Když se pojedu v létě projet, bude to do zahraničí (např. do Rakouska), protože tam bude levnější benzín, pěkný silnice a nikdo se mě nepokusí každejch 20km zabít.
Cena benu mě vadí spíš kvůli cestě do práce, než koníčkům... Ale v pondělí jsem ještě bral za 33,90- tak to snad o 12korun nahoru nepůjde.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vlastimil napsal:
Je mi úplně jedno kolik to stojíStejně budeme jezdit dál....Já to vidím jako daň za tu "DEMOKRACII" co tady od 1989 máme.
no jo, lid vládne a pak to takhle dopadá, ale po silnicích císařepána se chodilo a jezdilo zdarma, volební právo měl ten, kdo platil daně, na cikány platil zvláštní zákon a za vodu v obecních kašnách se neplatilo coby životodárné a přirozené potřebě!
Za prvé: Lid vládnul do roku 1989
Za druhé: Císař pán už tady delší dobu není
Za třetí: ceny určují Ti které jste si zvolili
Za čtvrté: za vodu v obecních kašnách se neplatí ani dnes
Za páté:komu to nevyhovuje ať se odstěhuje třeba USA,tam pý je to super
xljanek napsal:
Zadnou bytvu nikdo nevyhral nejakou petici, jsou to jenom alibisticke nesmysli*pissed*
bYtvu?
nesmylI?
.... s tímhle materiálem se do Evropy fakt nedostanem
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
b]TomR1 napsal:[/b]
[ zpoplatnění dalších silnic do roku 2014, uvažovaná cena je 60 halířů na 1/km, výběr peněz přes mýtné brány fy. Kapsch.[/b]
Pokud zavedou tohle,tak upřímně řikám že to prostě platit nebudu-protože to je uplněj nesmysl...a vykořistování nic jinýho...to radši prodám GS a budu lítat po lese na Crossu než tohle podporovat...
Tom[/quote]
A bát se msí i ten, kdo má vlastní studnu a střechu nad hlavou, prý je nespravedlivé, že někdo za vodu platí a někdo ne. Takže by měl člověk si nechat namontovat vodoměr a platit vodu ze své studny!
No, a máš-li vlastní střechu nad hlavou, tak platit i za dešťové srážky, které zachytí a svede plocha střechy dle průměru ročních srážek pro danou oblast a samotné plochy střechy! Už se o tom také mluvilo na patřičných místech, před krizí podotýkám.
vlastimil napsal:
Je mi úplně jedno kolik to stojíStejně budeme jezdit dál....Já to vidím jako daň za tu "DEMOKRACII" co tady od 1989 máme.
no jo, lid vládne a pak to takhle dopadá, ale po silnicích císařepána se chodilo a jezdilo zdarma, volební právo měl ten, kdo platil daně, na cikány platil zvláštní zákon a za vodu v obecních kašnách se neplatilo coby životodárné a přirozené potřebě!
Za prvé: Lid vládnul do roku 1989
Za druhé: Císař pán už tady delší dobu není
Za třetí: ceny určují Ti které jste si zvolili
Za čtvrté: za vodu v obecních kašnách se neplatí ani dnes
Za páté:komu to nevyhovuje ať se odstěhuje třeba USA,tam pý je to super
ad1 to nebyl lid ale lůza
ad2 správně, není
ad3 ty já nevolil
ad4 dnes ji máš ve vodovodním řádu
ad5 na Aljašku bych jel hned
xljanek napsal:
Vlada to dela spravne potreba vsechno zdrazit,aby lidi vic makali a nepremysleli nad kravinama!
Přesně tak a když už přemejšlí nad tim že tos tojí za ho... tak nemají čas to řešit a mužou si jen o tom povídat v práci protože jsou tam zavřený celý dny.....
Princip je to výbornej,jen to je balancování na hraně aby to nepřepálili a proto podle mě i odložili zpoplatnění těch silnic-mají bobky že už by pohár mohl přetéct....
Jelikož by se snížení spotřební daně, které by nemelo negativní vliv na státní rozpočet pohybovalo v rozsahu 1-2 Kč, jsou myslím podstatně důležitější věci, kvůli kterým by stálo za to sepisovat petice. Navíc s cenou podstatně hýbe především cena ropy a kurs CZK/USD. A na tyto faktory bude každá petice krátká.
Evidentne me tu par lidi nepochopilo. Nejde o ty dva, tri, pet e-maiu, co by mi mohly jako spam prijit. Jde o to, ze nekomu zdarma vznikne databaze e-mailu, za kterou dostane tvrde zaplaceno. Mam v rodine cloveka, ktery se necim podobnym zivi. Kdo chce, pochopi to. Kde nechce..... Rozhodne tuhle petici nebojkotuji, jen nabadam k zamysleni. Zpusob jakym je vedena je zcela ukazkovy, jak to udelat. Vyuzit horke tema na ktere lid uslysi a ovecky uz data poskytnou samy. O ucinnosti teto petice si myslim sve.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Princip je to výbornej,jen to je balancování na hraně aby to nepřepálili a proto podle mě i odložili zpoplatnění těch silnic-mají bobky že už by pohár mohl přetéct....
Tom
Čechům se ale vládne velmi dobře. Když by si totéž dovolili třeba ve Francii, tak jim shoří Paříž každý týden jednou.
Čech se skloní a vymejšlí jak vládní paskvil obejít (zpoplatněj silnice = budu jezdil lesem). Za několik století života pod nátlakem si zvykl ohýbat hřbet a dřít bídu.
Ale můžeme si za to sami. Jak se někdo snaží jen trošku narovnat, hned ho banda přizdis*áčů utne - i když to jsou většinou ti, co nejvíc nadávaj.
Až budou volby, zas budete tyhle zloděje volit znova.
Top 09, VV i ODS od začátku slibovali, že zvednou daně, posílali důchodcům složenky, kolik dlužej, slibovali boj proti korupci, narovinu informovali, že je potřeba splatit dluh za každou cenu kvůli budoucím generacím.... A co dělají??? Víc korupce, skandálů a drancování jsem ještě neviděl.
Volili jste s tím, že se uskromníte a budete se mít hůř, aby se splatily dluhy státu. Většina tak volila, tak proč teď brečíte???? Snad jste jim nevěřili, že se uskromní i oni a budou splácet dluhy.... jen jim víc sypem. A s jídlem roste chuť....
H.
A co myslite, ze se v Cesku stane, kdyz Kalousek snizi spotrebni dan z PHM o dve koruny. Stane se to, ze pani podnikatele na cerpackach snizi cenu PHM o 1.50,- Kc. Mozna i mene.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal:
A co myslite, ze se v Cesku stane, kdyz Kalousek snizi spotrebni dan z PHM o dve koruny. Stane se to, ze pani podnikatele na cerpackach snizi cenu PHM o 1.50,- Kc. Mozna i mene.
typicky: Když mě chcípla koza, ať sousedovi pojde kráva.... myslím, že moc sleduješ, že někdo jinej, než právě ty by mohl vydělat, tak je lepší se mít hůř, než aby se tobě ulevilo a někdo jinej třeba i vydělal...
Vidíš na všem jen to špatný. Víc optimismu prosím. ;-)
H.
Tom
Čechům se ale vládne velmi dobře. Když by si totéž dovolili třeba ve Francii, tak jim shoří Paříž každý týden jednou.
Čech se skloní a vymejšlí jak vládní paskvil obejít (zpoplatněj silnice = budu jezdil lesem). Za několik století života pod nátlakem si zvykl ohýbat hřbet a dřít bídu.
Ale můžeme si za to sami. Jak se někdo snaží jen trošku narovnat, hned ho banda přizdis*áčů utne - i když to jsou většinou ti, co nejvíc nadávaj.
Top 09, VV i ODS od začátku slibovali, že zvednou daně, posílali důchodcům složenky, kolik dlužej, slibovali boj proti korupci, narovinu informovali, že je potřeba splatit dluh za každou cenu kvůli budoucím generacím.... A co dělají??? Víc korupce, skandálů a drancování jsem ještě neviděl.
Volili jste s tím, že se uskromníte a budete se mít hůř, aby se splatily dluhy státu. Většina tak volila, tak proč teď brečíte???? Snad jste jim nevěřili, že se uskromní i oni a budou splácet dluhy.... jen jim víc sypem. A s jídlem roste chuť....
Je to fakt člověk hledá cesty jak to obejít místo cesty jak to vyřešit....
¨
Jen by mě zajímalo jak to teda dělají např. v tej Francii že se domluvěj???Jak je možný že tam zorganizujou tolik lidí bez problémů?A ty lidi hlavně přijdou...!
Sema napsal:
Jelikož by se snížení spotřební daně, které by nemelo negativní vliv na státní rozpočet pohybovalo v rozsahu 1-2 Kč, jsou myslím podstatně důležitější věci, kvůli kterým by stálo za to sepisovat petice. Navíc s cenou podstatně hýbe především cena ropy a kurs CZK/USD. A na tyto faktory bude každá petice krátká.
to určitě, ale pamatuju cenu 150 dolarů za barel, a takhle vysoká cena nebyla.
Spea - ToM napsal:
Evidentne me tu par lidi nepochopilo. Nejde o ty dva, tri, pet e-maiu, co by mi mohly jako spam prijit. Jde o to, ze nekomu zdarma vznikne databaze e-mailu, za kterou dostane tvrde zaplaceno. Mam v rodine cloveka, ktery se necim podobnym zivi. Kdo chce, pochopi to. Kde nechce..... Rozhodne tuhle petici nebojkotuji, jen nabadam k zamysleni. Zpusob jakym je vedena je zcela ukazkovy, jak to udelat. Vyuzit horke tema na ktere lid uslysi a ovecky uz data poskytnou samy. O ucinnosti teto petice si myslim sve.
tak ať se tím živí, co jako? každej dělá co umí. mně tím žádná újma nevznikne, drahým benzínem ano!
Bohužel jsme národem zblblým mediálním vymýváním mozků a s silným egoizmem - nezájmem. A bude hůř : http://www.novink...uzkum.html. I když z hlediska politického systému diktatury, kterou si politici za léta zde vybudovali, je jedno, kdo tam bude, zda oranžový nebo modrý, na nás hrají jen mediální komedii. Západ se na nás dívá už jak na Ukrajince.
Sema napsal:
to určitě, ale pamatuju cenu 150 dolarů za barel, a takhle vysoká cena nebyla.
Tom
Moje řeč .Jak říká kamoš (mimochodem podnikatel) těm co si teď stěžujou na poměry; byl jsi vůbec volit? koho jsi volil? ODS VV TOP? tak si nestěžuj !
Podepisovat petici hlavne kvuli tomu,ze budu draho tankovat do motorky mi prijde jako nesmysl.Neco jineho je,kdyz je nekdo odkazanej na auto pri jezdeni do prace a vejplatu ma takovou,ze se mu tam kvuli drahemu benzinu nevyplati jezdit.Tak potom je to spatny.
Vcera stala nafta na dalnici skoro vsude pres 38kc.A Verva u benziny 39,9kc.A presto se u ONO v Nyranech nechalo natankovat za 34,5kc.
Upravil vevis dne 26.01.2012 11:02
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!