D-A-G-R napsal:
jj v terenu na prd, určitě budu dělat něco ve smyslu jak má Hanser akorát přeruším kabel předního čidla a dám to na vypínač abych, když to vypnu tak to šlo hned sice to bude házet chybu ale vypnu to
Na to pozor ty kabely k čidlům jsou stíněný a nevím co to udělá když ho přerušíš.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Nedělat.... na feldě co mám to někdo dělal, a pak to házelo chybu furt.. tka jsme musle koupit nové čidlo s kabelem.... zbytečně drahe to raději přibrzdim a vypnu ručně.
Nejpohodlnější řešení je dát tam místo mechanického vypínače elektronický, který to v případě, že bude aktivovaný po startu vypne. Vylepšená verze by ještě mohla odpojovat kontrolku aby neblikala.
Já mám na předním kole to čidlo uchycený trochu jinak(plech uchycenej jednim šroubkem) a můžu ho v případě potřeby odklopit,pak hodí chybu a je vypnuto.Najedu na silnici kopnu do čidla ono se dostane do správný polohy a abs je opět v provozu. Za 2 sezonny se to plně osvědčilo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Já mám na předním kole to čidlo uchycený trochu jinak(plech uchycenej jednim šroubkem) a můžu ho v případě potřeby odklopit,pak hodí chybu a je vypnuto.Najedu na silnici kopnu do čidla ono se dostane do správný polohy a abs je opět v provozu. Za 2 sezonny se to plně osvědčilo.