...nebráním nikoho, jen mě zarazilo, že ty Bobe hledáš berličku v diskuzích ....idnes už není co bývalo, párkrát jsem se na idnes vyjádřil k článkům z mého oboru, ale když jsem viděl, co se objevuje z 90% za bláboly - nakašlal jsem na to se dál nějak angažovat a někomu něco vysvětlovat .... bohužel, tomu, že si lidé pletou jablko s hruškou a jsou je schopni ještě ke všemu porovnávat je zlé.... .....takže podle toho soudím, že každá jiná diskuze z jiného odvětví ať je jakékoliv, ve kterém se tak neorijentuju je stejná........ "je to marný, je to marný, je to marný....." pravil neboštík Ladislav Smoljak ....a ty auta, když budou k něčemu, né pro buzeraci trabantistů, ale budou s nima honit šoféry alias pirát 2222 v SPZ apod. tak mile rád zaplatím policajtům i lehkou děvu do klína na šichtu, když tito pánové dostanou sem tam i za uši a ztuhne jim úsměv na tváři když budou bez bodů....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Jen pár poznámek: ceníková cena vozu je cca 1.mil. Kč, při množstevním odběru je to cca 600tis., plus dovybavení elektronikou (250tis.?) a pořád mi tam na jednom autě chybí 500tis., při dvaceti autech někde chybí cca 10mil....holt takhle se vydělávají peníze.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
mencas napsal:
...nebráním nikoho, jen mě zarazilo, že ty Bobe hledáš berličku v diskuzích ....idnes už není co bývalo, párkrát jsem se na idnes vyjádřil k článkům z mého oboru, ale když jsem viděl, co se objevuje z 90% za bláboly - nakašlal jsem na to se dál nějak angažovat a někomu něco vysvětlovat .... bohužel, tomu, že si lidé pletou jablko s hruškou a jsou je schopni ještě ke všemu porovnávat je zlé.... .....takže podle toho soudím, že každá jiná diskuze z jiného odvětví ať je jakékoliv, ve kterém se tak neorijentuju je stejná........ "je to marný, je to marný, je to marný....." pravil neboštík Ladislav Smoljak ....a ty auta, když budou k něčemu, né pro buzeraci trabantistů, ale budou s nima honit šoféry alias pirát 2222 v SPZ apod. tak mile rád zaplatím policajtům i lehkou děvu do klína na šichtu, když tito pánové dostanou sem tam i za uši a ztuhne jim úsměv na tváři když budou bez bodů....
přesně tak!Za mě: potřebujeme! Potřebujou cokoliv,ať je to na ježdění,oblečení nebo na práci jakkoliv!...a extra zvlášť,když je to za normální cenu...což Passat za 1,5mil v týhle výbavě je...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
v růžovém světě žiješ ty Petře prodejce z toho auta jistě nemá jen 100 litrů a to auto nebude jedno ale 2O jestli ti to náhodou uniklo
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
v růžovém světě žiješ ty Petře prodejce z toho auta jistě nemá jen 100 litrů a to auto nebude jedno ale 2O jestli ti to náhodou uniklo
a politik je prodejce?Co to tady zase motáš člověče?Kdyby sis toho passata šel koupit ty,tak bude za kolik?
Vjetrnik napsal:
to Jarys: to nemá cenu s ním pokračovat....
Jen pár poznámek: ceníková cena vozu je cca 1.mil. Kč, při množstevním odběru je to cca 600tis., plus dovybavení elektronikou (250tis.?) a pořád mi tam na jednom autě chybí 500tis., při dvaceti autech někde chybí cca 10mil....holt takhle se vydělávají peníze.
Máš pravdu nemá to cenu
Vjetrnik napsal:
to Jarys: to nemá cenu s ním pokračovat....
ty ses asi bouchnul ne?Tu množstevní slevu dostala samozřejmě firma,která to pro policii upravovala...to nedostal stát,kapišto?Když si koupíš novou motorku a pak ji necháš kompletně v TT předělat,tak kdo na tom vydělá?
Vjetrnik: já nevím...ale kolikrát ten elektronickej ancábl jako výbava k výkonu služby policajta je dražší jak ten plechovej svařenec s metalízou a vyhřívanýma koženýma sedákama.....fakturu bych řekl, že nikdo z nás neviděl, za co se přesně platilo, akorát to tu odhadujeme s přimhouřeným okem, což právě dělá tu zkurvenou náladu, v dnešní společnosti, díky drahým médiím jako je Nova a další...... *pissed*
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
hoši vy jste fakt marní!
20 aut za 30 mega...nebudu to už komentovat...to by mě tady mohl chytrej větrník zachvíli argumentovat tím,že si odečte dph na firmu a já půjdu do kolen
Otázka Potřebujeme je?
Já říkám ANO!!!!!
...A za 30 mega? Já říkám všema 10 -můj argument? Víte oba úplný ho.vno za kolik je třeba vláda schopná koupit obyčejnýho landrovera 130 takže se vám směju...a o to víc,že s tím stejně prďánek uděláte
Mr GS napsal:
hoši vy jste fakt marní!
20 aut za 30 mega...nebudu to už komentovat...to by mě tady mohl chytrej větrník zachvíli argumentovat tím,že si odečte dph na firmu a já půjdu do kolen
Otázka Potřebujeme je?
Já říkám ANO!!!!!
...A za 30 mega? Já říkám všema 10 -můj argument? Víte oba úplný ho.vno za kolik je třeba vláda schopná koupit obyčejnýho landrovera 130 takže se vám směju...a o to víc,že s tím stejně prďánek uděláte
Příště tě ožeru do němoty
mencas napsal:
Vjetrnik: já nevím...ale kolikrát ten elektronickej ancábl jako výbava k výkonu služby policajta je dražší jak ten plechovej svařenec s metalízou a vyhřívanýma koženýma sedákama.....fakturu bych řekl, že nikdo z nás neviděl, za co se přesně platilo, akorát to tu odhadujeme s přimhouřeným okem, což právě dělá tu zkurvenou náladu, v dnešní společnosti, díky drahým médiím jako je Nova a další...... *pissed*
Menčo dyť ten hoch je úplně mimo Prej ceníková cena...ukecatelná sleva...já se z něho fakt okotím
Uvědomuje si on vůbec,že se bavíme o státu?On si snad myslí,že to jde nakoupit nějakej polda,co měl zrovna službu...a že měl malou vyřídilku,tak to prdlajs vokecal a že ty káry upravovali asi policajti o polední pauze na služebně na koleni
TO JE FAKT BLÁÁÁÁZEN! Hoďte na něj síť
Upravil Mr GS dne 05.01.2012 23:28
Jarys je to smutný když někdo do něčeho kecá a vý o tom uplný hovn´o´. To je zoufalství. Víš kolik stojí jeden zábleskovej maják, viš kolik stojej vysílačky, kolik stojí radar, kamery a nahrávání, dopředu do zadu. Víš ****. Hlavně že tady blbě kecáš. Nemám s policii nic společného jsem v jiný složce kterou viděj lidi docela rádi (zatím), ale v tý to funguje uplně stejně a věř tomu, že kdyby ty auta teď nekoupili tak už by je nekoupili nikdy. Nepopírám že určitě někdo nedostal něco do kapsy a vše je křišťálově čistý, že to nemůže bej křišťálovější. Ale **** maj po těch dálnicích jezdit v 1,2 fabii? By mne zajímalo jestli ti vadí že v německu maj 911. Na druhou stranu je zas fakt, že je stopstav neberou se nový lidi, kderý za par let budou chybet. Snižujou se platy a zavíraj služebny. A co s tím nic, můžem si tady leda zanadávat. Bych brečel, to je zas téma.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
no a co sem asi psal? že mi vadí že se zavírají služebny nebo omezuje jejich provozní doba atd. Já nemám nic proti policii naopak mám mezi nima hodně dobrých kamarádů. Jen si myslim že by ty peníze mohli využít smysluplněji
Věř tomu, že tohle bylo to nejsmysluplnější co mohlo, ty auta už jim nikdo nesebere. Jsou to investice a ty prostě musejí vyčerpat, nebo příští rok nebudou. Tak je to holt nastavený, je to smutný ale je to tak. Když si koupí technický služby nový posypový vozy tak nikdo neřve. Byť to byl tunej jak kráva a za dva roky schnijou. Protože co je doma se počítá ať je to kde chce. A lepší mít nový než starý krámy po životnosti. Teď jde o to aby ty auta byly vidět, a nevozili si v tom prdel krajský ředitelé.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Filcky už nemáme, ale pravda je že je nový rok a není zas benzin Tak já nevím ...... musel jsem dnes chodit po Brně pěšky a to mě teda moc nebaví Jinak si myslím že zas tolik by těch pasiku na dálnici být nemuselo no.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis