Pitbul-ano to su oni.Ako to svieti ti neviem povedat kedze je zima a na moto nejazdim,ale asi tak ako hmlovky.Neocakavam od toho nic extra,len dufam ze budem v nepriaznivom pocasi viac viditelny
momul napsal:
len ako inšpiráciu pridávam moje hmlove svetla pôvodne kupene v autodoplnkoch za min. polovicnú cenu ako v motodoplnkoch doplnene o moje krytky
Ahoj, nejsou to náhodou tyto světla? http://www.levne-...-1498.html
Popřípadě, mohl by si sem hodit odkaz na ty tvoje? Zajímalo by mě, jak to svítí?
já mám podobné bez instalace ,ale čiré za stejnou cenu,kdyby to dobře svítilo tak jdu raději to těchto a nemusím shánět instalační sadu ,akorát ten vypínač je asi nepoužitelnej
JJ ten vypínač bude asi nepoužitelnej. Ale to už je korunová položka za nějaký lepší...
momul napsal:
len ako inšpiráciu pridávam moje hmlove svetla pôvodne kupene v autodoplnkoch za min. polovicnú cenu ako v motodoplnkoch doplnene o moje krytky
Ahoj, nejsou to náhodou tyto světla? http://www.levne-...-1498.html
Popřípadě, mohl by si sem hodit odkaz na ty tvoje? Zajímalo by mě, jak to svítí?
já mám podobné bez instalace ,ale čiré za stejnou cenu,kdyby to dobře svítilo tak jdu raději to těchto a nemusím shánět instalační sadu ,akorát ten vypínač je asi nepoužitelnej
JJ ten vypínač bude asi nepoužitelnej. Ale to už je korunová položka za nějaký lepší...
hoj. mají zmíněná světla homo ? asi ne co ?
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
xHackerM napsal:
Poradíte mi, kde najdu kabely, na který se dá připíchnout? Jedna mlhovka stále, druhá mlhovka s dálkovým...
To je velice dobré řešení jedna podkávací a druhá dálka.Taky to tak udělám,protože co jsi budeme povídat ,nejsem sám komu malé géeso svítí na prd.
bubak
Tak asi zítra se pustím do montáže svých přídavných světel. Docela dlouho jsem přemýšlel co dát a nakonec jsem koupil Micro-Flooter a nechal udělat nerezové držáky...tak uvidím.
Jenda74 přiložený následující obrázek:
xHackerM napsal:
Poradíte mi, kde najdu kabely, na který se dá připíchnout? Jedna mlhovka stále, druhá mlhovka s dálkovým...
Zapoj obě mlhovky na vypínač na jednou, můžeš na moto mít dvě světla od jednoho druhu. Mlha může svítil jak s potkavackou tak dálkovým, bude to blbý když s jedním světlem bude svítit jedna strana a s druhým druhá. bude to jak semafor.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
xHackerM napsal:
Zapoj obě mlhovky na vypínač na jednou, můžeš na moto mít dvě světla od jednoho druhu. Mlha může svítil jak s potkavackou tak dálkovým, bude to blbý když s jedním světlem bude svítit jedna strana a s druhým druhá. bude to jak semafor.
Přídavný dálkový může být jen jedno.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jenda74 napsal:
Tak asi zítra se pustím do montáže svých přídavných světel. Docela dlouho jsem přemýšlel co dát a nakonec jsem koupil Micro-Flooter a nechal udělat nerezové držáky...tak uvidím.
Hele Jendo, můžeš mi poslat obrázek jak to vypadá na motorce? Ty držáky jsou fakt super!!!
hanzelka
Jenda74 napsal:
Hele Jendo, můžeš mi poslat obrázek jak to vypadá na motorce? Ty držáky jsou fakt super!!!
Ahoj, neposlal jsi mi email, tak to vložím sem...snad nebude ostatním vadit. Světla teprve zapojuji a motorku mám v dílně, kde není moc místa. Takže fotky jsou jaké jsou.
Jenda74 přiložený následující obrázek: