Chimera napsal:
Je to opravitelný "na místě"? Chci letos někam dál na Dakaru a největší hrůzu mam z toho že píchnu nebo že mi praskne řetěz S něčím takovým jako je na fotce bych teda nepočítal absolutně
Tedy kolego ty jsi mne pobavil....D jestli mááš "hrůzu" z toho že píchneš ta to bys raději neměl jezdit nikam
Já mám největší hrůzu z toho,že v hospodě dojde chlast a ty tohle.
...Tam je zásoba pro dva na rok Neboj nic.
Abys ho nepodcenil...
To je výzva,když máě na rok pro dva,tak by se nás tam mohlo sejít 20 a za víkend to protáhnout přes naše eko-kotle.
Upravil Kasak dne 13.01.2012 09:00
Když je hlad,je i husa dobrá.
Nečekal jsem že to tak pobaví Píchlou gumu jsem prostě ještě nikdy zaplať Pánbůh nemusel řešit "on road" Ale spíš je to asi špatně... Zkušenosti se nikde koupit nedají
To je výzva,když máě na rok pro dva,tak by se nás tam mohlo sejít 20 a za víkend to protáhnout přes naše eko-kotle.
Jo i s tím se do budoucna počítá, ale musím tam zobyvatelnit alespoň něco. Zatím je to ruina plná chlastu a práce. Leda by.....ale na to už je tady většina moc starejch a nemocnejch. Já takky, když vidím práci, hned marodím. Proto práce postupují tak, jak postupujíLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Chimera napsal:
Nečekal jsem že to tak pobaví Píchlou gumu jsem prostě ještě nikdy zaplať Pánbůh nemusel řešit "on road" Ale spíš je to asi špatně... Zkušenosti se nikde koupit nedají
Tak to někdy zkus "na sucho" doma, jen tak zout a nazout (doporučuji pod dohledem někoho, kdo ví jak a poradí), protože máš recht, bez trochy cviku je to nepříjemnost.
Jo i s tím se do budoucna počítá, ale musím tam zobyvatelnit alespoň něco. Zatím je to ruina plná chlastu a práce. Leda by.....ale na to už je tady většina moc starejch a nemocnejch. Já takky, když vidím práci, hned marodím. Proto práce postupují tak, jak postupují
Kurde a já už tak dlouho marodím, že bych snad i pracoval
Chimera napsal:
Tak to někdy zkus "na sucho" doma, jen tak zout a nazout (doporučuji pod dohledem někoho, kdo ví jak a poradí), protože máš recht, bez trochy cviku je to nepříjemnost.
Chimera napsal:
Ja s sebou vozim ten sprej co zalepi a nafoukne. Nafouknuti staci k nejblizsi pumpe vzdycky v nouzi, zalepeni je perfektni.
Na vetsi diry mam jeste ty gumovy knoty, lepidlo a tlakovy bombicky na nafouknuti.
A proste spoleham na to, ze to musi stacit. Vyhejbam se moznosti sundavat na cestach kolo a pneu z nej.
Zatim jsem to nastesti nemusel pouzit. Takze pro pocit urcite dostacujici
Alda napsal:
Ja s sebou vozim ten sprej co zalepi a nafoukne. Nafouknuti staci k nejblizsi pumpe vzdycky v nouzi, zalepeni je perfektni.
Na vetsi diry mam jeste ty gumovy knoty, lepidlo a tlakovy bombicky na nafouknuti.
A proste spoleham na to, ze to musi stacit. Vyhejbam se moznosti sundavat na cestach kolo a pneu z nej.
Sprej vozím taky, ale co jsem se dočetl nejen tady, tak to mnohdy udělá více škody než užitku. Právě bych potřeboval vidět jak se dělá s těmi knoty. Zatím jsem to jenom četl a nějak složité se to nezdá, ale chtělo by to samozřejmě vidět Mrknu po youtube...
Jo i s tím se do budoucna počítá, ale musím tam zobyvatelnit alespoň něco. Zatím je to ruina plná chlastu a práce. Leda by.....ale na to už je tady většina moc starejch a nemocnejch. Já takky, když vidím práci, hned marodím. Proto práce postupují tak, jak postupují
Kurde a já už tak dlouho marodím, že bych snad i pracoval
V létě se stav, vymyslíme rehabilitaciLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Chimera napsal:
Právě bych potřeboval vidět jak se dělá s těmi knoty.
Hele, jestli jsem to dobře pochopil, tak máš Dakara, tj. pneu s duší - tam ti budou knoty k ničemu. Tam je asi jediná jistota montpáky + lepení (nebo náhradní duše, kdybys tam měl fakt velkou škubu).
bohumil napsal:
Já to mužu řikat furt dokola,neber dvanáctku,neber dvanáctku nebo se z toho zblázníš.
Ale je to marný,
je to marný,
je to marný... __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Alda napsal:
Sprej vozím taky, ale co jsem se dočetl nejen tady, tak to mnohdy udělá více škody než užitku. Právě bych potřeboval vidět jak se dělá s těmi knoty. Zatím jsem to jenom četl a nějak složité se to nezdá, ale chtělo by to samozřejmě vidět Mrknu po youtube...
Používej preventivní tmel do kol a zapomeň že nějaký defekty existujou (pokud to teda nerozerveš o traverzu
kim napsal:
Používej preventivní tmel do kol a zapomeň že nějaký defekty existujou (pokud to teda nerozerveš o traverzu
Co to? Co to je, to čtu i slyším prvně Jinak ano, mám Dakara, takže duši...
...třeba Ultraseal...
http://motopneuma..._ultraseal
Upravil Kubrt dne 13.01.2012 11:31
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Chimera napsal:
Pokud to máš k nejbližší pumpě nebo pneuservisu 500km pouští a máš proražený bok pneumatiky, tak je ti to platný doslova jak mrtvýmu zimník... Pocit z toho může být dobrý ale ten pocit, když pak sundáváš pneumatiku plnou těch hnusů, to je taky zážitek *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Alda napsal:
Nebo pokud nejezdíš adventure v poušti, protože 90% defektů není v běhounu ale na boku, kde Ultraseal a podobný věci absolutně nefungují, naopak - oprava knotem a zalepením se pak kvůli tomu přípravku neustále rozlepuje a tak jako tak musíš dát duši a montáž na ráfek plný té látky je zážitek, to samé potom rukavice, které můžeš rovnou vyhodit, protože ultrasel v poušti z rukou asi nedostaneš...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...