Roman Jakub napsal:
Do zimy Devold, do tepla jedině fuse. Nejlehčí řadu.
Není nic lepšího: http://www.dorso....kavem.html
To musíš být robocop, jak jsem četl složení - polyamid, polyester a stříbrný vlákna. Zlatá bavlna a nebo vlna, té ropy v létě na těle bych se bál.Spíš opupínkoval. Ale třeba to někomu funguje.
Jezdím v tom druhou sezónu a funguje to opravdu dobře. Alergický na nic nejsem nebo je ten koktejl dobře umíchán .
Ale do tepla to můžu s klidným srdcem doporučit.
magoss napsal:
....dusiď používám klasické a asi to nejlevnější co používá naše drahá armáda od firmy jitex a jsme celekm spokojen jen mi na něm vadí že po jednom použití je dosti cítit a to mi příjde že se zas až tak moc nepotím...
A teď zase moje oblíbená Já ti to říkal!
...jinak k tomu devoldu.Já do toho šel taky.Dokonce jsem tomu tak věřil,jak to tady všichni chválí,že jsem si koupil hned dvě trika od nich.S dlouhým a krátkým rukávem a je to řada miltisport-takže do teplých podmínek.
Dokud jsem to poprvý nevypral,snad bych i souhlasil s tím,co tady lidí píšou,ale potom Je to veteš! Vytahá se to jak onuce,kolem krku budeš mít díru,jak na tričku z 80.let,na těle už ti to nebude příléhat,což je logicky základ toho,aby mokro nestudilo a po vyprání už odolnost proti smradu je celkem běžná,takže rozhodně ne žádnej zázrak.Normálně to smrdí,jak cap akorát s tím rozdílem,že to do rána trochu vyvětrá,takže se to možná tři dny nosit dá,ale to je tak všechno.Takže kecy tipu Jarda Šíma-že to nosil měsíc v africe a nesmrdělo to,bych radši pustil z hlavy.
Možná,že ty jejich silnější řady do chladu a tak fungovat budou,ale tohle letní není žádnej zázrak a za dvě trička dát 2500 a pak mít tohle?...to už si příště odpustím...toť můj názor.
Teď už půjdu radši do uměliny se stříbrem,než věřit na zázraky!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
já jsem přemýšlel kdo mi to na Mt tenkrát psal
ale jinak až na ten odér jsem stím stále spokojen:-) jen se mi rýsovala cesta na více dní a kde je klima horšího rázu ale bohužél z toh sešlo takže nic...
ale zkusit něco nového chci když už mi ten ježuh donesl něco co mi nesedlo a ve vzduchu pořád ty korunky jsou proč je na to nevyužít:-)
magoss napsal:
A teď zase moje oblíbená Já ti to říkal!
já jsem přemýšlel kdo mi to na Mt tenkrát psal
ale jinak až na ten odér jsem stím stále spokojen:-) jen se mi rýsovala cesta na více dní a kde je klima horšího rázu ale bohužél z toh sešlo takže nic...
ale zkusit něco nového chci když už mi ten ježuh donesl něco co mi nesedlo a ve vzduchu pořád ty korunky jsou proč je na to nevyužít:-)
jo,tak ono to fungue.Zahřeje to a rychle to schne...ale to není nic zázračnýho.Problém je ten pekelnej smrad a to ikdyž se v tom nezapotíš
Ale zase to drží tvar a něco to vydrží...ten devold se prostě hned vytahá.Já půjdu do prádla se stříbrem od Pardála.Je to za polovinu,co devold,tak to vyzkouším...ale už to budu brát na zkoušku po jednom-trochu se to prodražuje a popřípadě další na řadě je Rukka od TT(dokonce i to je totiž levnější než devold)
No právě jsme přemýšlel taky o tom od Rukky jen by to chtělo si uděat vejlet a vyzkoušet to....jenže kdy:-( a najít někoho kdo by mě tam dovedl zjistil jsem že zvládám podle GPS bloudit i po naší zahradě natoš v lese kde to znám:-D
tak do TT snad trefí každej ...a kdyby ne,tak mají na stránkách souřadnice toho kšeftu
Ještě k tomu FUSE. Měl jsem to v Maroku a z 14ti dní jsem v tom strávil týden. Nepral jsem to, každý den propotil, večer nechal vyvětrat a rozhodně to nesmrdělo. Drží to tvar, je to příjemné. Ani o tom nevíš. Myslím, že poměr cena/výkon je vynikající. Zkus se podívat na to.
...jinak k tomu devoldu.Já do toho šel taky.Dokonce jsem tomu tak věřil,jak to tady všichni chválí,že jsem si koupil hned dvě trika od nich.S dlouhým a krátkým rukávem a je to řada miltisport-takže do teplých podmínek.
Dokud jsem to poprvý nevypral,snad bych i souhlasil s tím,co tady lidí píšou,ale potom Je to veteš! Vytahá se to jak onuce,kolem krku budeš mít díru,jak na tričku z 80.let,na těle už ti to nebude příléhat,což je logicky základ toho,aby mokro nestudilo a po vyprání už odolnost proti smradu je celkem běžná,takže rozhodně ne žádnej zázrak.Normálně to smrdí,jak cap akorát s tím rozdílem,že to do rána trochu vyvětrá,takže se to možná tři dny nosit dá,ale to je tak všechno.Takže kecy tipu Jarda Šíma-že to nosil měsíc v africe a nesmrdělo to,bych radši pustil z hlavy.
Možná,že ty jejich silnější řady do chladu a tak fungovat budou,ale tohle letní není žádnej zázrak a za dvě trička dát 2500 a pak mít tohle?...to už si příště odpustím...toť můj názor.
Teď už půjdu radši do uměliny se stříbrem,než věřit na zázraky!
Mám taky ten multisport, ale perem to jenom v ruce a opatrně. Takže se to nevytahává a pořád to funguje. Pokud jsi to nacpal do pračky a prohnal to vyvářkou...Zatím jsem v tom odjezdil jednu sezónu, tak uvidíme, co bude dál. Umělinu já nerad - nesaje. Potím se jako prase, jakmile se zvedne teplota nad 20°C jsem na mrtvici.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Mám taky ten multisport, ale perem to jenom v ruce a opatrně. Takže se to nevytahává a pořád to funguje. Pokud jsi to nacpal do pračky a prohnal to vyvářkou...Zatím jsem v tom odjezdil jednu sezónu, tak uvidíme, co bude dál. Umělinu já nerad - nesaje. Potím se jako prase, jakmile se zvedne teplota nad 20°C jsem na mrtvici.
Ne,nikam jsem to nenacpal,teda ne do tý doby,než jsem zjistil,že to stejně nemá smysl.Nechal jsem se ukecat dokonce do toho jejich unikátního pracího prostředku z mýdlových ořechu -jen hustá sra.čka,co tomu dodala ještě luxusnější odér.A pral jsem to jen v tom a v ruce-byl jsem na dovolené a ani jsem tam nic jinýho neměl.Každý to tričko jsem vypral 2x po asi třech dnech a vznikl z toho beztvarej kus jemnýho hadříku.
Nic proti tomu,že na těle je ta textílie opravdu příjemná...ale to je asi tak všechno a za to teda 1300/kus už nedám
Pravdou je, ze vsechno tohle pradlo vzdy peru jen v ruce. Pracku to jeste nepotkalo. Me je to triko naopak cim dal mensi. Nemyslim si ale, ze za to muze material Devoldu.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já dostal v HUDY k icebreakeru při nákupu toto info: HLAVNĚ TO NEPERTE PŘED PRVNÍM POUŽITÍM - JINAK TO ZNIČÍTE. Prý se nějak ohnou ty vlákna a přestane to fungovat.
První nošení před praním je nepříjemné...
Potom už pereme normálně v pračce na šetrné programy a s nějakou lepší chemií a není v tom problém.
Co vím v okolí kdo si také koupil ICEBREAKEr tak s tím problém neměl.
