Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 3:   1    2    3  

to je pak problém
Kasak
Přidané 13.01.2012 08:58

Registrace: 28.08.08
Woodman napsal:
Medik napsal:
Kasak napsal:
vlastimil napsal:
Chimera napsal:
Je to opravitelný "na místě"? Chci letos někam dál na Dakaru a největší hrůzu mam z toho že píchnu nebo že mi praskne řetěz Grin S něčím takovým jako je na fotce bych teda nepočítal absolutně

Tedy kolego ty jsi mne pobavil....clapD jestli mááš "hrůzu" z toho že píchneš ta to bys raději neměl jezdit nikamGrin
Já mám největší hrůzu z toho,že v hospodě dojde chlast a ty tohle.stress
...Tam je zásoba pro dva na rokGrin Neboj nic.comfort

Abys ho nepodcenil...secret
To je výzva,když máě na rok pro dva,tak by se nás tam mohlo sejít 20 a za víkend to protáhnout přes naše eko-kotle.Grin
Upravil Kasak dne 13.01.2012 09:00
Když je hlad,je i husa dobrá.

Chimera
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 09:03

Registrace: 04.07.11
Nečekal jsem že to tak pobaví Shock Grin Píchlou gumu jsem prostě ještě nikdy zaplať Pánbůh nemusel řešit "on road" Smile Ale spíš je to asi špatně... Zkušenosti se nikde koupit nedají helpless

Medik
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 09:06

Registrace: 04.05.08
Kasak napsal:
Woodman napsal:

To je výzva,když máě na rok pro dva,tak by se nás tam mohlo sejít 20 a za víkend to protáhnout přes naše eko-kotle.Grin

Jo i s tím se do budoucna počítá, ale musím tam zobyvatelnit alespoň něco. Zatím je to ruina plná chlastu a práce. Leda by.....ale na to už je tady většina moc starejch a nemocnejch. Já takky, když vidím práci, hned marodím. Proto práce postupují tak, jak postupujíGrin
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Woodman
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 09:08

Registrace: 23.09.09
Chimera napsal:
Nečekal jsem že to tak pobaví Shock Grin Píchlou gumu jsem prostě ještě nikdy zaplať Pánbůh nemusel řešit "on road" Smile Ale spíš je to asi špatně... Zkušenosti se nikde koupit nedají helpless

Tak to někdy zkus "na sucho" doma, jen tak zout a nazout (doporučuji pod dohledem někoho, kdo ví jak a poradí), protože máš recht, bez trochy cviku je to nepříjemnost.

Woodman
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 09:10

Registrace: 23.09.09
Medik napsal:
Kasak napsal:
Woodman napsal:

Jo i s tím se do budoucna počítá, ale musím tam zobyvatelnit alespoň něco. Zatím je to ruina plná chlastu a práce. Leda by.....ale na to už je tady většina moc starejch a nemocnejch. Já takky, když vidím práci, hned marodím. Proto práce postupují tak, jak postupujíGrin

Kurde a já už tak dlouho marodím, že bych snad i pracoval Grin

Chimera
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 09:12

Woodman napsal:
Chimera napsal:

Tak to někdy zkus "na sucho" doma, jen tak zout a nazout (doporučuji pod dohledem někoho, kdo ví jak a poradí), protože máš recht, bez trochy cviku je to nepříjemnost.

Jojo, teorie je mi jasná, určitě vyzkouším... Smile

Alda
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 09:22

Registrace: 20.10.07
Chimera napsal:

Ja s sebou vozim ten sprej co zalepi a nafoukne. Nafouknuti staci k nejblizsi pumpe vzdycky v nouzi, zalepeni je perfektni.
Na vetsi diry mam jeste ty gumovy knoty, lepidlo a tlakovy bombicky na nafouknuti.
A proste spoleham na to, ze to musi stacit. Vyhejbam se moznosti sundavat na cestach kolo a pneu z nej.
Zatim jsem to nastesti nemusel pouzit. Takze pro pocit urcite dostacujici Smile

Chimera
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 09:26

Alda napsal:
Ja s sebou vozim ten sprej co zalepi a nafoukne. Nafouknuti staci k nejblizsi pumpe vzdycky v nouzi, zalepeni je perfektni.
Na vetsi diry mam jeste ty gumovy knoty, lepidlo a tlakovy bombicky na nafouknuti.
A proste spoleham na to, ze to musi stacit. Vyhejbam se moznosti sundavat na cestach kolo a pneu z nej.

Sprej vozím taky, ale co jsem se dočetl nejen tady, tak to mnohdy udělá více škody než užitku. Právě bych potřeboval vidět jak se dělá s těmi knoty. Zatím jsem to jenom četl a nějak složité se to nezdá, ale chtělo by to samozřejmě vidět Smile Mrknu po youtube...

Medik
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 10:17

Registrace: 04.05.08
Woodman napsal:
Medik napsal:
Kasak napsal:
Woodman napsal:

Kurde a já už tak dlouho marodím, že bych snad i pracoval Grin

V létě se stav, vymyslíme rehabilitaciWink
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
lukast
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 10:54

Registrace: 19.01.11
Chimera napsal:
Právě bych potřeboval vidět jak se dělá s těmi knoty.

Hele, jestli jsem to dobře pochopil, tak máš Dakara, tj. pneu s duší - tam ti budou knoty k ničemu. Tam je asi jediná jistota montpáky + lepení (nebo náhradní duše, kdybys tam měl fakt velkou škubuWink).

Dovi
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 10:58

Registrace: 15.10.09

bohumil napsal:
Já to mužu řikat furt dokola,neber dvanáctku,neber dvanáctku nebo se z toho zblázníš.Grin

Ale je to marný,
je to marný,
je to marný...

kim
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 11:05

Registrace: 12.10.08
Chimera napsal:
Alda napsal:

Sprej vozím taky, ale co jsem se dočetl nejen tady, tak to mnohdy udělá více škody než užitku. Právě bych potřeboval vidět jak se dělá s těmi knoty. Zatím jsem to jenom četl a nějak složité se to nezdá, ale chtělo by to samozřejmě vidět Smile Mrknu po youtube...

Používej preventivní tmel do kol a zapomeň že nějaký defekty existujou (pokud to teda nerozerveš o traverzu Smile

Chimera
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 11:10

kim napsal:
Používej preventivní tmel do kol a zapomeň že nějaký defekty existujou (pokud to teda nerozerveš o traverzu Smile

Co to? Co to je, to čtu i slyším prvně Smile Jinak ano, mám Dakara, takže duši...

barokar
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 11:15

Registrace: 24.08.09
tak tohle jsem viděl, než jsem koupil BMW, trochu červíček hlodal, ale nakonec jsem si koupil tu, co jezdí Brezovarclapannoy

Kubrt
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 11:28

Registrace: 24.09.07
Chimera napsal:
kim napsal:

Co to? Co to je, to čtu i slyším prvně Smile Jinak ano, mám Dakara, takže duši...

...třeba Ultraseal...

http://motopneuma..._ultraseal
Upravil Kubrt dne 13.01.2012 11:31
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

3axap
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 12:37

Registrace: 23.01.10
kubrt napsal:
Chimera napsal:
kim napsal:

...třeba Ultraseal...

http://motopneuma..._ultraseal

Já mám na všech endurech s vyjímkou gs1100 dušovky a vozím na opravu tzv.teplé laty Grin

Chimera
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 12:39

OK děkuji všem za odpovědi flower

bluesbery
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 13:36

Registrace: 01.06.08
Kdyby tu byl Emil, tak by ti ještě poradil, jak (si) píchnout Wink

www.temax.cz
TomasTT
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 13:43

Registrace: 15.03.07
Alda napsal:
Chimera napsal:

Pokud to máš k nejbližší pumpě nebo pneuservisu 500km pouští a máš proražený bok pneumatiky, tak je ti to platný doslova jak mrtvýmu zimník... Pocit z toho může být dobrý ale ten pocit, když pak sundáváš pneumatiku plnou těch hnusů, to je taky zážitek Smile
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
TomasTT
to je pak problém
Přidané 13.01.2012 13:45

Registrace: 15.03.07
kim napsal:
Chimera napsal:
Alda napsal:

Nebo pokud nejezdíš adventure v poušti, protože 90% defektů není v běhounu ale na boku, kde Ultraseal a podobný věci absolutně nefungují, naopak - oprava knotem a zalepením se pak kvůli tomu přípravku neustále rozlepuje a tak jako tak musíš dát duši a montáž na ráfek plný té látky je zážitek, to samé potom rukavice, které můžeš rovnou vyhodit, protože ultrasel v poušti z rukou asi nedostaneš...
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Strana 2 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 91
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.34 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI