů a nekontrolovatelné podhoubí skutečného terorismu ,produkce drog; američany z politickýho hlediska fakt nemusím.
Ale jinak nechci to tu rozebírat,je to motorkářský forum a ne politický,sto lidí sto názorů.
Poprvé co jsem členem tohoto fóra můžu napsat : souhlasím na 100%