nevýhoda kyseliny je konkrétně u 650 gs, že je v místě kde je dost vysoká teplota a docela se často "vyváří".. takže kyselina není špatná, ale je třeba ji pravidelně kontrolovat aby nebyla na suchu..
Mám yuasu, klasickou kyselinu a ještě jsem s ní neměl problém, lehce doleju až po sezoně, dřív není potřeba, v zimě ji mám doma mimo motorku a párkrát ji lehce proběhnu (vybiju asi 4ah a zase ji dobiju zpátky na 100% )
jezek napsal:
nevýhoda kyseliny je konkrétně u 650 gs, že je v místě kde je dost vysoká teplota a docela se často "vyváří".. takže kyselina není špatná, ale je třeba ji pravidelně kontrolovat aby nebyla na suchu..
JO TO JSEM JEDNOU ZJISTIL PULKA PRYC ALE POVEDLO SE DOLIT VODU DOBIT AZE SE CHYTLA JENZETET JE SNI AMEN JEJI LETOS 6LET TAK PREVENTIVNE MENIM.kamarad mel yamahu barerka tyden sucha stecilo dolit vodu nabit a mohl jezdit pochybuju ze bych to dokazal u sve on mel japonskou baterku ja mam OVERLITE
no tak to neni nic co bych nevedel, ty baterky co jsem dal na link jsou bezudržbové
spise mi jde o to, ze je problem sehnat rozmer aby se mi tam ta baterka na 650tku vešla. Proto se tu ptám jestli uz nekdo nema odzkoušeno a nedal by mi typ kde sezenu gelovku co nacpu tam do toho futrálu mezi vzducháč a nadržku na olej...
Neporadil by někdo? ja prolezl celej net a zadny rozmer co by se vesel jsem nenasel.
I cesta může být cíl...
F 650 GS (2005)
Chci se zeptat, nebude gelový baterce vadit zahřívání, které jde od motoru? Dochází tam k dost znatelnému zahřátí tak jestli by to gelovce neuškodilo. Díky za info v tomhle jsem lajk
I cesta může být cíl...
F 650 GS (2005)
Když si měníte "kyselinové nalívací" baterie sami, tak si sundejte tu krytku z odvětrání - je to LEPŠÍ Tohle jsem včera při servise vyndal jednomu klukovi z jeho Dakara ve kterém si baterku měnil sám. Byla už nafouklá jako balón a asi těsně před destrukcí. Tak bacha na to - je to sice samozřejmá věc, ale jde vidět, že i na tohle se dá zapomenout.
Já jsem jednou dělal 1150 a pán si stěžoval že koupil uplně novou baterku a že hned po namontování nefunguje, a když jsem ji vyndal ven světe div se ona byla suchá nenalitá.. jsem myslel že puknu smíchy
Upravil servisak dne 15.09.2013 20:37
... servis a diagnostika BMW Motorrad