prvně záruka,
mám s cartecu novou a záruka prodloužena na 4 roky....
přezouvám u motoblba a maximální spokojenost za slušný prachy...jestli se nepletu tak 200-300 kč za kolo i s vyvážením pokecem ,kávou a popřáním štastné cesty
http://czunici.ra...
czunik napsal:
přezouvám u motoblba a maximální spokojenost za slušný prachy...jestli se nepletu tak 200-300 kč za kolo i s vyvážením pokecem ,kávou a popřáním štastné cesty
sem puvodne do bmw nechtel. plan byl nechat prezout v normalnim pneuservisu. az kdyz sem to tam privezl a oni uvideli zadni kolo bmw, tak rekli, ze to neumi vyvazit - prej nemaj adapter, kterym by to zadni kolo uchytili na vyvazovacku. predni nebyl problem - to je taky duvod, proc sem pak v bmw chtel prezout jen to zadni. jinak cena za prezuti toho predku byla 83,- Kc
no proste sem vyskolenej ... btw. chybama se clovek uci
czunik napsal:
sem puvodne do bmw nechtel. plan byl nechat prezout v normalnim pneuservisu. az kdyz sem to tam privezl a oni uvideli zadni kolo bmw, tak rekli, ze to neumi vyvazit - prej nemaj adapter, kterym by to zadni kolo uchytili na vyvazovacku. predni nebyl problem - to je taky duvod, proc sem pak v bmw chtel prezout jen to zadni. jinak cena za prezuti toho predku byla 83,- Kc
no proste sem vyskolenej ... btw. chybama se clovek uci
v poho chyb nás tvarují aby jsme nedopustili opakování..kdo opaku už nedělá chyby ale je d.e.b.i. l:lol: :-)
Upravil czunik dne 27.01.2014 16:06
http://czunici.ra...
1) Asi by me nenapadlo jez prezouvat do BMW. Ikdyz je to skoda, ale neudelal bych to. Ale tady to teda chapu, ze v pneuservisu nemeli adapter, akorat nechapu, ze malej zastaralej pneuservis u nas na konci sveta ho ma.
2) Prezouvam i s vyvazenim 100Kc/kolo, ale nikdy bych si nedovolil tam prijet s vlastnima pneu. Takovou drzost jsem v sobe nikdy nenasel. Mam tu drzost si rict o nejakou cenu, ale dal nejdu. Taky se mi nestalo, ze by si me pneuservis a e-shop v pripade reklamace prehazovali jak horkej brambor - ten ti prodal spatnou gumu, nee ten ti to blbe prezul atd.
Ale chapu, ze jsem po tech letech podnikani uz retardovanej, protoze jsem vyjimka. Ja rad pomuzu blizkym a oni pomuzou me. Nerad nechavam penize "na netu" a v zahranici (tim myslim napr. Tesco, Penny apod., prodejny v ČR).
Ja prezouvam kolo za 50kc/kus a pneu mam vzdy svoje.Je fakt ze nevyvazuju.S tim ze mam svoje gumy i na auto nikdy nebyl problem.Ten pneuservis ma jasne danou cenu za prehozeni gumy a hotovo.Me to prijde podobny jako kdyz si objednam zednika,zaplatim mu praci a on by se pohorsoval nad tim,ze si od neho nekoupim i cihly.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak to byla ještě velmi přátelská cena, já jel do jiného, pražského servisu BMW, chtěl jsem si u nich koupit anakíčka 2 s přezutím, a prej 12.700,- Já řikám, na netu jsou za 5000,-?
červenej Elf
barokar napsal:
Tak to byla ještě velmi přátelská cena, já jel do jiného, pražského servisu BMW, chtěl jsem si u nich koupit anakíčka 2 s přezutím, a prej 12.700,- Já řikám, na netu jsou za 5000,-?
nooo, pokud je to az tak, tak muzu byt za tu cenu rad a muj prispevek je v tom okamziku asi irelevantni
Léta nosím do pneuservisů "svoje“ pneu a nikdy jsem se nesetkal ani s náznakem neochoty.
Cena se pohybuje okolo 200-250 Kč za kolo i s vyvážením. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
mara napsal:
Léta nosím do pneuservisů "svoje“ pneu a nikdy jsem se nesetkal ani s náznakem neochoty.
Cena se pohybuje okolo 200-250 Kč za kolo i s vyvážením.
Ono taky kdyby to tak nebylo tak by tady Joe asi nic neprodal.A taky si neumim predstavit maly pneuservis,ze drzi skladem vsechny pneu na vsechny auto a moto.
Upravil vevis dne 27.01.2014 17:47
mara napsal:
Ale je to fakt a běžně se to děje.
Na tomhle mají kšeft 400Kč a když od nich vezmeš pneu,tak je to třeba 4x tolik.Tomu se moc nedá divit.Internetoví prodejci jim dost berou kšefty.
Na druhou stranu,kdo se diví,že mu to v autorizovaným servisu osolej,tak není soudnej.Oni tam nejsou jenom od toho,aby přezouvali pneu a když to budou dělat za 2 stovky,tak tam bude jezdit každej a nebudou dělat nic jinýho.Je asi potřeba se zamyslet nad rozdílem servis/pneuservis
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
mara napsal:
Ale je to fakt a běžně se to děje.
Na tomhle mají kšeft 400Kč a když od nich vezmeš pneu,tak je to třeba 4x tolik.Tomu se moc nedá divit.Internetoví prodejci jim dost berou kšefty.
Na druhou stranu,kdo se diví,že mu to v autorizovaným servisu osolej,tak není soudnej.Oni tam nejsou jenom od toho,aby přezouvali pneu a když to budou dělat za 2 stovky,tak tam bude jezdit každej a nebudou dělat nic jinýho.Je asi potřeba se zamyslet nad rozdílem servis/pneuservis
Na druhou stranu jsem jednou chtel konkretni gumy na auto a nebylo jednoduche je sehnat,V pneuservisu mi sam rekl,ze si musim hlidat jejich e-shop az se objevej skladem 4 kusy a zrovna to vzit.Kolikrat jsem se zeptal,ze ty gumy vezmu od nich,ale jestli mi je necha za takovou a takovou cenu.Narovinu mi rekl,ze to taky objednava pres e-shop a levneji je nesezene.
ADV ONE napsal:
Zamestnanci, najem prostor, energie.. a prezouvat za 50,-kc kolo? Cesta do hrobu podnikani...
On to nevyvazuje a ja to ani nechci.A to kolo dela odhadem 3 min.A stihne to udelat mezi prezouvanm treba dvou kompletnich aut aniz by ho to nejak zdrzelo.To kolo samozrejme donesu v ruce.Nesundava ho z motorky ani nenandava.Takze pri prepoctu na hodinovou sazbu to je podle mne i pro neho zajimave.To ze v bmw jim prezuti kola trva 85 minut je jejich problem.
Naposled se tam stavovala manzelka prezout auto na zimaky.Musel sundat kola a prehazoval pneu na rafcich vcetne vyvazeni.Po tel.domluve to udelal na pockani.Trvalo to 20 minut.Stalo to tusim 500kc.To znamena za hodinu prace 1500kc.Myslim ze to ani pro neho neni spatny kseft.Navic je ve svem a vsechnu praci dela sam bez zamestnancu.
ne ne ja dělám tak jak to předpis chce to zakazník zaplatí stejně a ja to udělám pořádně a nezkurvím nic... Používá něco jako momenťák? těžko
... servis a diagnostika BMW Motorrad
A k těm normám . myslím si že s BMW děláš dost dlouho ,že víš že tam zadarmo je jen aktivní příjem
Upravil servisak dne 27.01.2014 19:57
... servis a diagnostika BMW Motorrad
pri prepoctu na tech 85 minut sem to teda mel v zasade za super cenu
nechci tady rozpoutavat diskuse, jestli mnou zminena doba prace a nasledna cena je adekvatni nebo ne. nekomu to prijde v poradku, nekomu ne. osobne jsem byl celkem prekvapenej. uznavam, moje chyba - mohl jsem si informaci ohledne ceny na tech strankach taky dohledat, stejne jako ji dohledal ted kroulajs.
jak jsem uz psal - chybama se clovek uci - ja sem timto vyskolenej a v bmw uz me nikdo neuvidi.
tohle vlakno ma byt o zkusenostech s prodejci a servisy, proto sem to sem dal, aby treba nekdo dalsi (kdo bude taky linej dohledat cenu na netu) zbystril a byl toho "prekvapeni" usetrenej. that´s it
servisak napsal:
Ale ty jsi to musel přijímacímu technikovi podepsat při sepisování zakázky...
tak to se bohuzel nestalo. s technikem sme do dilny prinesli kola a gumu. bylo mi receno, at se podivam po salonu. se zakazkou prisel pro podpis po cca. pul hodine!!! nejsem typ cloveka, kterej by se v pulce prace s nekym hadal o cene. zastavam nazor - chces neco? tak za to zaplat!!! chtel sem prezout, zaplatil sem za to. ale diky --- uz nikdy vic :-) proste jen informace pro ostatni "lenochy" ale to uz se opakuju ;-)