Woodman napsal:
No, v lese (mezi stromy) broky obvykle moc daleko nesviští... A tlumiče jsou zakázané (zaplaťpámbů).
az budu prezident tak pri lovu na myslivce tlumice samozrejme povolim
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mirekcinan napsal:
....
jinak trochu OT. dneska sem byl v lese na procházce a kolem svištěli broky jak o život.. to ty ****ové nejsou nijak poviný to hlásit nebo dát aspoň ceduli na cestu, že se tam loví??
Bohužel není povinnost ohlašovat myslivecké akce, ale i při takové akci se musí dodržovat pravidla bezpečnosti.... Mám otázku: Když to bylo, jak píšeš, že: ...v lese na procházce a kolem svištěly broky..., tak jsi je musel vidět, ne?
no,zas ho nemůžeš brát,tak vážně.Někde v dálce slyšel výstřel,káknul si do trenek a vzal nohy na ramena ...to ostatní už je jen výplod strachu
...tím se samozřejmě nezastávám myslivců,ale vím,jak to chodí se svištějícíma brokama a kdo ví,čím ještě?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
...tím se samozřejmě nezastávám myslivců,ale vím,jak to chodí se svištějícíma brokama a kdo ví,čím ještě?
Tak se přiznám, než jsem zvládnul kladkový luk, tak mi to párkrát taky uletělo do lesa. Ne že bych s tím lovil, mám to jen jako hračku (dost nebezpečnou), ani jsem nečekal, že je to taková síla.
mirekcinan napsal:
....
jinak trochu OT. dneska sem byl v lese na procházce a kolem svištěli broky jak o život.. to ty ****ové nejsou nijak poviný to hlásit nebo dát aspoň ceduli na cestu, že se tam loví??
Bohužel není povinnost ohlašovat myslivecké akce, ale i při takové akci se musí dodržovat pravidla bezpečnosti.... Mám otázku: Když to bylo, jak píšeš, že: ...v lese na procházce a kolem svištěly broky..., tak jsi je musel vidět, ne?
no,zas ho nemůžeš brát,tak vážně.Někde v dálce slyšel výstřel,káknul si do trenek a vzal nohy na ramena ...to ostatní už je jen výplod strachu
zjišťoval jsem zpětně, jednalo se o soukromou honitbu, do lesa bych rozhodně nešel kdybych slyšel, že se v něm už střílí. Proto mě to dost překvapilo. Střelba začala když jsme byli s přítelkyní cca už 300m v lese.
Ano přiznávám, že sem si při prvních výstřelech málem káknul, jak píšeš Ó, ty hrdino. "Myslivci" křižovali cestu po který jsme šli z leva, byli od nás tak 50 m v předu. A ano, vzali jsme nohy na ramena, hlavně proto, že myslivce v rodině máme a vim co je to za čarostřelce, ale ty bys tam určitě zustal :-)
co se dodržování bezpečnosti týče - myslim, že poměrně častý případy kdy se navzájem myslivci postřílej jsou docela vypovídající.
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali