Je a taky je to můj aktuální favorit i za tuhle cenu. Další je Difi nebo to Pharao. Hodně bude záležet, jak mi to bude sedět, tohle je pořád jen teorie.
¨
A co ten lonsky komplet od Pardala. Cena je privetiva a je na nej jen sama chvala. ... i kdyz se z toho stava tak trochu uniforma. Presto, proc ne? Kvalitu materialu (cordura) mas u neho snad zajistenu.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Je a taky je to můj aktuální favorit i za tuhle cenu. Další je Difi nebo to Pharao. Hodně bude záležet, jak mi to bude sedět, tohle je pořád jen teorie.
Uf. To už je na mě moc drahý.
ForBikers Trip se mi líbí. To bych ještě byl schopen asi za oblečení dát...
Akorát pokud nemáš prodejnu někde blízko, dávej bacha na velikost. My ji máme tady v Plzni a batůžek si zkoušel bundu, která je běžně o dvě velikosti větší, než ona a až ta jí padla.
¨
A co ten lonsky komplet od Pardala. Cena je privetiva a je na nej jen sama chvala. ... i kdyz se z toho stava tak trochu uniforma. Presto, proc ne? Kvalitu materialu (cordura) mas u neho snad zajistenu.
Jo jo, pokud Rockway, tak loňský, letošní ne... Ale batůžku se nelíbí vzhledově ani ten loňský... Ale nezavrhuji ho...
Jo a ještě k tomu Lookwellu... Je problém v ČR sehnat velikost, protože to dováží z Holandska jen kluci z Mladé Boleslavi... Ale taky by se to dalo domluvit, jen by asi neobjednali dvě velikosti, abych si to mohl pořádně odzkoušet...
xHackerM napsal:
Batůžku se líbí tahle bunda. Číslování mají sice divný, ale asi u ní skončí, protože žádná jiná se jí nelíbí... Co mě ale zaráží je, že to prodávají takhle solo a vložky s chráničema zvlášť, takže cena není konečná, vychází to na necelých šest komplet, což se mi zdá na "značku" ForBikers celkem dost... http://www.forbik...s/d-71139/
Bundu ForBikers jsem si koupil na záčátku loňského roku a znovu už bych tu chybu neudělal. Kvalita vůbec neodpovídá ceně. Po roce odcházejí zipy. Špatně nacvaknutý cvoček na což jsem přišel tak, že mi natrhl triko pod budnou. Mohl bych pokračovat je toho tam víc. Chystám se jim to tam hodit na hlavu v rámci záruky, ale čekám, že mi to neuznají. Pokud si pro ní nakonec půjdete doporučuji důkladnou prohlídku všech kovových součástí (ohmatat) a švů.
xHackerM napsal:
Batůžku se líbí tahle bunda. Číslování mají sice divný, ale asi u ní skončí, protože žádná jiná se jí nelíbí... Co mě ale zaráží je, že to prodávají takhle solo a vložky s chráničema zvlášť, takže cena není konečná, vychází to na necelých šest komplet, což se mi zdá na "značku" ForBikers celkem dost... http://www.forbik...s/d-71139/
Bundu ForBikers jsem si koupil na záčátku loňského roku a znovu už bych tu chybu neudělal. Kvalita vůbec neodpovídá ceně. Po roce odcházejí zipy. Špatně nacvaknutý cvoček na což jsem přišel tak, že mi natrhl triko pod budnou. Mohl bych pokračovat je toho tam víc. Chystám se jim to tam hodit na hlavu v rámci záruky, ale čekám, že mi to neuznají. Pokud si pro ní nakonec půjdete doporučuji důkladnou prohlídku všech kovových součástí (ohmatat) a švů.
Tak to jsi jen potvrdil to, co jsem si myslel... Prostě reklamní bunda s logem prodejce, který nabízí různorodé zboží a žádná specializace na oblečení... Proto ta kvalita pokulhává... Ale zaráží mě, že cenu nechali takhle vysokou...
xHackerM napsal:
Tak to jsi jen potvrdil to, co jsem si myslel... Prostě reklamní bunda s logem prodejce, který nabízí různorodé zboží a žádná specializace na oblečení... Proto ta kvalita pokulhává... Ale zaráží mě, že cenu nechali takhle vysokou...
Ceny mají nesmyslné. Já tam kupoval výběhový model takže jsem si na místě myslel, že cena je odpovídající - nebyla jak ukázal čas. To oblečení je klasická skládačka z Pakistánu. Když se podívám na tu bundu co chcete tak má 100% identické rukávy s tou mojí jen našité na jiný trup.
PavelDR napsal:
Ve středu jsem viděl v Brně v Bikers crownu bundu Macna.Máte někdo zkušenost s touto značkou a můžete porovnat s tím co se tady vybírá?
Mrknul jsem na to na webu a už teď by mi na tom vadilo, že to nemá větrání na zádech. Je fajn, že do bundy naženeš vzduch hrudí a rukávem (pokud to vůbec tím rukávem projde), ale taky to musí někudy pryč. Potom kapsy jsou dosti malé, ale to je otázka vkusu každého soudruha. A nechápu to nanýtované poutko. Když to má někde rupnout, tak to rupne vedle. Ale takhle od stolu to nejde zavrhnout, schválně se na to pojedu podívat tady u nás v Plzni, ale ty peníze mi za to přijdou vysoký oproti ostatním, tady publikovaným, bundám. Můj názor...
Upravil xHackerM dne 22.01.2012 10:44
xHackerM napsal:
Mohli byste se podělit o zkušenosti s Vaším oblečením? Na trhu je dost materiálů a člověk ani neví, co si má vybírat. Chtěl bych investovat max. 10tis. za komplet.
Třeba já mám nejlepší zkušenost s Lookwell Endeavour (Airdura). Budu kupovat nové a líbí se mi Vanucci Tanami (Cordura). Dle cen bude hodně dobrý GoreTex, ale právě ta cena. Pak obecně jsou tady Poliamidy, Polyestery a kdo ví co ještě........
No a v čem už se vůbec nevyznám jsou membrány...
Koupil jsem na podzim tuto:
http://bundy-na-motocykl.heureka.cz/ixon-atlas/
Zatím odzkoušená v říjnu a listopadu,bez zimní vložky jsem musel zapnout větráky-dost profukovala,což by mohlo být v létě dobré,při jízdě se zimní vložkou teplota asi 10 st.perfektní..
Nevíte, kde by se dalo odzkoušet oblečení Difi Sierra Nevada blíže Plzni nebo Praze? Na netu jsem našel jen dvě prodejny, kde to mají a obě jsou na Moravě. Stejně jako Desert.
Přidám troškou do mlýna. Já loni kupoval pro batůžek http://www.m-b-w....-bunda/168, moc toho sice nenajezdila, ale zatím spokojenost. I když je to černý docela to prý větrá.
xnesd napsal:
Přidám troškou do mlýna. Já loni kupoval pro batůžek http://www.m-b-w....-bunda/168, moc toho sice nenajezdila, ale zatím spokojenost. I když je to černý docela to prý větrá.
Můžeš popsat, kde všude to má větráky? Podle těch malých fotek toho moc vidět není. Díky
Hoši, mám problém sehnat někde v okolí komplet Difi Sierra Nevada. Chtěl bych si to vyzkoušet a vidět naživo, ale nechce se mi kvůli tomu jet přes celou republiku. Můžete mi někdo pomoci nebo poradit, kde v okolí Plzně či Prahy to nabízejí?
Nikomu to neříkejte, ale byl jsem dnes na špionáž na ten DESERT, a udělal jsem pár špionážních fotek. Musím uznat že to vypadá slušně za tu cenu.
tomi přiložený následující obrázek: