A vsimli jste si, ze to chce Kuci na Xchallenge?! To asi E10 tezko, ne?! 21" vepredu a 140/buhvico/18 vzadu... Tady hlavne nemusi delat kompromisy, jako s nasimi neoffroadovymi rozmery. Ja jsem pro montpaky ;-)
Maiali nel Fango!
schrek napsal:
JOE jasne ja se divam ted urcite po tech E10 a vsichni je doporucujou
To je můj názor asi neumíš číst, píšu "za mně". Jinak bych ji volil dříve jak TKC, třeba jen kvůli bočnímu vedení a nájezdu, ten je srovnatelný. Cena je taky někde jinde i když už jen trošku. Jel jsem na nich loni Albošku a vroce 2010 Afriku, žádný problém.
on chce jet na Ukrajinu, podle toho jaký gumy si vybral na začátku, nechce jezdit po silnici... tak proč se tady všichni pořád oháněj gumama jako TKC, E 10, nebo dokonce E 07 a E 08.
Sice se dá na X-Challengi jezdit v terénu i na normálních gumách, ale jenom když je sucho... a to teď asi na UK nehrozí.
To Kuci: běž do těch Pirelli a pak podej refence.
jardajerman@seznam.cz
Dej dopredu Mitas C21 a dozadu Michelin S12XC. Obe by to mely vydrzet. A pokud by jsi se bal o ten zadek tak tam dej Mitas E09 (130/80-18) na ten to ujedes vzdycky. Jako kompromis bych jeste na predek uvazoval o Trelleborg Army, ale to ta C21 je lepsi. Stejne si to chces uzit hlavne tam, takze ten asfalt musis pretrpet. Na Ukrajine ti rozmery gum nebudou kontrolovat, na to jsou liny, kdyz uz te zastavi tak si vymysli cokoli jineho, alkohol, zamazana znacka atd.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Asfalt si přetrpím rád, to k výletu patří. Jen drobný dodatek. Jedu na upravené karburátorovém rotaxu s koly xchalange (schváleno bmw). takže moje zadnice to dá v klídku a tam pojedu s respektem ke stroji. Takže zas taková vorba to nebude. Cestu budou prorážet KTM
Kuci napsal:
Asfalt si přetrpím rád, to k výletu patří. Jen drobný dodatek. Jedu na upravené karburátorovém rotaxu s koly xchalange (schváleno bmw). takže moje zadnice to dá v klídku a tam pojedu s respektem ke stroji. Takže zas taková vorba to nebude. Cestu budou prorážet KTM
Jestli Ti to nevadí, hoď sem nějakou fotku ty 650 , ať se pokocháme...
jardajerman@seznam.cz