Na dovolenou vozím 2x tričko, 2xtrenky a 1x dlouhý rukáv. Vše v minimální gramáži (tedy řada 90-150) měním a peru většinou tak po 3-5 podle podmínek používání...
Jsem spokojen... a chválím vyzkoušené a funkční - rozhodně nedělám reklamu...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Mr GS napsal:
.......Dokud jsem to poprvý nevypral,snad bych i souhlasil s tím,co tady lidí píšou,ale potom Je to veteš! Vytahá se to jak onuce,kolem krku budeš mít díru,jak na tričku z 80.let.......
...se nediv, kdyžs to vyvařil....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
magoss napsal:
No právě jsme přemýšlel taky o tom od Rukky jen by to chtělo si uděat vejlet a vyzkoušet to....
...máme od Rukky se ženou každý čtyři trika, jedny spodky...na cesty už jiné prádlo nevozíme...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
mi třeba ale všechno termoprádlo co doma máme dáváme do pračky..sice jen na nějakách cca 30 či kolik to je ale jde tam všecko hlavně bez azurytka teda
Upravil magoss dne 03.01.2012 14:40
Mr GS napsal:
.......Dokud jsem to poprvý nevypral,snad bych i souhlasil s tím,co tady lidí píšou,ale potom Je to veteš! Vytahá se to jak onuce,kolem krku budeš mít díru,jak na tričku z 80.let.......
...se nediv, kdyžs to vyvařil....
...jedině,že bych to v tom umyvadle pral s takovým nadšením,že by začala bublat voda
Termo prádlo mám české myslivecké z merino vlny Afars -v práci jsem venku poměrně často a nemůžu si stěžovat,vyprání tomu nevadí a pořád krásně hřeje http://www.huntin...400-afars/
a funkční letní prádlo používám pracovní Brudra by Jitex se stříbrnými vlákny taky české výroby.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
MrGS: Peťo nevím kde se stala chyba, ale opravdu mám jednu slabší a tu nejsilnější (Expedicion) verzi Devoldu a mosím říct, že se mi to co tobě nestalo, ani po tatínkovi kterému trošinka narostl pupíček, není prádlo jak hadra, jakmile se vypere je zpět na původní velikosti...peru to teda jen v těch skořápkách mýdlových ořechů v ruce a pohoda...jen jsou navrchu žmolky to jo u toho (Expedicion), ale ztrátu funkčnosti nebo, že by se to vytahalo to ne....uvidíme dále-za mě zatial spokojenost i na civilní nošení a včil jsem to použil zase i na jednem výšlapu kde jsem byl zapocený jak vrátka od chlívku a tož dobré transport té vlhkosti.....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
MrGS: tak se mě zdá, že jsi to pekelně ždímal jako zastara nejlépe ve dvouch. Vlákna se přetrhají a je po střihu. Já celkem dost testuju, peru v prášku, ve skořápkách, v pračce, suším v sušičce a už 4 roky mám velikostně stejné tričko. Já to fakt vidím na velkou sílu, pokud nemám pravdu stav se já se na to podívám a domluvíme se.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
neždímal...je to jak psal mencas,po vyprání (ale už jen v pračce) se to vrátí více-méně do původního stavu(spíš ale méně než více ) Problém je v tom,že nosím páteřák a když ho po pár hodinách jízdy sundám,tak jsem mokrej na zádech a kolem pasu to mám hodně volný a studí mě to na zádech.Když jsem to kupoval,tak to bylo těsný na celý tělo-je to velikost L,tak myslím,že jsem se nepřecenil.
Ta volnost kolem krku není až tak na závadu,krom toho,že vypadám,jak kdybych neměl co na sebe,když mám otvor na hlavu až někde u ramen
Jinak já to nemám od tebe,ale z prodejny v Hlinsku.
Jde o to,že to není tričko na víc dní,natož na týden.Když si to na sebe vezmu,musím to hodit večer do prádla vyprát,jinak je to druhej den skoro nepoužitelný