posli na mail zmijon@centrum.cz
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Dobrá, zkusím to, ale už jsem je posílal i Milošoj a taky mu to moc nejde. Vyzkoušíme. Nevím jak bude pošťák rychlej. Já je jen vyvolám a hned mu je dám.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
vildova skala a golubac
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
To je rumunská motorkářka se svým strojem Jupiter 3 ze Sovětského svazu. Jupiter nejel a ona za půl hodky měla magneto venku, něco tam poladila a odfrčela.
Upravil zmijon dne 06.05.2007 21:44
hele ona ta fotka s motorkou byla i tak velka a nechtelo se to nahrat ani na ty stranky na ktery jsem to posilal stacilo to trochu zmensit a uz to slo
To je rumunská motorkářka se svým strojem Jupiter 3 ze Sovětského svazu. Jupiter nejel a ona za půl hodky měla magneto venku, něco tam poladila a odfrčela.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
taky poslu jednu fotku rum stroje
Upravil zmijon dne 06.05.2007 21:50
Sakra. Nic. Hned po ránu se takhle čílit.
Upravil Cycli dne 07.05.2007 07:16
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi