Času? Dva dny? Bral jsem to jako výzvu. A taky možnost se s tím seznámit trochu blíže, samo že mě mrzí že jsem to nerozchodil. Ale jsem přesvědčen že problém je v modulu.
K tomu zapojení, jasně že rozpínací...znám je nazpaměť :-)
A relátko bych dal z kontrolky ABS, Zmijon něco takového naznačil, a tohle jediné tam bude nazbyt a sedí i barevně.
A když jsme u toho, máš to schéma, pan gugl o něm neví a dokonce ani pan Tonda, a to je už co říci. Ale myslím že v nouzi postačí rozum a Zmijonova fotka.
Ještě jednou díky.
Ještěže jsi na tom nestrávil mládí Já si tím před lety taky prošel - však jsme o tom mluvili po telefonu. Mám snad všechny manuály a repromy na moto BMW, ale co se týče schématu ABS s posilovačem 1150, tak ten opravdu bohužel nemám -šel jsem na to taky selským rozumem.
Kdyby jsi chtěl nějakej vadnej modulátor na "hraní", tak se kouknu na půdu na "hřbitov" dílů a myslím, že ti tam nějakej vyhrabu.
Upravil Tonda dne 13.01.2012 08:26
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Noo vetsinou jde do kytek ridici jednotka nebo tlakove sensory a to uz jsou zapotrebi dobre elektrotechnicke znalosti,ja sem se na to taky kdysi dal kamaradovi,fungovalo to rok pak to zas odeslo,nema to smysl ten cas straveny a navic jde o brzdy...Odpoledne pohledam to schema,kdyby se ti nechtelo cekat tak na internetu nekde urcite bude ke stazeni BMW SLP 2 nebo SLP 2.1 cd tam jsou vsechny schemata.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj