Pěkný a doufám,že i funkční.Já teda asi puňťa jsem,tak by se mi to líbilo,ohnuté z jednoho kusu plechu a svařene někde kde to není moc vidět.Jak máš vyřešené tesnění u těch dvířek?Můžeš sem dát nějaký výkres?
Servisák nechlastej, a co yslíš že to je? Podle čeho jsi vůbec přišel na to že není?
PavalDR- Jo jasně svařeno v zadní části, ale teď už se mi to nezdá tak hrozné....dokonce to trošku vypadá jako záměr-zesílení. Víko má zevnitř nalepenu gumu, ale věci stejně budu mít v nějakém vaku. Tam polezu jen při poruše. Takže doufám nikdy.
Míra jsem psal. Není nic jiného. Možná se domluvím s Marcelusem, asi nýtovaný nerez, udělá to strojně a vyjde to levněji.
Waltr napsal:
Servisák nechlastej, a co yslíš že to je? Podle čeho jsi vůbec přišel na to že není?
Jsem byl střízlim , A tak nějak jsem koukal že není vydět na rozvodovce ten odvzdušňovák tak jsem myslel že jsi použil jinou na pokus..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Bylo to dřív než 10/2010. Servisuji 1200ADV 05/2010 a má koncovej převod s odvzdušněním (je původní - nebyl měněnej např. v záruce). Někde jsem měl info, že to začali osazovat právě od 04/2010. Na svojí motorce mám koncovej převod z ADV2010 04/2010 - taky s odvzdušněním.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jo je to možný, já nad tím přemýšlel a myslím že mi klučina říkal spíše 7 než 10. Ale pokud tam máš 4 tak teď víme s jistotou že vyrobené v 2 to nemají a v 4 ano.
Takže 3 nebo 4.